-
Seviyorsunuz Böyle Şeyleri :D
-
-
-
gerçekten çok zevkli bi gündü tüm arkadaşlara tşk
serhatı o kadar yorduk eline sağlık
-
adanalıyık allahın adamıyık diyoruz ya boşuna deil işte :D kardeşlerim benim ortamın güzelligine bak :D bu arada bütün cekimler benim araçtan yapıldı nerdeyse bize teşekkür yokmu :D
-
Alıntı:
metin01 Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten çok zevkli bi gündü tüm arkadaşlara tşk
serhatı o kadar yorduk eline sağlık
Yansın abi ortalık yakışan olsun hehehe
Günün sözü kemalcanda ama Murat abi bana bir yolluk yap:hahaha:
-
arabalar pert,tipler kayık.allahın adanalıları:D ben nerdeyim lannnnn:)
-
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
adanalıyık allahın adamıyık diyoruz ya boşuna deil işte :D kardeşlerim benim ortamın güzelligine bak :D bu arada bütün cekimler benim araçtan yapıldı nerdeyse bize teşekkür yokmu :D
Teşekkür ederim Dou rahatladınmı ? :D Geç kaldın ama bunu saymıyoruz
-
güzel bir gün olduğu belli :D bu arada fotolar süper çıkmış
-
Maşallah..
Buarada dikkatimi çektide biri Adanada app plaka basma işi yapsa iyi para kazanır :)
Orda sanırım app plaka yok gördüğüm kadarıyla kötü duruyor plakalar arabanın görünüşünü çok etkiliyor..
-
Alıntı:
Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah..
Buarada dikkatimi çektide biri Adanada app plaka basma işi yapsa iyi para kazanır :)
Orda sanırım app plaka yok gördüğüm kadarıyla kötü duruyor plakalar arabanın görünüşünü çok etkiliyor..
app yi polısler hiç sevmıyor enfazla bı arabada 1 hafta kalıyor sora kırıyor polısler
-
Alıntı:
Maşallah..
Polisler rahat bıraksa yoksa gördüğün her aracın hemen hemen app plakası vardı. Ama çevirmelerde kırıldı hepsi.
-
Alıntı:
Maşallah..
seviyosunuz böyle şeyleri sanırım mr.joker
-
Alıntı:
Maşallah..
geçenlerde bu forumda sohbet konusu altında bi başlık acıldı hatırlarsan adanada yazılan trafik cezaları tüm türkiyede yazılan ceza toplamının 2 katı demişti konuyu acan arkadaş bu acıklama neden app takmadıgımıza yeterli bi acıklama olur sanırım :D
@serhat : cok rahatladım :D ama bu sayılmaz benim arabanın 600 tane fotosunu cekecen olm agzına pislerim :D
-
Hadi ya üzüldüm niye öyle birşey yapıyorlar oda ilginç İstanbul gibi biryerde bile dikkat etmezlerken orda ne diye öyle bir uygulama var anlamsız.. Çift mühürlü yaptırmakta mümkün değil heralde ?
-
güzel bi gün olmuş,elinize saglık...
-
-
Alıntı:
Hadi ya üzüldüm niye öyle birşey yapıyorlar oda ilginç İstanbul gibi biryerde bile dikkat etmezlerken orda ne diye öyle bir uygulama var anlamsız.. Çift mühürlü yaptırmakta mümkün değil heralde ?
farketmıyor tek çift sahte plaka değipte kırıp atıyor polısler bızde uzerlerıne gıdersek sen bunu nıe kırdın dıe busefer film egzoz dan yazıyor onun ıcın kırdıkları zaman bişe demıyoruz
-
millet resim çekme derdinde ben ve mustafa kopekle oynama derdindeyiz bide polıs amcalarıda yazın bu ızlerı kım yaptı:D:D dunden kalmiş abı bunlar bız yapmadık:D:D:D
-
-
Timu resimler için sende sağol. Çağdaş ile maya sıkı ikili oldular :):)
-
Alıntı:
Maşallah..
app yerine ceza basıyolar kardeş bildigin gibi deil
-
elinize sağlık son fotolarda güzel
-
Kazasız belasız tertemiz corolla ,
valla serhat çok iyi anlaşıyolar :D
-
Alıntı:
tyMu Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız tertemiz corolla ,
valla serhat çok iyi anlaşıyolar :D
Alıntı:
serhatgüzelsoy Nickli Üyeden Alıntı
Timu resimler için sende sağol. Çağdaş ile maya sıkı ikili oldular :):)
anlaşırım olum severım ben ıtlerı ctesi bayagı diş geçirdi izleri hala duruyor az oncede gordum bıraz daha dişledi bişe olmaz dişlesin
-
ahah en çok seni dişlemeyi seviyor zaten :D
http://i41.tinypic.com/9sxoaf.jpg
:D
Polisin açıklamasıda güzeldi bu dünden kalmıştır diyor gençler toplanıyor burda :D
-
Alıntı:
tyMu Nickli Üyeden Alıntı
ahah en çok seni dişlemeyi seviyor zaten :D
:D
Polisin açıklamasıda güzeldi bu dünden kalmıştır diyor gençler toplanıyor burda :D
:):) Fotoğrafçı hadi bitmedi mi? daha işin demesine ne demeli :D
-
Alıntı:
:):) Fotoğrafçı hadi bitmedi mi? daha işin demesine ne demeli :D
adam orda burdekı ızı kım yaptı dıe sordu bız dunden kalma dedık adam bıze nasıl yapıldıgını soracakmiş bu ızlerın ondan soruyormus:D:D
-
polisin starex te yapar o izleri bişe olmaz :D
-
yanliz cok fazla japon olmus astranin yanina seneye turkiyeye donucem bi alman daha katalim :)
-
Allah muhabbetinizi bozmasın...
-
janta bağlı köpek çok iyi yau :D
-
Sewiyorsunuz haa bölyle şeyleri:D güzel bir gündü güzel kareler yakalamışsın serhat ;)
-
SC plakalı füme VTi çok güzelmiş... eski arabamı hatırlattı bana :(
-
Alıntı:
corolla Nickli Üyeden Alıntı
Sewiyorsunuz haa bölyle şeyleri:D güzel bir gündü güzel kareler yakalamışsın serhat ;)
Sağol cihanım yeni jantların hayırlı olsun tekrardan :)
-
-
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
bensiiiiiiiizzzzzzzzzz:)
Kayıplardasın aranıyorsun dostum :) Bizi aradığın saatte kaybolduk ortalıklardan
-
bu haftasonu mersın dusunuorum.çarşamba konusacaz bakalım:)
kartıng tantuning rollıng yapalım :D:D
-
Alıntı:
Sağol cihanım yeni jantların hayırlı olsun tekrardan :)
sağul bro güzel oldu ;)
-
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
bu haftasonu mersın dusunuorum.çarşamba konusacaz bakalım:)
kartıng tantuning rollıng yapalım :D:D
Konuşun tabi canım durduğunuz hata tantuning dedi ya :hahaha:
Otobanda yiyelim birbirimizi :D