-
İstanbul Tuning Show 2009 fotoğrafları
-
-
Kim nederse desin...Gidip görülmeli bence : )
-
bugra neyi çekiceğini iyi biliyosun:d
-
Alıntı:
MuratB Nickli Üyeden Alıntı
bugra neyi çekiceğini iyi biliyosun:d
Şşşşş :D Kendisi bizim standın mankenidir. :D
-
Alıntı:
onurdemir Nickli Üyeden Alıntı
Kendinden geçmiş abla :scared: :hahaha:
-
Alıntı:
şu standa bide transit koycaklardı fena olurmuş valla :D
http://www.monstertrucks-uk.com/skyhi-1.jpg
-
Yani işin özü şu ki. Yine de öyle yerin dibine sokulacak bir fuar değil. Gerçekten emek harcanan araçlar var. Gelip hiç değilse yakından görmek bile zevkli. Daha fotoğraflarını aktarmadığım bir sürü yeni jantlar, bir sürü ürünler, bir sürü mankenler mevcut.
-
-
2. Postta 7. foto KV Kaput mu o ?
-
-
mahzent'in megane2 beyaz olmus harika olmuş :) ama eski ön tampon daha iyiydi sanki
civic ef'de mükemmel gidilir bu fuara ben begendim :)
-
Alıntı:
|| CaNeR || Nickli Üyeden Alıntı
2. Postta 7. foto KV Kaput mu o ?
KV derken?
-
EF yi ucu ucuna yetiştirdik ama daha işimiz bitmedi detayda işimiz var.
-
Alıntı:
Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı
ELine saglık Onurcum.
Teşekkürler :icon_tup: Az sonra devamı geliyor...
-
kurtlar vadısı evet soldakı polatın gozlerı sagdakıde cakırın :)
-
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
kurtlar vadısı evet soldakı polatın gozlerı sagdakıde cakırın :)
Heh şöyle açılımını yapın bana :D KV diyince akla binbir türlü şey geliyor. :D
-
eline sağlık Onur gitmiş kadar olduk :D
-
Alıntı:
Heh şöyle açılımını yapın bana :D KV diyince akla binbir türlü şey geliyor. :D
Valla şaşırdım kaputu görünce , Kısaca yazıyım dedim . Ne alaka ya Evo nun önünde :D
-
Alıntı:
berkanokan Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık gitmiş kadar olduk :D
Olsun Berkan :D Hani bu sene fuar çok kötü, hiç yeni araç yok deniliyor ya, biraz farklı düşünülsün, fuara gelinsin diye böyle fotoğraflar da aktarmak gerekiyor. Fotoğraflarını aktardığım araçların ve ürünlerin dışında bir kaç araç, manken ve ürün de var. Fakat onları da gidip yakından incelemeniz iyi olur diye düşünüyorum. Biraz sır perdesi olsun ortada. Mesela ben halen 5Ziegen yazılı olan jant örtülerinin kaldırıldığını görmedim :D Yoğunluğumdan görmedim ama yarın gidip o jantlara bakıcam. Ayrıca yeni model far ve stoplar, fren kitleri, egzozlar, müzik sistemleri gibi bir çok şey mevcut. Gönül isterdi ki daha kalabalık bir katılım olsun ama ***** ekonomik kriz sektörü daha da geriletti.
-
guzelmıs cumartesı gıdecegım ıns.. ef kasa cok guzel olmus.
-
Alıntı:
|| CaNeR || Nickli Üyeden Alıntı
Valla şaşırdım kaputu görünce , Kısaca yazıyım dedim . Ne alaka ya Evo nun önünde :D
Standımızda air brush yapılıyor. O kaput gibi bir kaç kaput daha var. Sergi gibi bir şey diyelim o kaputlara :D İşçilik gerçekten çok iyi... Firma ismi Rüzgar Air Brush. http://ruzgarairbrush.com/
Misal:
http://www.mypicx.com/uploadimg/1736...04232009_1.jpg
-
mustang gt de izmirin arabası:)
-
Alıntı:
MuratB Nickli Üyeden Alıntı
mustang gt de izmirin arabası:)
Evet. Bizim için üşenmediler standımıza kadar geldiler. Ka-Style'ın hazırladığı bir araç. Bu arada yakın zamanda çok enteresan araçları görebilicez yollarda. Ka-Style, Wald International, HRE jantları, 360 Forged jantları, Quicksilver egzoz sistemleri, Gruppe M hava filtreleri vs lüks sınıf otomobillere modifiye yapan firmaların Türkiye distribütörü. Türkiye yollarında ultra lüks araçlar için bir hayli çalışmaya başladılar... Sahibi de dergimizde daha önce aracı çıkan twin turbo Infinity G35'in sahibi. Gerçekten bu sektörde tanıdığım en dürüst ve sevdiğim arkadaşlarımdan biridir.
