zevkli bir geceydi iyi seyirler. si çok iyi 0.4 barda bölee gidiyosa ;) halil abinin arabaya zaten bişey demeye gerek yok muhteşem :D
http://videos.streetfire.net/video/R...WAY_683422.htm
Printable View
zevkli bir geceydi iyi seyirler. si çok iyi 0.4 barda bölee gidiyosa ;) halil abinin arabaya zaten bişey demeye gerek yok muhteşem :D
http://videos.streetfire.net/video/R...WAY_683422.htm
tam underground havasında olmuş etraftan gelip geçen egsoz sesleri vs :)
passattaki bov un modeli ne? sesi hoşmuş
passatta bov yok kardeşim surge sesi o yüksek basınçta gaz dan çektiğinde havanın kelebekten geri basmasıyla olur.
bakalım guzel olmustur herhalde s60t5 ılgınc alette o t5 ıse onlar orjınalde 250hp chıple coşar:D
vıdeo ızlemıoduk bayadır Allah sızden razı olsun:D:D sızde olmasanız cıkmıcak vıdeo:D
edıt: oha 20dkymıs olsun:D
surgeyi biliyorum, ben racing type bov a benzettim sesi
ıyı zaptedıosun arabayı:D:D
vıdeoyu ceken kım dıalogları begendım:D:D
Ne ara lan ne ara gittin dün düğün yokmuydu.
:D
si la passaT BI DENIyemedıya krıze gırdım burda:Dsankı passat azcık daha ıı gıbı geldı bana..
ıntegra ztn fena...
ahahaha bızım vıdeoymus helal sıze ya ama bundan once passatla cok denedıgımız ıcın o aksam fazla denemek ıhtıyacı duymadım dıger vıdeolar korhanda duzenlesınde guzel denemeler o vıdeoda cıkacak ;)
eray senın el kol hareketlerıne hastayım on numero :D
kesseydinz keşke :D
gzl olmuş yinede.
güzel denemeler olmuş
rollıng vıdeosu degılge sankı kısa metrajlı fılm cekmıssınız:)seyretmekten cok keyıf aldım,Eray ın el hareketlerı vıdeoyu bıraz bozmus:D
keyıflı aksamlardan bırıydı herkese tesekkurler:heyoo:
s60 da ekstra olarak ne var?
stage 3 yazılım komple egsoz bıde acık fılıtre varmıs,volvo otomatık vıtes 2.0 t 250 hp cıvarındaymıs.200 den sonra guzel gıdıyor
halıl aga farkı :D
MakiNalaR HazıR PisT yoK VaTaN'da YaRışınCa OluRuZ BizleR MaganDa :)
Videonun komple mimarı olarak . tüm oyunculara teşekkürler ederim , makara yapalım biraz dedik ve tam istediğimiz tayfabir araya geldik..kimse kimseye laf söz etmeyecek v.s. idi eğlenelim dedik ve harbiden güzel eğlendik. volvolu arkadaşada teşekkürler, oda kaliteli bir kardeşimiz..Mustinin araba gerçekten ama gerçekten güzel gidiyor arkadaşlar ben içindeyim birebir şahidiyim..değmeye stock ve stage1,5 :p typera iki işareti yapar yani o seviyede :)
Ayrıca Bu Eray denen tribün adamına bi şu el kol hareketlerini toparlatamıycaz onu anladım :D videonun kalitesini bozdu herif :)
Halilin "Avans Seside.!! ta videodan bile duyuluyor değilmi " Gayet Güzel çıkmış avans sesi videoda ;)
Salihe Laf yok 0.4 le EGking , 1 bar olmasın sakın kaçacak yer arar millet..
Velhasıl kelam tüm dostlara teşekkürler..Bu arada karşıdan gelen beyaz atmosferik gırtlak integra ilede videolarımız mevcut..onuda yakında müzikli şenlikli eklerim siteye ;)
Saygılar.
KORHAN bak kardeşim burdan laf yetiştiriceğine bana telefon açarsın sorarsın böle bir şey dedinmi diye o delikanlı kimse çıkar derki senin bilmem nerende knock sensor varmış duymuyşsun viideodan avans sesini ..ben halili tebrik etmek için telefon açıorum bana dediği şeye bak ..O delikanlıda kimse söyleyin ben soruyum ona...
"Laf yetiştirmek" cümlesi yada deyimindeki mana şudur..sen birşey söylersin ve karşındaki cevap verir..diyalog doğar ve "Laf yetiştiriyorsun" denir..Acaba ? Sen bişey mi dedinki benim yazım sana cevapmış gibi geldi acaba ??
maaşallah tüm araçlara...
eğer o arabanın avans vurduğuna eğer kanaat getirseydim ben halili arar söylerdim ki öle videodanda öle bir şey anlaşılmıyo wastgate sesinde o sesi nasıl duyulur,,ben her yazdığıma sana gülücükmü yapıcam bukadar bu işin içindesin o sesin wastgate sesi olduğunu çocuk bile bilir senin hatan yanlış şeyleri copy paste yapman ;)
Mustafa sana external westgate yapma zamanı geldı galıba:Dsesın ne oldugunu anlamadıysan bana sorsana,kulaktan kulaga olunca problem cıkıyor sekıl b de goruldugu gıbı:)arkadaslar lutfen benım arac ıcın atısıp kalp kırmayın.
konuya burda nokta koyuyorum TEŞEKKÜRLER:heyoo:
cumartesiye kadar dönersem çıkalım halil :) karşıya çıkmam ama sana gelirim adam olsun yeterli :)
nolmus buralarda ya ıkı saat bos bırakmaya gelmıyosunuz konuyu he yapmayın boyle mr.korhan al ıkıye gel sende :D:D
hakkaten uzatma salih al ikiye gel ya :)
korhan araban kac basıyo suanda merak ettım ıllakı gelıstırmıssındır?