spec'leri bilmiorum ama clio cup versiyon gibi ama araçlar stock sanırım
http://www.youtube.com/watch?v=QI47J...eature=related
Printable View
spec'leri bilmiorum ama clio cup versiyon gibi ama araçlar stock sanırım
http://www.youtube.com/watch?v=QI47J...eature=related
http://videos.streetfire.net/video/t...-rs_186670.htm
naytkidshan'ım bak senin RS burda kötü fark yiyor.. mekan türkiye :)
hemde fn2 vites kaçırmalarına rağmen bayağı fark atmış
Clio 3 Rs bu kadar kötü mü yaw :S
Denemek için clio 3 RS aranyor :) Bu kadar fark olmamalı heleki FN2 yi adam böle kullanıyorsa
clio 'kaldırmak deneyim ister :D heleki clio 3 197 hp :D
yorumsuz...
yorum yapınca antipati kazanıyoruz :d
Arkadaşımda var 2009 clio RS.
Kendisine söylerim uygun bi zamanda çıkarız :)
Clio 3 RS bence kokpit dışında FN2'den her türlü daha üstün bir araç.
Araçlar denk,drag olması gereken gibi olmuş,roll şaibeli:)Çok fark denilen 1 boy:D
Ama type-r viteste de o kdr kotu atmıskı bence o nerden baksanız 1.5-2 boyluk bi kayıp. Düzgün atsa yani 2.5-3 boy fark olur demek bu ki benim niyeyse pek inanasım gelmedi :)
type r vites kaçırdı belli
clio da neler oldu bilinmiyor...
çok kararlı bir deneme olmamıs bence...
drag ise egsoz sesleri mevcut stock olunmadığı belli
type r ın sesine benziyor ama yinede tam emin olamadım...
geçen c.tesi yeşilköyde yıkamacıda gördum bir tane clio 3 rs. kırmızı renkli. sahibiyle sohbet etme şansı yakaladım ismi sanırım gökhan dı. filtreli yaylı çok tatlı görunuyordu gercekten. başka araçlarla denememiş daha aracını. ben istresen deneriz falan dedim neyse dün akşam aradım ama cevap vermedi telefonuna. sanırım turkiyede şuan bi onda var birde renault nun test aracı var. başka etrafımızda bildiğiniz varsa bende denemek isterim. roll tabi :)
reelde 10 beygircik kadar fark var arada. clio hernekadar 200 hp. olarak lanse edilsede avrupada 195 hp. olarak geçiyor ki fn2 de olay tam tersi 205 hp. stock olan 2 araçta dyno da bu sonucu verdi. paşaoğlu savaşın dynosunda. istemeden de olsa marka fanatikliği yapmış olabilirim haklısın ama buda zaten insanın doğasında olan bişey. objektif olabilmem için rs 3 le deneme yapmam lazım. ama 182 lik rs leri geçiyorum videoda çok şaşırılacak bişey yok sadece arayı biraz hızlı açmış fn2. ama sonuç bu yani
benim araçta injen cai var tam stock sayılmaz belki. keşke olsa öyle bi rs te denesek ama dediğim gibi bugune kadar sadece bir tane gördum ondada apexi cai vardı aynı spec lerde sayılırız yaani. onuda dün aradım ama açmadı telefonunu maalesef.
ben caddede beyaz jantlı kırmızı rs gormustum super duruodu, bıde 41 plakalı gormustum kırmızı bu vıdeodakı odur belkı:D
bs type-r uygun oldugunda denemek isterim ben de seninle , bir mahsuru yoksa :) - off topic oldu ama :P
Clio RSin daha üstün oldugunu düşünüyorum ben de bu arada.
rs fn2 ye geçiliosa yaksın o arabayı cliocu
opc fn2 new rs guzel konu oldu bu:D guncel hot hatchler:D
zaman ve mekan??
Benim araçta egzoz var sadece. sen ne taraftasın :) ÖM attım istersen msn ekle detaylı konusalım :) hafta içi biraz problem olabilir benim için ama Cumartesi falan uygun olablir :) mesela istanbul parkın oralar ideal bence roll drag için falan,arka yolu çok harika bu iş için :P ama uzak mı olur sana bilmem :) istersen ordan sonra da bir nargile veya yemek ısmarlarım sana oralarda :D
beyler yapmayın gözünüzü seveyim en yeniclio olduguna eminmisiniz ben iki aracıda kullandım
stock fn2 stock clio rs 2009 u gecemez aralarında ciddi gidiş farkı var
ama 200 den sonra ne olur bilemem
Fn 2, clioyu sonda çok fena geçer arkadaşlar fabrika verilerinde 20 km son hız farkı var... Yine fabrika verilerine göre 0 100 de de gecıyor fn2. Tabi aramızda fabrikadan daha iyi bilen arkadaşlar varsa 6 hazirandan itibaren ankarada olucam deneyelim görelim... Honda hayat onda....
Azaldı çok şükür yaa... :)
Ne kadar çok biliyorsunuz test aracı kullandım dükkanımın karşısı reno bayii
DJ typer kaan da dükkana geldi FN2 ile hks cat back taktık ondan öncede kullandım sonrada kullandım
bende hondcacıyım ama bu fanatikliginizi hiç begenmiyorum 200e kadar FN2 clio 3 ü gecemez keşke bir arkadaşımda olsa da denesek