-
Alıntı:
Kanka Bu fotoğraftaki Siyah gömlekli gözlüklü abimiz kim ?
Geçen gün Bostancıda ustama gittiğimde sohpetledikte merak ettim :)
-
Alıntı:
-ER- Nickli Üyeden Alıntı
Kanka Bu fotoğraftaki Siyah gömlekli gözlüklü abimiz kim ?
Geçen gün Bostancıda ustama gittiğimde sohpetledikte merak ettim :)
Yanlış hatırlamıyorsam Lig TV'nin genel müdürüydü. Modifiye ve özellikle hifi tutkunu. Bir hifi sitesi var ve bu sektör için sitesinde bir hayli çabalıyor son günlerde. http://www.soundcarclub.com/
Edit: www.ligtv.com.tr Haber müdürüymüş.
-
Evet güzel bi müzik sistemi var :)
Bu arada fotoğraflar için teşekkürler ellerine deklanjörüne sağlık :)
-
Alıntı:
Evet güzel bi müzik sistemi var :)
Bu arada fotoğraflar için teşekkürler ellerine deklanjörüne sağlık :)
Sende sağol Erelcim. ;) Fuara gelemeyecek kişiler için bir faydamız olsun istedim. Fuar 11:00 - 19:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık. Herkesi bekliyoruz.:icon_tup:
-
gidip görmek lazım araçlarımızda güzel kızlarımızda hepsine mahşallah. :)
-
Alıntı:
Sende sağol Erelcim. ;) Fuara gelemeyecek kişiler için bir faydamız olsun istedim. Fuar 11:00 - 19:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık. Herkesi bekliyoruz.:icon_tup:
Oo biz yalan oluruz büyük ihtimal pazar günü çıkıp 6 da pistten oraya yetişemem galiba evet böylece içimde kalmamış oldu :)
-
Onur ellerine saglık, gelcez insallah bi ara ziyaretine ;)
-
Alıntı:
Oo biz yalan oluruz büyük ihtimal pazar günü çıkıp 6 da pistten oraya yetişemem galiba evet böylece içimde kalmamış oldu :)
Ok. Ben Pazar sabahı pistte olucam. O gün anlatırım biraz da sana oldu bitti maşallah :D:D
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Onur ellerine saglık, gelcez insallah bi ara ziyaretine ;)
Teşekkürler Yavuz. Pazar hariç fuardayım. Sürekli fotoğraf çekiyorum, yoğun geçiyor. Şayet ilgilenemediğim kişiler olursa lütfen yanlış anlamayın :)
-
-
Ellerine saglık güzel kareler gidip görmüş kadar olduk sağol :)
-
Şimdi TV8'i izliyorum. Haberlerde fuarı gösteriyorlar. Çok saçma araçları tanıttılar. Anlayan adam orda duran Megane'a, Evo'ya, Mustang'e, Audi'ye yönelir... Neyse :Deli:
-
Alıntı:
Anladım abicim :)
Mustang Gt dergide incelemiştim gayet şık , sahibide çok genç bi arkadaştı .
-
Alıntı:
Teşekkürler Yavuz. Pazar hariç fuardayım. Sürekli fotoğraf çekiyorum, yoğun geçiyor. Şayet ilgilenemediğim kişiler olursa lütfen yanlış anlamayın :)
İlgilenmezsen gelmem :Deli:
:heyoo:
-
kardesım ellerıne saglık : )