-
19.04.2009 gebze drag organizasyonu
-
Teşekkürler ibrahimcim cuma cumartesi pazar akşamına kadar bende dışarlarda idim gelemedim :(
-
sağlık olsun tayfun çok aradık ve çok bekledik seni gelemedin bidahaki organizasyona gelirsin artık
-
sword vtecle mor vtec in roll denemeleri var mı hiç? onları merak ediyorum draglarından cok :)
-
Mor Vtec size doğru gelirken biz onu Starex'le yolda güzel tuttuk sol şeritte :D
-
Sword Vtec ve Mor Vtec'i tebrik ederim başarılı bir gün geçirmişler.
-
e30 ların arasında mpower ceyhanın makinayıda gördüm sanki
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
e30 ların arasında mpower ceyhanın makinayıda gördüm sanki
evet ceyhan abide ordaydı dursun ordaydı serkan abi kaan ordaydı çok dikkat edemedim ama çok kişi vardı mor vti ab vti saxo lar birsürü araç vardı bolu işi yalan olunca bende bir gidip bakayım dedim:)
-
-
videoları tektek yüklemektense bu sekil yPMk iyi oldu m3 lerin kalkışları çok güzeldi onlarıda birazdan bitince koyacağımzonguldaktan ankaradan istanbuldan bursadan istanbul izmit yalova gölcükten gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim bolu geziniz olmasaydı site içinde duyuru yapacaktım ama bidahaki sefere artık gelirsiniz
-
ab vti hemen hemen herkesi geçmiş kategorsindeki araçların tebrik ederim:icon_tup:
-
bursadan hangi araçlar geldi organizasyona
-
pazar gunu ben opette gordum bu aracları temdeki oradan toplandılar hrrld.
kırmızı bir s3 vardı gri type r ile sonuc nasıl oldu video dan birsey anlasılamyor.
@passatturbo1 arkadas senin aracında yeşil bir passat 1,8 t ise sanırım korfezdeki tunelde gordum birini yada birilerini bekliyordun tunel icersinde ?
-
Alıntı:
seko Nickli Üyeden Alıntı
pazar gunu ben opette gordum bu aracları temdeki oradan toplandılar hrrld.
kırmızı bir s3 vardı gri type r ile sonuc nasıl oldu video dan birsey anlasılamyor.
@passatturbo1 arkadas senin aracında yeşil bir passat 1,8 t ise sanırım korfezdeki tunelde gordum birini yada birilerini bekliyordun tunel icersinde ?
benim araç bordo sen başkaını görmüşsün ben çok kalmadım bir uğradım sözüm vardı bir arkadaşım agelicem diye:)
-
Güzel havayı iyi değerlendirmişsiniz
-
typerle s3 denemesi olmadı gibi bişi typer vites kaçırdı bidahada denemediler
-
-
guzel organizasyon
devamı olcakmı ?
-
herzaman olacak allah nasipederse yeni belediye başkanımız saolsun birde sadece gebze için drag pisti yapmaya başlıyor gelenler bilir kendiside bizzat bu organizasyonun içindeydi onun sayesinde daha güzel seyler yapacağımız kesin
-
Helal olsun başkana ozaman :)
-
başkanımız iyidir enazından bizim dilimizden anlıyor :)
-
vti lar damgasını vurmuş güne yalnızz tbrklr hepsine:icon_tup:
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Mor Vtec size doğru gelirken biz onu Starex'le yolda güzel tuttuk sol şeritte :D
hatırlamiyorum valla geç kalmıştım braz tapa gaz gittim :)
-
ibrahim abi teşekkurler herşey için güzel bir gündü zevkliydi tabi geçilmemekte ayrı bir zevk verdi :D:D
-
Alıntı:
KTM Nickli Üyeden Alıntı
el kol hareketi bile yaptık :)
-
Alıntı:
KTM Nickli Üyeden Alıntı
:D tamponun altına girdin nerdeyse :D
daha sonra solumuzdan bastın gittin Opette yakalasaydık seni arkana park edip uzaklaşıcaktık :D
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
:D tamponun altına girdin nerdeyse :D
daha sonra solumuzdan bastın gittin Opette yakalasaydık seni arkana park edip uzaklaşıcaktık :D
tamponun altına giren adam opette dururmu abi :D:D
tehlikeli bişey yapmamışımdır umarım zaten her zaman öyle gitmem kusura bakmayın :)
-
Alıntı:
KTM Nickli Üyeden Alıntı
tamponun altına giren adam opette dururmu abi :D:D
tehlikeli bişey yapmamışımdır umarım zaten her zaman öyle gitmem kusura bakmayın :)
yok sen tehlikeli bişey yapmadın :D zaten bizim dolmuş 120'yi geçemiyodu :D
-
ibo jandarma asmadımı gecen sefer kı yol bu gelmıslerdi baglamıslardı bizi o gun ama guzel bir gun gecmiş
-
Alıntı:
hantypR Nickli Üyeden Alıntı
ibo jandarma asmadımı gecen sefer kı yol bu gelmıslerdi baglamıslardı bizi o gun ama guzel bir gun gecmiş
belediye başkanını katkılarıyla olmuş org. ;)
-
İbo bende biliyosun izmirde org. yapıyodum Gelemedim inşallah bidakine gelirim .
-
Herkese tebrikler. Güzel bir organizasyon olmuş.
-
tebrikler güzel olmuş. bravo coşmuş heralde zig zag çizmiş. yol kenarındaki saxo da güzelmiş maşallah
-
maşallah 106 azmıs ama beyaz olan hıc bır varlık gosterememıs...
-
ibo bu işlerin tam adamı bizi cagırmadın ama,süpriz arabalar var haberin olsun daha piyasaya cıkmamış taze yıkım ama yakında geliriz .ben de kendimi gebzeli sanıyodm öyle olsun bakalm:(
-
valla bende gelcektım konyadan ıyıde hazırlanmıstım ama bı aksilik cıktı gelemedım guzel olmuş bıdakıne ıns
-
çok güzel olmuş elinize sağlık,mor vtec favorım maşalah:)
bizim için hayal org.lar
-
ıbrahım organızyasyon var ve telefonumuz var aramıyorsun bıle cok ayıp :)
-
MOR vtec ile AB vtec maaşallah diyelim. :)
-
Maşallah araçlara 106 saxo ları cok pasif gördüm :)