http://www.chromon.com/shop/catalog/...ismallinen.jpg
vtiye göre bu cai nasıldır iş görürmü yada 250 tl yi aşmayacak şekilde nasıl bir cai önerirsiniz.
Printable View
http://www.chromon.com/shop/catalog/...ismallinen.jpg
vtiye göre bu cai nasıldır iş görürmü yada 250 tl yi aşmayacak şekilde nasıl bir cai önerirsiniz.
güzel filtre tabi havayı alıcağı yeri iyi belirlemen lazım
300-350 tl lere v2 derim..
ben bu karbonu kullanmıştım vti da ses tok keyfli bir filtre ama biara soktum baktımki içinde düdük gibi bi filltre war
bana twin charger modelindeki filtre daha iyi geldi
carbon intake kullanmıştım tip ses vs çok iyiydi ama araç stok olduğundan çok performans olarak ayırdedemedm ama 2 filtre arasında dağlar kadar fark var birinin boyu aem lerinki kadar
diğeri yed markanın sivri bi modeli war 1.4 ler için ona benziyo
Bencede injen veya aem.
aemv2 düşünmeye bile gerek yok
v2.. tamponda port aç ordan al havayı..gayet başarılı
vti ye filtre takacaksan buna para verme...
bı tane boru bı tane dry flow bı oda bı port :D
mishimoto intake kit tavsiye ederim sana ...
v2 alınmıştır kilitlenebilir :D
İnjen'i tek geçerim. Resmen inletiyor ya :)
400 ytl ye mishimoto carbon monster intake i var su an aracımda da kullanıyorum harika bir ses ve harika performans sağladı :)
resmi var mı mishimoto nun ?
Arkadaşım da si' a simota olanını düşünüyor simota olanını da görmüştüm dikkat ettim ve şekil olarak pek farkı yok fakat kaliteli parça kullanımı veya kafasındaki filtreden dolayı mı tercihim mishi'den oldu.Ayrıca mishimoto silikon hortum radiatör gibi parçalar da üretiyor yani bu işte gayet gelişmiş.
simota 350tlcivari mishimoto 350$ civarı ucuk biraz simota filtre konusunda bayagı bi gelişmiş marka ama borunun içi kısmı düşündürüyor acaba hava akımı nasıl?
simoto mishimota j's aynı fabrikada üretiliyor olabilir
saxo vtslerinse kazanlı filtre diye tabir ettiğimiz olay yed ve jsvde 140 tl simotoda 240 tl ama ürünler tamamiyle aynı birinn filtresi kırmızıdır diğerinin mavi orası ayrı
simota nerde 350 tl bilen warsa link alabilirmiyim ltf
O zamanki fiyatı dolara bağlı olduğundan fiyat öyle çıkmıştı veya aynı kargoda farklı parçalar da vardı fiyat tam net değildir o nedenle.
Şu anki linki bu : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MISHI...0304QQtcZphoto
ewet usa doğrudur şimmdiki kura gorede 430 küsur çıkıyor bizde burdan aldınız sandık
simotayı 440 gibi rakalara gördüm sitelerde
ve usada ağırlıklı olarak kullanılan bir model short ram daha çok görüyorum arabalarında hele son bikaç senedir bu carbon big tube ler war
Evet bendekinin replicası.
Bu da ulaşım bilgileri :
Baysallar Oto Yedek Parça Sanayi Turizm İç ve Dış Tic. Ltd. Şirketi
İnebey Mahallesi Küçük Langa Caddesi No:39 Aksaray
Fatih / İstanbul
-----------------------
TURKEY
Tel: +90 212 529 9 999
+90 212 529 8 989
Fax: +90 212 632 77 21
Email: Satis@bystuning.com
Bilgi : info@bystuning.com
arıorm şmdi teşekkürler
Simotanın kitide çok iyi , filtresi de oldukça başarılı tavsiye ederim.
Simotanın cold air kitini satan bir firma biliyormusunuz ve boruları kaçlık 60 lıkmı 76 lıkmı
ben aradım 340tl dedi:icon_wack
banada öle dedi ama 340 tl de piyasanın altında bi rakam
ben almaktan vazgeçtm çünkü daha renkli bi projem war :)