-
GUR86 09 Beyaz S2000 with 18" Oz (PAGE :14)
-
kazasız belasız kullan. ılk once kendını uyelerımız bolumunde tanıtırsan daha makbule gecer :)
-
Maşallah :)
Honda Cem'den aldınız sanırım aracı.Ben orda gördüğümde satılmıştır yazılıydı üstünde :)
-
Koşuyolu taraflarında gördüm sanırım geçen gün. Şık duruyor maşallah.
-
draglarda olan araçmı onun plakasını hatırlamıyorumda ? maşallah güle güle kullanın
-
Mutluhandan aldım aracı iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Draglardaki benim aracım değildi.
-
Maşallah çok güzel kazasız belasız :)
-
Hey maşallah renk süper..
Eger yanılmıyorsam doguş center'da görmüştük Özgünle beraber..?
-
Alıntı:
MoDVTeC Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel kazasız belasız :)
tsk ederim cumlemize kazasız belasız amin :icon_tup:
-
rengi çok güzel maşallah:)
-
Alıntı:
Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı
Hey maşallah renk süper..
Eger yanılmıyorsam doguş center'da görmüştük Özgünle beraber..?
sanırım yanılıyorsunuz :)
-
rengi çok güzelmiş maşallah
-
Alıntı:
SkY Nickli Üyeden Alıntı
tsk ederim :icon_tup:
-
Alıntı:
SkY Nickli Üyeden Alıntı
Aynısını yazıcaktım :D Swp S2k :D
-
Alıntı:
GUR86 Nickli Üyeden Alıntı
sanırım yanılıyorsunuz :)
Eyvallah, tam emin degildim zaten...
Maşallah güle güle kullanın..
-
-
Alıntı:
Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah, tam emin degildim zaten...
Maşallah güle güle kullanın..
Tsk ederm Rabbim hiçbirimize kaza bela vermesin..
-
Kazasız belasız maşallah.
-
Hosgeldiniz kazasız belasız sürüsler :)
-
hosbulduk amin cumlemize kazasız belasız =)
-
Kazasız belasız günler inşallah, çok güzel maşallah :)
-
Alıntı:
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız günler inşallah, çok güzel maşallah :)
tsk ederm amin cumlemize kazasız belasız.
-
Arkadaşlar- drag yarışlarında ve Doğuş Powercenter'da gördüğünüz araç benim. Arkadaşımızın aracıyla karıştırmayın.
Saygılarımla.
Beyaz adaşıma kazasız belasız keyifli günler dileklerimle....:icon_tup:
-
Alıntı:
Pugracer Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar- drag yarışlarında ve Doğuş Powercenter'da gördüğünüz araç benim. Arkadaşımızın aracıyla karıştırmayın.
Saygılarımla.
Beyaz adaşıma kazasız belasız keyifli günler dileklerimle....:icon_tup:
Teşekkür ederim bu konu hakkında bilgi verdiğiniz için Kazasız belasız sürüşler dilerim cok tesekkur ederim :icon_tup:
-
Masallah :)
Renk cok güzel ama su '09 jantlarını bi sevemedim :)
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Masallah :)
Renk cok güzel ama su '09 jantlarını bi sevemedim :)
sevmek bi kenara nefret ediyorum. Yakın zamanda gerekeni yapıcam ;)
-
renk tercihi cok guzel masallah allah kaza bela vermesin.
-
-
Maşallah.Kazasız belasız rengı cok guzel :)
-
güzel jantlar gercekten. iyi dilekleriniz için tsk ederm. eskilerin jantları benmkinden kat kat guzel..
-
kazasız belasız kullanmak nasip etsin, renk çok güzel.
bu arada kaç yılından sonra kasa yeniliycek s2000, ben 09kasalar değişicek biliyodum.
-
artık bitti uretimi yanlıs bilmiyorsam. son olarak bu kasa cıktı ve bitirdiler..
-
Burdan arkadaşa hemen cevap vereyim.....
2009 Haziran da son araçlar üretilecek ve bir daha S2000 olmayacak.... Ekonomik krizden ötürü yeni bir spor model düşünülmüyor şimdilik.
Bilginize.
-
hoşgeldin Gürkan kazasız belasız sürüşler.
-
bende oyle biliyordum ama best motoring 2009/4 nolu seride s2k sport modulo concept denen s2k turevi aracı, tsuchiya amca test ediyor, asla uretilmeyecek bir arac olsa boyle yurur durumda canlı kanlı versiyonunu adamlara veripti alın su an ki s2k ile pistte donerek karsılastırın demezler sanırım, bence uretecekler :)
-
internette renk seçenekleri arasında beyaz bulunmuyor, yanlış duymuş olabilirim ama beyaz tr ye gelmiyor deniliyordu. Siz nasıl temin ettiniz? her isteyen beyaz s2000 e sahip olabiliyor mu?
-
Alıntı:
GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı
bende oyle biliyordum ama best motoring 2009/4 nolu seride s2k sport modulo concept denen s2k turevi aracı, tsuchiya amca test ediyor, asla uretilmeyecek bir arac olsa boyle yurur durumda canlı kanlı versiyonunu adamlara veripti alın su an ki s2k ile pistte donerek karsılastırın demezler sanırım, bence uretecekler :)
Neyine?:D:p
-
-
Alıntı:
tequila818 Nickli Üyeden Alıntı
internette renk seçenekleri arasında beyaz bulunmuyor, yanlış duymuş olabilirim ama beyaz tr ye gelmiyor deniliyordu. Siz nasıl temin ettiniz? her isteyen beyaz s2000 e sahip olabiliyor mu?
Ben yaklaşık 5 ay beyaz aracın gelmesini bekledim.....başka bayilerde beyaz vardı ama içi siyahtı. Bence beyazın içi kırmızı olanı makbul. Renkler ve zevkler pek tartışılmaz ama.....
Şu anda Honda Park'da beyaz araç var diye biliyorum.
-
Alıntı:
GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı
baklavasına :)
Accepted:D Bol fıstıklısından olsun. Ayrıca büyük tepsi olsun. Gelen misafirlere ikram ederiz:rolleyes: