-
güzel bir air box yapımı...
-
-
Valla süper acayip beğendim.
-
-
-
videonun en sonundaki o vakumlama bitirdi beni hakkaten iyi yapmışlar helal ama çok çirkin duruyo :)
-
cok güzel ugraşıp yapmışlar ...Yapılmayacak sey değil yarım gününü almaz...
-
Hahaha ibo tanidik geldi mi video :D hahaha
Ibonun konusunda vermistim ben bu video`yu,simdi komple birde site gorsun guzel konu:)
-
Nasil da emiyor oyle... Valla bana bayagi basarili geldi.
-
Alıntı:
emr_ Nickli Üyeden Alıntı
cok güzel ugraşıp yapmışlar ...Yapılmayacak sey değil yarım gününü almaz...
yarım günmü :)
yarım gunde tampona koydugu sac parcası bıle bıtmez:)
-
yerli versiyonu daha güzel ve şık ;)
-
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Hahaha ibo tanidik geldi mi video :D hahaha
Ibonun konusunda vermistim ben bu video`yu,simdi komple birde site gorsun guzel konu:)
gorsunler evet cok yararlı bı vıdeo:D
Alıntı:
godfather Nickli Üyeden Alıntı
yerli versiyonu daha güzel ve şık ;)
sagolasın abi:)
buda benden olsun o zaman:D:D:D
http://videos.streetfire.net/video/caicik_647350.htm
http://img19.picoodle.com/img/img19/...0m_09bce03.jpg
-
tampondaki olay bendede var dışardan belli olmuyor:)
yalnız motor içine hazne yapıp tam izalasyon yapınca pistte felan güzel olurda günlük kullanımda toz toprak riskine giremem. uzun vadede zararlı
-
Alıntı:
sword Nickli Üyeden Alıntı
yalnız motor içine hazne yapıp tam izalasyon yapınca pistte felan güzel olurda günlük kullanımda toz toprak riskine giremem. uzun vadede zararlı
zararlı derken?
-
Alıntı:
pistte hiç gerek yok direk boruyu uzat aşaıdan çıkar filtre kullanmam ben olsam :)
-
açık hava filtreleri ve besleme sistemi yeterli süzmeyi yapamıyor kapalı gibi olmaz sürekli tozlu ortamlarda motora zarar verebiir. filtreyide sürekli temiz tutmak lazım
-
Alıntı:
açık hava filtreleri ve besleme sistemi yeterli süzmeyi yapamıyor kapalı gibi olmaz sürekli tozlu ortamlarda motora zarar verebiir. filtreyide sürekli temiz tutmak lazım
ep3 lerde kullanılan Aem cailerde ve vti da V2 lerde fılıtre dırek tampon arkasında bu sorun onlarda daha fazla.
bendekı eskı cai de tampon arkasındaydı.temızlıgı orda cok daha onemlı ve yerı musaıt olmadıgı ıcın kontrolu ve temızlenmesı cok zor oluyordu.yagmurda hıc kullanılmıyordu.
su an ıstedıgım zaman kutuyu acıp fılıtreyı temızleyebılıyorum.ıslanma sorunuda tamamen ortadan kalktı.
sıcak havayla zaten alakası kalmadı.
-
bende üstte filtre sadece alttan besleme var ama kapalı deil üstteki hazne anlık gaz tepkisi için haznenin cok ufak olmaması lazım.
v2 vardı nefret ettirdi filtre cok sık kirleniyordu yağmur çamur olayı ise tam bir işkence.
-
çok daha güzel uygulamalar çok daha basit şekilde yapılabilir ... verimli sistemin formulü = en kısa emiş yolu + en fazla debili soğuk hava
-
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
sen filtreyi geç bloktan haber ver:D
-
neyın haberını vereyım mustafa?
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
neyın haberını vereyım mustafa?
yine herkes seni konuşuyor haberler geliyor tb çıkınca vericek ayarı diyolar sabırsızlıkla bekliyorum:icon_tup:
-
evet blok aldım bı kac parca daha kaldı onları beklıyorum sonrasındada hayırlısıyla cıkıcaz yıne pıste draga nereye gerekıyosa
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
evet blok aldım bı kac parca daha kaldı onları beklıyorum sonrasındada hayırlısıyla cıkıcaz yıne pıste draga nereye gerekıyosa
en büyük rakibimizi takip edelim dimi istihbarat sağlam:D
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
mantık aynı ama sen kullandıgın havanın bı kısmını kaput altından alacaksın. bu havada sıcak olacagı ıcın performans bıraz dusecek.
tabı acıkta duran short ramlerden cok daha ıyı senın yaptıgın.
-
ıbocum burda gorunmuyor ama motor ıcınden hava almıyor ızolasyonu var ;) tampondanda beslenıyor tabı
-
Alıntı:
PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı
nezaman atmo 1.6 lar ıle turbo 1.8 ler rakıp oldu? madem rakıp olarak gordun ızmıtte dragda gorusuruz ;)
-
Alıntı:
yine herkes seni konuşuyor haberler geliyor tb çıkınca vericek ayarı diyolar sabırsızlıkla bekliyorum:icon_tup:
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
nezaman atmo 1.6 lar ıle turbo 1.8 ler rakıp oldu? madem rakıp olarak gordun ızmıtte dragda gorusuruz ;)
:D :D :D
http://img.blogcu.com/uploads/seenyour09_bjk55.jpg
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
ıbocum burda gorunmuyor ama motor ıcınden hava almıyor ızolasyonu var ;) tampondanda beslenıyor tabı
o zaman sorun yok:icon_tup:
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
bak bu ıyıydı abı:D:D:D
-
Alıntı:
kickboxer Nickli Üyeden Alıntı
bak bu ıyıydı abı:D:D:D
yok onlar birbirlerine bileniyolar ondan koydum :D
-
drag a girsem adam babasının arabasını çalmış yarışa girmiş patinaj çekio derler roll yapsak olmamı:D
-
Alıntı:
drag a girsem adam babasının arabasını çalmış yarışa girmiş patinaj çekio derler roll yapsak olmamı:D
ben bılmem madem rakıpsın buyur edersın pıste :icon_tup:
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
ben bılmem madem rakıpsın buyur edersın pıste :icon_tup:
ben kalkış yapmıorum rolling yaparım ön takıma debriyaja volanta lastiklere herşeye zarar benim imkanlarım kısıtlı malesef :( ama roll e herzaman varım :icon_tup:
-
ıyı rollde yaparız, ona gore gelırım ben np
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
ıyı rollde yaparız, ona gore gelırım ben np
senin devrinde basarız kimseye haksızlık olmamış olur:icon_tup:
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
yok onlar birbirlerine bileniyolar ondan koydum :D
biliyom abı:D ama bı anda yenıle yapıpgorunce koptum
-
Alıntı:
senin devrinde basarız kimseye haksızlık olmamış olur:icon_tup:
yok yok senın devrınde basar 250 ye kadar gıderız.
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
yok yok senın devrınde basar 250 ye kadar gıderız.
işte buna gülerim bugune kadar hangi vtecle denedisem 220 den sora geçersen sevinme dedi sen şimdi 250 diosun saygı duyarım ama senin lehine olucağını hiç sanmıyorum:heyoo: