bu ıkı araba arsında kaldım gorus ve yorumlarınzıı beklıyorum :D
http://www.sahibinden.com/2000_clio_...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/!!!!!korfe...XQQdisplayitem
Printable View
bu ıkı araba arsında kaldım gorus ve yorumlarınzıı beklıyorum :D
http://www.sahibinden.com/2000_clio_...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/!!!!!korfe...XQQdisplayitem
tırt :D :ninca:
Tabikide clio:D
106 çok güzelmiş ;)
tabiki clio.
Bu iki araba arasından Clio 1.6'yı tercih ederim baya temiz bir araca benziyor fakat -biraz daha verip 2002-03 makyajlı Clio bakmanı öneririm,donanımı içi v.s daha kaliteli.:icon_tup:
106' quiksilverın o parasına GTİ bulabilirsin. Bu kadar temiz olurmu bilemem ama yinede araştır derim.
bence quick
kesınlıkle clıo...
kesinlikle clio yani kesinlikle
bu 2si arasında clio
yaa benm anlamadıgım şey şu adam 2001 model 106 gti satıyo ve 12.500 e...smdi bu arabanın ne kadar ıyı olabılecegını ben her zmn bı 106 cı olarak kendı kendı sorar ve gulerım yani...ucuz etin yahnisi harbiden iyi olmuyo ozellıkle 106 gti da...bı kere 500 tl masrafı var dıyen adamın arabasında 3mılyar dan aşşa masraf cıksın ben kafamı keserim..ben kendı aracıma elımden geldıgı kadar cok iyi bakarım ederim..smdi 19.500 ytl ye mal ettıgım arabayı ben tutupda 12.500e verirmiyim??? hıı şimdi bunu okuyanlar ne isticen 19.5 mu dıcek ama alakası yok..yani 7mılyar zarar etmeyi deil 4.5 5mılyar zarar etmeyı goze alıp satmayı dusunurdum..sonuç olarak bu araba yuzde 90 yaramaz
quick gayet temiz duruyor. Bence quick ;)
şeklil gösteriş olarak quik...
eski bir quicksilver sahibi olarak konuşuyorum; bir depo benzin ile 750km gidebilirsin. servis masrafın azdır. bazen abuk sabuk masraflar çıkarabilir. az yakar çok kaçar cinsinden bir araçtır. clio ile kıyaslandığında nasıldır bilemem fakat quicksilver ı tavsiye ederim.
clio derim bende
clio güzel kilometreside gayet makul:)
clıo alma kanka alcaksan rs al sport alma
İlk mesajdaki Clioyu 15 gün kadar önce ben sattım. Km kesinlikle orjinaldir. Expertizini detaylı olarak söyleyeyim. ilk sahibi bir bayan bizden 0 araç aldı. Aracını satma sebebi ise durduğu yerde vurmuşlar araca soğumuş kadın arabadan. kazası ciddi değil ancak sağ kapı ile plastik ön çamurluk değişmiş. kaskoluymuş zaten araç .ama direk kule şase vs herhangi bir yerde problemi yok. arka sağ çamurluk ve sol kapı boyalı. 4 lastiği ben verirken goodyear hydragrip yepyeniydi. servis bakımları falan tamdı aracın benden bir esnaf satışınıda alarak satın aldı. gerçekten bulunmaz hint kumaşı bir arabaydı. kendim bile niyetlenmiştim kısmet değilmiş. :( arabanın göze batan tek kusuru ise tavanında 3-4 adet irili ufaklı ezik olmasıydı ama sen zaten bu işin içindesin boyamadan düzeltebileceğini düşünmekteyim. kesinlikle tavsiye ederim clioyu
clio sport tavsiye ederim
0-100 9.6 saniye iyi kaçar azda yakar ...
clio rs gazkelebeği ile direkt 5-6 hp alabiliosun gerisini düşün
ama sadece bu kasalarında alabiliyorsun makyajlılarında elektronik gaz olayı onlarda olmuyor
bı servıse plakayı verdım arka camurluk degısmıs dedıler. oyuzden kafam karıstı bıras yoksa bende nıyetlıydım araca.
k4m'lerin bu serilerinde hiçbir sorun yoktur 4 sene kullandım köpek gibi gider yağ-su dewam 1 motordur ;) performanslıdırr
Megane I kasa, Scenıc I kasa, Megane Coupe ve hatta ufak değişikliklerle Megane II ve III lerde kullanılan bir motordur. ağır bir problem çıkarmaz. Kronik olarak ateşleme bobini rahatsızlığı vardır. çok pahalı bir parça değil. ben sana print screen yapıp bakımlarını ekleyeyim kafan rahat olsun :)
metinkam@windowslive.com msn eklermısın.
2001 gti dan uzak durun.. :) FB plaka.. ;) hani direk böyle bişi denmez ama belgeli olması lazım...
clio güzeldir 3-5 ufak değişikle nasıl gidebilceğine şaşırsın. 106 quickler çok demode oldu hem 1.4 ABS'de yok. Clio daha konforludur ve orjinal halinden çok daha gösterişli yapılabilir.
maıl atarsan sevınırım.
Bu arada araba benden çıktı başka 3. bir şahısta kendim satmıyorum yani. sadece yardımcı olabilmek için yaptım.
temiz gti jantlı klimalı bi quik yaz vakti zevk yasatır valla ne benzin derdin olur ne bişeyin,kronik bi alt takım var puglarda bilirsin e ztn kendinde ustasın 6 ayda bi deiştireceğin askı rotu,velhasıl quik tavsiyem.
baktım hespıne tesekkurederım. merak ettıgım trıger neden erken degısmıs.?26,km de
bırde sen zaten renoda calısıyormussun :D
biz normal zamanında değişmiştik 70binkm'de
130binde ilk defe değişmişti 1 tanış kopma felan yoktu...
k4m motorlar taş gibidir tek kronik sorunları su pompası başkada bi problem çıkardıgını gördeim fazla ateşleme bobinleri ilk versiyonlarda vardı clio lar zaten renonun en sorunsuz araçları eski symboller hariç:)