-
İmhotep Sohc Vtec Dyno Sheet
-
Maşallah maşallah ya sohc umuza özgür abim :)
-
Valla helal olsun emeğinin karşılığını almışsın....
-
6500 rpm de ne işin var kanka. Maşallah bu arada.
-
maşallah Özgür abi güle güle gazlarsın inşallah :)
-
bro avans problemi ve kısmi ayar ve 7200 kesiciye rağmen güzel sonuç daha gideri var bunun :icon_tup:
-
maşallah gelmiş vtec e dayanmış :icon_tup::)
-
yaw onu bende anlamadım kanka..ozgun kesicisi 7200 e koydu.
-
iyi günlerde kullan özgür. maşallah.
-
maşallah güzel çıkmış rakamlar:)
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
bro avans problemi ve kısmi ayar ve 7200 kesiciye rağmen güzel sonuç daha gideri var bunun :icon_tup:
aynen hacı.. avansı acamaıyoruz yukarılarda cok vuruyor. şuan avas kısık ve araba yavas:)
8000 rpm için ana kol yatakların yağlama kanallarını buyutucez ve guzel bir cai ile gucu dahada yukarılara çekebilicez.
ayrıca senkromençlerde sorun var 2-3-4-5 carltıyor..:(
-
Alıntı:
imhotep Nickli Üyeden Alıntı
yaw onu bende anlamadım kanka..ozgun kesicisi 7200 e koydu.
Neden öyle yaptı senin rodajın bitti egzantrik ile biraz daha fazla dönmen lazım en azından 8200 falan. Gerçi özgün yaptı ise vardır bi bildiği.
-
Alıntı:
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Neden öyle yaptı senin rodajın bitti egzantrik ile biraz daha fazla dönmen lazım en azından 8200 falan. Gerçi özgün yaptı ise vardır bi bildiği.
yağlama sorunu var kanka:)
-
miami ozaman gel aç motorunu yataklarına yapılıcakları yap ondansona ben döneyim 8200 size kolkay geliyor bazı şeyler sordum onu bunu yaptım bütün olması gerekenler yapılmadığı için ve bu araçcın 7200 üstünde yataklarında yağlamasında sorun olduğu için açmadım :) çok istiyorsan açim ama 1 krqank bikaçtanede yatak alman gerekebilir sonra
-
ozgur masallah bastan yarattın arabayı elıne saglık valla.
-
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
miami ozaman gel aç motorunu yataklarına yapılıcakları yap ondansona ben döneyim 8200 size kolkay geliyor bazı şeyler sordum onu bunu yaptım bütün olması gerekenler yapılmadığı için ve bu araçcın 7200 üstünde yataklarında yağlamasında sorun olduğu için açmadım :) çok istiyorsan açim ama 1 krqank bikaçtanede yatak alman gerekebilir sonra
bayağı uğraştın ozgun cok teşekkurler eline emeğine sağlık..:)
-
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
Ozgünüm yazdım oraya " özgün yaptıysa vardır bvir bildiği diye" , canım kardeşim şimdi biz ne biliyoruz Özgür arabayı yaptı tertemiz sorunsuz rodajı bitti Özgün ayar yaptı neden araba dönmüyor biz biliyormuyuz yağlamada problem var!!!!. Yazdık oraya özgün yaptıysa vardır bir bildiği diye.
Bize ne kolay geliyor çorba olmuş olm senin kafan artık tepkilerini şaşırıyorsun.
-
herkese cok tesekkurler:)
-
ya bosver kalsın bole tork 170lere gelmiş:D
guzel olmuş emeğinize sağlık
-
limitleri zorluyoruz kamer..:D
-
-
Maşallah kazasız belasız tork baya güzel çıkmış :)
-
Bu akşam hemen deniyelim bu hali ile geçersen beni ileride tam döndüğünde type r kovalarsın.
Şuan kaç kg araç.
-
Alıntı:
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Bu akşam hemen deniyelim bu hali ile geçersen beni ileride tam döndüğünde type r kovalarsın.
Şuan kaç kg araç.
cuma aksamı o tarafa geçicem tayfun deneriz kardeşim. aracı ben hiç kantara cıakrtmadım önceki sahibi ulaş cıkartmıs oda 820-840 kg civarında demişti.
-
Alıntı:
cheers Nickli Üyeden Alıntı
Güzel değer.Maşallah.
Alıntı:
tyMu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız tork baya güzel çıkmış :)
tesekkurle arkadaşlar:)
-
çok güzel değerler kanka keşke yağlama hatlarını ilk söktüğünde halletseydiniz özgünün eline sağlık çok güzel bi eğri yakalamış kazasız belasız keyifle bin
-
Alıntı:
bladerk Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel değerler kanka keşke yağlama hatlarını ilk söktüğünde halletseydiniz özgünün eline sağlık çok güzel bi eğri yakalamış kazasız belasız keyifle bin
kanka , imkanım olursa bu hafta yağlama sorununu çözmeyi dusunuyorum alttan açıp yapabiliriz dimi.
-
maşallah, sorunları çözüp daha fazla güçler elde edeceksin umarım, kazasız belasız hayırlı olsun yeni gücün :)
-
kanku karteli söker alttan çıkartırız yatakları valla erkut hiç aklımıza gelmedi öyle bişi yapmak ama tecrübe oluyo işte :D
-
bi rekteveciyi sürükleyip ölçtürmek kaydıyla neden olmasın :) zaten alt delikler genişleyecek
-
Alıntı:
1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı
maşallah, sorunları çözüp daha fazla güçler elde edeceksin umarım, kazasız belasız hayırlı olsun yeni gücün :)
tesekkurler:)
-
abi maşallah :) gerisini msnden yaziom :D
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
kanku karteli söker alttan çıkartırız yatakları valla erkut hiç aklımıza gelmedi öyle bişi yapmak ama tecrübe oluyo işte :D
erkut soylemiştide benim acemiliğime geldi kanka atladım valla..:)
Alıntı:
bladerk Nickli Üyeden Alıntı
bi rekteveciyi sürükleyip ölçtürmek kaydıyla neden olmasın :) zaten alt delikler genişleyecek
neyi ölçturucez:)
Alıntı:
EKEray Nickli Üyeden Alıntı
ben gördüm bir ihtimal var :D
bide benim dynoyu koymiyim zoruna gider bak :D
benzinim bitti bahanesi yemez ama hahahah:D
-
Özgürcüm peki yağ pompası ile ilgili bir işlem veya değişim yaptınmı. Yüksek devirlerde yeterli basınç oluşacakmı.
-
Alıntı:
Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı
abi maşallah :) gerisini msnden yaziom :D
tesekkurler barıscım sen satıcan dohcu alıcan 1.6 ies koyucan sohc kapak:D
-
mşllh. gerçekden bu araca bildigin vtec olmuş bu :)
bu arada dedigin gibi 840-860 kg. larda ise özgür vtecleri rahat geçersin ;)
-
Tech bölümünde sohbet etmeyelim.Msn den devam. Konuyu düzenliyoruz.
-
maaşallah özgür abi sonuç cok güzel bana da nasip olur inş.
-
enteresan 1 araç trde tek walla maşallah.....
-
tesekkurler arkadas.. suanda acayip keyifliyim:)