-
Modifiye Buluşması - Volume 4 (10/05/2009)
-
-
-
güzel araçlar varmış ya :)
-
harbiden fina araçlar war
-
-
araçlar sadece görüntü değil dolu araçlardı..beyaz sti bence günün en iyi araçlarındandı...nismo da gün boyu pistten çekilmedi.2takım lastik patlattı...
-
-
-
o beyaz sti gercekten saglamdıı yani,sesınden bellı ettı tamamen kendısını ;)
-
-
-
dün aracımı yıkatıyordum batıkent'te. beyaz bi subaru aracı deneyip duruyordu carrefour'a giden arka yolda ön tamponu yoktu. uzaktan gördüm tahminim bügün kü sti'dı. bence de günün en iyilerinden biriydi. tabi msupra gelene dek :) çok güzel bir gün oldu çok kalabalıktı. çıplak gözle drift olayı bambaşka bişeymiş bunu da görmüş olduk. çok teşekkürler emeklerine sağlık
-
-
-
Alıntı:
blueedeep Nickli Üyeden Alıntı
dün aracımı yıkatıyordum batıkent'te. beyaz bi subaru aracı deneyip duruyordu carrefour'a giden arka yolda ön tamponu yoktu. uzaktan gördüm tahminim bügün kü sti'dı. bence de günün en iyilerinden biriydi. tabi msupra gelene dek :) çok güzel bir gün oldu çok kalabalıktı. çıplak gözle drift olayı bambaşka bişeymiş bunu da görmüş olduk. çok teşekkürler emeklerine sağlık
msupra geldiğinde harbiden bombaydı herkesi başına topladı millet koşarak gidiyordu, tam lastik yaktığı sırada biz güzellik yarışmasının olduğu yerdeydik millet birden koşmaya başlayınca bir bayan elindeki telsize "osmaaaaaaannnn koş birşey yap burda herkes gidiyor yaaa" diye feryad edince biz gülme krizine girdik :D:D:D:D
-
casablanca; fotolar için tşk ederim... ;)
-
değişiklik oldu güzel gündü...
emeği geçen herkese çok teşekkürler...
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
casablanca; fotolar için tşk ederim... ;)
bende ordan aldım buraya ekledim :D upload yapan arkadaşa tşk edelim :cool:
-
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
msupra geldiğinde harbiden bombaydı herkesi başına topladı millet koşarak gidiyordu, tam lastik yaktığı sırada biz güzellik yarışmasının olduğu yerdeydik millet birden koşmaya başlayınca bir bayan elindeki telsize "osmaaaaaaannnn koş birşey yap burda herkes gidiyor yaaa" diye feryad edince biz gülme krizine girdik :D:D:D:D
sanırım şu leonun yanındayken oldu o olay "abi söyleyin msupra'yı çeksinler kenara ya "diyodu kızlardan birisi de :D:D:D benim kotuğum şey de msupra ilk geldi herkes başına toplandı teyzenin birisi geldi ne varmış ya bu araba da falan diyo elemanın teki de anlatıyo yok çift turbo, supra motoru falan teyze ne bilsin ya turboyu falan :hahaha::hahaha::hahaha:
-
Masallah epey kalabalikmis, guzel araclar gelmis..
Fotograflar icin tesekkurler..
-
Alıntı:
sanırım şu leonun yanındayken oldu o olay "abi söyleyin msupra'yı çeksinler kenara ya "diyodu kızlardan birisi de :D:D:D benim kotuğum şey de msupra ilk geldi herkes başına toplandı teyzenin birisi geldi ne varmış ya bu araba da falan diyo elemanın teki de anlatıyo yok çift turbo, supra motoru falan teyze ne bilsin ya turboyu falan :hahaha::hahaha::hahaha:
harbi tam bombaydı ama ordaki muhabbet yarıldık biz :D tam herkes oraya toplanmışken ismail abi ortalığı dağıttı :icon_tup:
-
kırmızı 207 10 numara olmus
-
kırmızı 207 street art'ın arabası degil mi? eger oysa çok degişmiş..maşalllah
-
ortam cok iimiş yaa lanet olsun bu vizelere gelemedik :S beyaz sti 10 numara nede olsa proshop parmak atmış araca :):)
-
Alıntı:
Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı
kırmızı 207 street art'ın arabası degil mi? eger oysa çok degişmiş..maşalllah
piyasada o kadar çok aynı tarz 207 varki artık plakalar olmayınca karıştırıyorum :D ama bildiğim en ayarlısı 7. cadde girişinde devamlı park halinde olan
-
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
piyasada o kadar çok aynı tarz 207 varki artık plakalar olmayınca karıştırıyorum :D ama bildiğim en ayarlısı 7. cadde girişinde devamlı park halinde olan
Zaten hepsı aynı yapıyorlar neredeyse..Telekomlu basketbolcu var ondada var 207
-
Alıntı:
BAK Nickli Üyeden Alıntı
Zaten hepsı aynı yapıyorlar neredeyse..Telekomlu basketbolcu var ondada var 207
206 vardı onda sıyah 207mi aldı :D
-
-
Alıntı:
Alican Nickli Üyeden Alıntı
206 vardı onda sıyah 207mi aldı :D
Bildigim kadarıyla alalı cok oluyor.
-
Telekomcu Mutlunun araba Kırmızı.
-
Dayı'nın arabaya ne olmuş? Sleeper dı? Artık sleepmiyor heralde? :D
-
İmla hatası yapmısım :)
206 vardı onda sıyah, 207mi aldı olucakdı :D:D
-
sonradan tahmin ettim o anlamda yazdığını:D
-
-
forumuun birisin de zateb bu araçların sahipleri arasın da bir ağız dalaşı olmuştu yok önce ben yaptım sen benden çaldın falan ankara'da ki iki tane 207 nerdeyse birbirinin kopyası sanırım
-
Foto paylaşanların ellerine saglık cok güzel gecmiş gitmediğime yanıyım...
-
bu kadar güzel hatunlar olcaanı bilseydim kesin gelirdim :\
-
Alıntı:
forumuun birisin de zateb bu araçların sahipleri arasın da bir ağız dalaşı olmuştu yok önce ben yaptım sen benden çaldın falan ankara'da ki iki tane 207 nerdeyse birbirinin kopyası sanırım
3-4 tane var bunların ıkı tanesı bırbırının neredeyse aynısı dıger ıkısı arasında buyuk detaylar var.
-
Alıntı:
soyturk Nickli Üyeden Alıntı
bu kadar güzel hatunlar olcaanı bilseydim kesin gelirdim :\
:beuj::icon_wack:beuj::icon_wack