06 vtc 54 typer
06 roz 54 106
http://videos.streetfire.net/video/t...gti_688807.htm
2 arabayada maşallah
Printable View
06 vtc 54 typer
06 roz 54 106
http://videos.streetfire.net/video/t...gti_688807.htm
2 arabayada maşallah
400.cu metre onundeydim fakat type r ı 4.cu vıtes tutmanın mumkunatı yok... yarış için çok tşşkrler type r cı kardeşime gusel organızasyondu kazasız belasız atlattık..bu arada o vectra gt yle dier araç kaza yaptı gordunuzmu :D:D:D:D
ben görmedim ama öyleymiş :D
zaten öyle olacagı belliydi :D :D :D
bilincsiz bunlar işte :D
videolarda hep type r onde
2 aracada maşallah.
haklısın valla kadir abi ;D
maşallah roz iyi gidiyosun :)
2 araçta güzel yürümüş
ikisinede maasallah.yozgat öldü zaten artık orada sfırcı oldu çankaya çevre yolu sorunsuz bilginize..
anlamazdım, ne olursa olsun kaza yapmıslar gulmek yakısmadı
ya o opelciler nerden çıktı geldi
kalabalıgı gören geldi heralde :D
sonucta bir kaza olmuş gulmek yakısmaz
kadir abi bu arada snn arabada 10 numara duruyo canım vtec çekti olmassa evlenince bi 4 kapı vtec de ben yapştrıyım :D
yok abi vllaha araba temiz yani ben oldum olası vti seven bi insanım pahalı diye almamıştım :D şimdi evlensem type r ada binmem 4 kapı en ideal snn araba satılıkmı :D
maşallah 106ya :)
typerın gidişi zaten belli ;)
roz bıtek typr lamı denedi 106 falan yokmuydu baska?
vardı ama denemediler
:) :) :)
bi arkadaşımızın vardı onlada denemedik kardeş o sırada polis molis gelincede dagıldık
polis gelince ii dagıldık yaw :)
bidahakine artık.zaten ilk 15 20 dk naparsan o.sonra cacık oluyo biliyosun.
vtec alti basmis type r ama 106 masallah iyi yurumus
evet vtec altıydı şimdi ztn bu araba sonuçta type r....ötesi varmı yani...ve de iyi bi type r..yol uzayınca zaten adam farkı aça aça gıdıyo...zten merakına denenmiş bişey type r ın geçecegi belliydi..saolsun typer cı kardeşimiz de denedi bnde aracımı gormus oldum..izo sen sato da arabayı yaptıran sedan megan turbocumusun rs sekmanı takan
type r nası deldi ama ezik 106 cı:cokgreen::cokgreen:
aaa yozgat bulvarı yaa böle organisazyonlar yaparken bi el kol yapın da görüyüm mümkünse yaa balkondan tam göremiom kim geçmiş :D
kadir abi yzunden..:D yoksa ben denermiyim la type r ı karşıma koyunca yok mtoor sogusun yok 3 yok 5 dedim ama kaçınılmaz sona az kalmıştı :D:D
güzel bi geceydi gelen herkeşe tşkler :D
heh nerdesın kardeş ya sbhtn beri :D:D bi ara bi bi tur attırırsan benı cok sevınırım o kadar arabaya bındım bi type r a bınmek nasıp olmadı
Belasını aramak tam anlamıyla oturur Brava ve Vectra'ya. Bulmuşlar da.