yasaklanmış bir reklam
www.youtube.com/watch?v=PrC7JZyxXcQ
Printable View
yasaklanmış bir reklam
www.youtube.com/watch?v=PrC7JZyxXcQ
Kırmızıda fena durmuş R8de :D
ahah cok iyiymis : )
güzel reklam :)
Reklam iyiymis :)
Ama kisisel görüsüm bırak son modellerini F355 bile olsa R8e bakmam :D
ehehe:) güzel videomuş harbii :)
Guzel reklam,yalniz ilk defa kirmizi r8 goruyorum,mavi,siyah,gri,beyaz gormustumde kirmizisi ayri bir guzelmis:D ama genede almam o ayri:D
aahah çok iyimiş ya kırmızıda acaip yakışmış :)
v12 tdi'sini alıp yazılım atıcam :D
yallah çekmişler :D:D
Apaçi herifler ya. Audi nin başka işi gücü yok başka firmalara sataşıyor.
evet büyük varoşluk ama çekimler ve fikir zekice :)
video not found diyor ya izleyemedim :(
azuhahuauha çingenler =)))
haha cok guzel reklam :D
Neden olmasın kırmızı R8 V10 bence dikkat çekici. Reklam ayrı güzel :)
on numara reklam olmuş bence :)
ben hiç bişi anlamadım
sanki zenci mahallesine girdi altı üstü maranello dan gecti o mahalledeki herkesin ferrarisi olduguna da inanmak biraz zor beaa
Yurt dışındaki reklam kuralları çok agresif. Bizde başka markayı kötüleyerek reklam yapamıyorsun. Belli durumlara kadar imaya izin var. Turkcell ile diğer operatörlerin ufak atışmaları gibi. Ama yurt dışında direk eziyorlar. BMW taşıyan Mercedes marka bir tırın resminin altına. Bir Mercedes'te sürüş keyfi sunabilir. Ama ancak böyle. Gibi bir BMW reklamı. Yada BMW ve AUDI'nin 4 çeker tartışmaları hep var olan şeyler. :)
Çok güzel reklam olmuş ya :D
ii bi komedi olmuş
Bence Audi güzel bi araç yaptı R8 ile tabiki Ferrari ile kıyaslanıcak çünkü aynı klasmanda araç yapmaya başladılar ve hatta güzelde rekabet başladı eskiden Porsche, Ferrari ve Lamborghini varken araya Audi bende varım artık dedi resmen. İlerleyen yıllarda bence çok güzel çekişmeler olucak gibime geliyo.
reklamın sonu güzel :D R8 i skutır ile kovuyorlar :A:A
bu reklam yüzünden kan çıkar benden demesi :D:D
audi nin 1000 fırın ekmek yemesi lazım ferrariye bulaşmak için ...
cebimde 250 bin+ euro...
bir yandaa italyan el isciligiyle (tutkuyla) yogurulmus Ferrari, bir yanda da luks volkswagen audi. hangisini alirdim acep...
:)
güzel reklam olmuş :) doğuş fahiş fiyat çekmese bi sürü r8 izlerdik yollarda
ferrarimde olsa, audi'mde olsa heralde satar porsche alırdım... bu atısmaları uzaktan gülerek izlerdim :D:D
aynen bende gider porshe alırım, yemişim maksutun bindiği ferrariyi :D
maranello Fİnish :D:D
f355 sesini hiç bişiye değişmem ;)
bu audi hep boyleki...ama bmw iyi cevap vermis :cool:
http://img135.imageshack.us/img135/8...a8f403233b.jpg
Aga Audi ye süper spor kategorisine böyle bir araç kazandırdığı için teşekkür ederim..Kırmızı da ayrı bir güzel durmuş..
oo 1 dk şmdi olay BMW - Audi karşılaştırmasına geldiyse elimde guzel bi editli fotoğraf var :) buyrun:
http://img4.imageshack.us/img4/6548/bmwm3vsaudirs4.jpg