HAKAN abimizin typer den sonra yeni cuprası hayırlı olsun :)
c. tesi günü bir muhabbet gecesinden videolar.
http://videos.streetfire.net/video/Z...RM3_684167.htm
Printable View
HAKAN abimizin typer den sonra yeni cuprası hayırlı olsun :)
c. tesi günü bir muhabbet gecesinden videolar.
http://videos.streetfire.net/video/Z...RM3_684167.htm
cupra nıght olmus, maşallah araclara..
bu sarılar hep mi böle fenalık..:p
typeR videonun hangi kısmında ben göremedim de
hacım kameramanın ıyıymıs :)
masallah hakan abinin cupra fenalarda...ama ben nie videoda yokum mustafa abi :D tekrar masallah
dalgasina sölüyorum abi zaten :D bendede var 2 tane video upload edip koyarim buraya...
bu sarı cupra eski model mi ?
çok güsel gidiyor yaw
Sadece superchips ile böyle yürüyorsa gayet başarılı demektir bildiğim kadarıyla siyah cupra bkr plakalı olan onda egzosda var diye biliyorum..
Superchips çok bir güç vermiyor ama sonuç ilginç olmuş :)
zd'ler yürüyor ya doğasında var :D
Maşallah bütün araçlara.
Donuste bızı beklemedıler kayoblduk bızde :byebye::byebye::byebye: az daha eskıhısardan yalovaya gecıoduk son anda gerı donduk emırle:hihih::hihih:
:D:DLap topu unutma:pAma sana bişii diimi bende sadece yazılım var,son susturuculu ara borulu arka koltuklar komple sökük olan siyahla denk gittim:)Bu seferde beni 3 boy geçen hakanın cupra 1 boy önümdeydi:)O geceye nazır iii gitti yılanım.
Bu arada arkada kalmadım yaw onlar denerken bende arkalarında bastım.
aykut abide agirlik fazlaydi tabi en son cüzdan,bozuk paralar ve cakmak vardi arabada o yuzden geride kalmis olabilir :D hatta en son opette bana gider yapiodu wc ye yürürken yanimdan roket gibi gecti ,bende senden buyuk turbo var dedi yetisemedim adama arkadan kostum ama :) heuheuheu ... iiyi bir geyik oldu...walla senin m3 denemeni ben görmedim abi görsek tam tesekküllü kameraman arkadasim yakalardi olayi :D
suan sızın yazılımlı cupralar kac peak kac cont yuruyo? turboları hangı turboya tekabul eder?
Hakanın cupra seni geçer Reşit bana 3 boy atıyo:mad:
Emir seni göremedik abi ayda yılda bir çıkarıyosun makinayı zati.M3 le denemen güsel olurdu.Wc de fena geçtim ama seni ahhahah..Ben denedim İnanla bana 3 boy attı:(Çok az kaldı egzost geliyor,ondan sona soracam onlara ben:D
cupraların maşşallahı var iyi araçlar...
saglik olsun abi ztn m3 le asa yukari ne kdr gider tahmin edebiliyorum.bi turlu denk gelemedik inanla o gece yoksa yürürdük ztn sonrasinda kayboldugumuz icin donustede deneme firsatimiz olmadi :D
hepsinin maşallahı war
Reşit uzunda deneyemedik tam ama geçen denediğimizde 3 boy geçmişti:D
7500 dönüyorumda boş dönüyorum 6500 den sonra superchips daha çok güç üretiyor devir kesiciye takılmamak lazım
typer da neler var. sarı çok güzel yürümüş maşallah...
evet type-r bende merak ettim ne var?
Nekadar farkediyor biliyormusun,ben 7 bin hakan 6.5 çevirince 1 boy ikimizde 6.5 çevirince 3 boy oluyor,hakan da 7 bin çevirince gene 1-1.5 boy oluyor;)Yani bizim aramızda geçme geçilme söz konusu değil,biz arabalarımızı ve yazılımlarımızı deniyoruz,ve çok hoş vakit geçiriyoruz:)Rüzgar tüneline girip,nerdeyse üstüne çıkacaktım modunda değiliz;)