Polisinde maşallahı war.Rolling yapıo:)
http://videos.streetfire.net/video/D...And_684734.htm
Printable View
Polisinde maşallahı war.Rolling yapıo:)
http://videos.streetfire.net/video/D...And_684734.htm
Sonu kötü olmuş :(
bu amerikalılar hakkaten salak :)
kötü olmuş:(
entrikalar dönmüş :D
araba yürüyo haaa...:D
sonunda polis koşturuken düşüyo:)
kedi fare misali...
Rolling neresinde :) ?
eleman bi ara sinyal verio :) bu aarada arabayı çözen varmı ?
araba bana mitsu 3000gt gibi geldi
hem polisten kaçıyo hemde dönerken sinyal veriyo heyy allahım yaaa:D
bu adamlar harbi salak ya acaip kovalamacalar oluyor amerikada :D
ama poliste iyi gidiyor peşinden bizim polis arabalarında bukadar gazlıcak benzin olmuyor genelde :D
o yolda e5 trafiği görmüş bi türkü asla yakalayamazlar :D
o kadar kaç, sora git takla at.peh :)
iki araca maaşallah :D bu polis le deneyip arabamı görmek istiyorum :D
salak taklaya gelmiş..
arkadan inen polisde koşerken düşüo:D:D
Heryerde 60mil hiz siniri nereye kadar gider boyle..Yakinda benide gorebilirsiniz bu sekilde:D
Muhtemelen su aralar hapiste 20yil sonra serbest olacagi gunun hayali ile yasiyordur):
BEn pek inanmıyorum bir İstanbul trafiğinde TRAFİK yapan birisinin bunlara yakalanacağına.
En azından kendim için konuşmak gerekirse ben CİDDİ Bir trafikte kendi arabamla o 3.0 motorlu polis arabalarında kolaylıkla kaçarım lakin takviye yasak :D
güzeldi ya....polis nasıl düşüyor öyle:)sinyalde çok saçmaydıı:)
Son Kavşağa Geldiğinde Aha Dedim Patladı Kesin. Ama Aynen Filmlerdeki Gibi Girmesiyle Çıkması Bir Oldu. :)
Ahaha. :D Şimdi sapıklık derecelerini rihter ölçeğine göre yaparsak. Sakin modda aynaların uçları hesalanmaz. Adrenalin durumunda aynalar hesaplanmaz. Çok ciddi yarışlarda çamurluklarda minik çizikler hoş görülebilir. Ama polisten kaçılıyorsa yada ne bilim çok ciddi bişi varsa kapı çamurluk felan sac üzerindeki kaporta hasarları hak getire. :D
Amerikalılar ciddi derecede gerizekalı ya. :D
3000Gt'den bir de acayip derecede duman geliyor yoksa bana mı öyle geliyor?:soru: