17 mayıs pazar günü izmir pınarbaşı pistinde uzun bir aradan sonra tekrardan drag yarışları düzenlenmektedir... tüm dragseverleri bekliyoruz.. yarışlar saat 13:00 te başlayacaktır...
Printable View
17 mayıs pazar günü izmir pınarbaşı pistinde uzun bir aradan sonra tekrardan drag yarışları düzenlenmektedir... tüm dragseverleri bekliyoruz.. yarışlar saat 13:00 te başlayacaktır...
seni izlemeye gelicez delii..:) + metini
hadi bakalım inş. güzel ve katılımı bol olan bir yarış olur..
ulusal ne oldu 17 mayıstaki
vay be yarıs pistende kısa surelerde cok organızazyonlar oldu . bu pazarda ordayız
istanbullular geliyomu:D
organizasyon kimin? ulusal mı mahalli mi yoksa özel bi organizasyon mu?
bu sezon bayağı bereketli çıktı :) keyifli bir gün olacak...
mahalli...
arkadaşlar bugün bursa ile görüştüm ulusal yarış iptal olmuş
süper haber ordayız pınarbaşının tadı başka oluyo:)
pisti büyüttülermı yoksa hala eskı halındemı
bu yarısı kım duzenlıyo merak ettım bende.
katılıyorum sana... bazıları sanırım bu 17sındekını yapmak ıcın 9 undakını ıptal ettırdı....
Federasyon degil de Erol Hülagü düzenliyormus düzeltme yapıyım ;)
aynen erol hulagu ısımlı kısı duzenlıyormus... 17 sınde bızım tayfamızdan kımse katılmıycak duyurulur...
vay baya olmuştu pınarbaşında drag izlemeyeli eğlenceli olur inşallah orda olucaz
izmir dragı çok özledi eminim süper bi haftasonu olucak...
Son zamanlarda organizasyonlar hakkinda her kafadan bir ses cikiyor .. Bu isin mudavimleride kime inanacagini sasiriyor .. Artik " Drag var ! " denildiginde insan ister istemez supheyle yaklasiyor .. Hem Pinarbasi pistinin metraj olarak yetersiz , guvenliksiz oldugu soyleniyor .. Hem de " 17 mayis drag var " deniliyor .. Bu ne perhiz , ne lahana tursusu ? :confused:
bence gerçekten guvensiz bir yarış olur eğer sadece tiribünlere seyirci alınmaz ise
selim özgörkeyin kazasında o duvarların ne kadar güvenli olduğunu gördük maciya kıl payı gitti
zaten dikkatli okuduysan bende onu yazdım
seyircinin tribunde olması lazm pite kişi geçmesini engellemek lazm
Ben 5 kelime yazarım ortalık birbirine girer gene susucam inatla izliycem dünyada neler oluyor ben marstan bakan modda ....
c4'le girmemiştim piste..Başka bir araçla girmiştim..Ayrıca ben şahsım adına konuşmadım ki..Stock sayılan ve çok yüklü olmayan araçlar için tehlike arz etmez..Fakat yüklü bir araç için pist uygun bi pist değil.
Msupra sence o pistte gerçek performansını gösterebilir mi ? Veyahut whiteside impreza.. ?
Anlatmak istediğim..Hem frenaj mesafesi bakımından güvensiz..Hemde seyircilerin pitteki duvara gitmeleri bakımından tehlikeli..Orda bi araç allah korusun duvara vursa o duvar ne kadar sağlam ki..Hadi diyelim birşey olmadı duvara..Ama araçtan fırlayacak bir parça yüksek ihtimalle orda bulunan bir insana gelir..
Pit alanına seyircilerin girmesi kadar anlamsız birşey yok..
şu konuya yazıcak 5 kelimem var zor tutuyorum temizleniversin konu rica ediyorum ....
baska bırının organızasyonuna aynı pıstte mesafe kısa tehlıkelı dıe ızın verılmıyorsa,sende yapmıcaksın;) baskasına tehlıkelıde sana deıl mı drler adama;) bana sorarsan pek bı tehlıkesı yok,ben duramayan sadece taxı yı gormustum..o kdr hızlı araclar ztn mahallıye gırıp o mesafede yarısmazlar dıe dusunuyorum..kı hos tehlıkelı denılen org tada duramıcak arac yoktu;)
Yıllardır yaşanan aynı sorunlar. Nereye çomak sokarım hesabı. İzmir Pistini kimse ama kimse gönlünce kullanamaz arkadaşlar, biz o devirden değiliz :D Dinozor devrinden olsan belki demi Buğra
280m drag mı olur ya izmir'e ciddi yüklenmiş araç getirmek arabaya yazık 3 bitmeden yol bitiyor tabi finish'e hızlı giren araç durabilecek frenide vardır sonuçta tt'lerde şigan'a gelmeden önce 4'e atmış oluyordum sonra frene oturup duruyordum.
pist değilde o arka tarafı asfaltlamışlar orayı pist yapsalar ya mesafe daha uzun :) 350mt çıkar herhalde :)
Zaten gecen haftaki drag yarısına taş koyanlar da bu hafta düzenleyecek olanlar degil mi?
Izmir icindekiler icin kolay max 20 km yol yapip piste giderler etkinlik olmadigini gorup geri donmek o kadar koymaz adama .. 240 KM oteden gelip bombos bir pist gormek cok sinir bozucu ama .. Kaldi ki bir de Istanbul'dan , Ankara'dan vs .. gelen var ..