.......................
Printable View
.......................
yer değişimi güzel fakat Allah korusun ufak bi kaza bile olsa o taraf bayagı hasar alır.
ellerinize sağlık ama bana riskli bi yer gibi geldi :)
teşekkürle öyle gibi :D
aynen,yeri biras riskli.. bence bagaja alın forumdan biri bagaja almıştı sanırım
akü bitince tamponmu sökeceksiniz, bence bagaja alın...
riskli hakkaten orda durması biraz hem akü daha fazla suyla temas edebilr hemde Allah korusun kaza anında iki tarafada ciddi hasarlar verebilr bagaj daha mantıklı bu tip uygulamalar için bence
eline sağlıkta bagaja koymak daha mantıklı bence
Filtre için güzel olmuş ama tamponun ordan alacagı ufak bir darbe bile camurluğu parçalayıp lastiğe vs. Zarar vericektir yinede eline saglık
eline koluna sağlık güzel olmus fakat orada olmamıs aracın nerdeyse en cok su alan yeri allah korusun neyse siz onları düşünmüssünüzdür kolay gelsin :)
1- Su teması
2- Akü boşalmasında tampon sökmek
3- Küçük bir kaza anında iki tarafın hasar görmesi
4- Olası elektrik kısa devresi durumunda kutup başına müdale edememek.
Umarım bunların hiç birisi olmaz güle güle kullanın ...
ellerinize sağlık güzel görünüyor ancak çok ağır gibi, birde aluminyum kule gergisi test sonuçlarını biliyor musun ? (yani gerçektn işe yarıyor mu)
güzel iş cıkarmıssınız tebrikler...ama gözüme kaputun altındaki büyük honda amblemli kaplama takıldı.....hazır bir parcamı o ?
allah korusun ama kaza anında birebir yangın tetikleyici diyim sana ordan direk akü patlar kablolardan biri bosa cıkarsa ve motor stop etmesse durumunu düsünerekten de otomatik bi yangın söndürücü sistemi kurun bunu yapamiyacagınız icin de o aküyü ordan alın derim...
hepsinie artı olarak akunun orda durabilmesi için taktıgını parça gereksiz ağırlık.En mantıklısı bagaj...
İşçilik iyi ama gereksiz bir uygulama olmuş yahu...
Öncelikle ellerinize sağlık ama keşke filtreyi o boşluğa koyup aküyü aynı yerde bıraksaydınız.
1-Akü bittiği zaman mecburen tampon inecek?
2-Herkesin dediği gibi kaza + su teması
3-Gereksiz :)
Ama genede ellerinize sağlık, sizin hoşunuza gittiyse sorun yok :)
2-Herkesin dediği gibi kaza + su teması :D (filtre için)
bence gereksiz;)
Bagaj en iyisi...
en güzel yeri bulmuşunuz valla
maaşallah güzel iş cıkarmışsınız yaparken iki kere düşünürdüm.
çok ama çok riskli bir yer seçmişsiniz Allah kaza bela vermesin.
birde hava filtresinden güç alıcağınız kesin
demirden yaptığınız aparatta ağırlık yapıcağı kesin
kazanayım derken kaybetmezsiniz inşallah
şehir içinde önden ufak bir darbede akünün ön takımlara zarar verme ihtimali var...
Hertürlü mantıksız..
Takmış olduğunuz filitre tipi zaten akunun sokulmesını gerektırmıcek sekılde hava alıyor ve vtec2 de en guzel performans veren fılıtre tıplerınden bırı.
araca yapılacak en ufak bır mudahalede bıle aku kutup basını sokmek gerekecekkı buda sızın ıcın bır ızdırap olacak.
Yağmurda yada en ufak bır kazada basına acılacaklarda cabası..
Vtec2 zaten ağar bir araç o demır extra gereksız olmuş
Bence sen akunu eskı yerıne al en ıyısı.
tamamen turk ısı bır uygulama olmus mantıksız ve sacma oraya harcadıgın emege ve zamanı baska yerde kullnabılırdın...
arkadaslara katılıyorum :)
geçende bir araç gördüm, turbomagazine' deydi sanırım, onda da sol tampon içindeydi, resmi bulamıyorum ama :S
ağırlık yapmasından daha çok ağırlık merkezi değişmiştir şimdi. sola girdiğin viraj ile sağa girceğin virajın tepkileri aynı olmayacaktır, alışmak lazım.
ikinciside senin için değil ama allah göstermesin o taraftan vurduğun araç çok büyük hasar alıcaktır darbe emicek yeri kapatmışsın. Bagaj en mantıklısı.
Işıklarda dur kalk yaparken yada migros gibi park demiri olan yerde ufak bir hasar ile lastik yarılabilir alt takım gidebilir. Bagaj varken çok maceraperest bir işlem olmuş.
emre bence aküyü komple sök at....ne olacakki ? benzinli bu araba sonuçta akülü araba değil ki ? :)
şaka bi yana emeğine sağlık...gel bunu çıplak ayaklı sıyrık adamınki(d17 - new modification ;) ) gibi yapıp bagaja alalım en kısa zamanda...
tam nos tüpü koymalık yermiş :)
Ben olsam bagaja alırdım
eline sağlık ama arkadaşların söylediklerine katılıyorum...
ancak filtre için kazan demişsin zaten simota aero modeli kit kullanıyorsun sabit özel ısı geçirmez kazanlı bu filtreyi kullanacaksan çok gereksiz bi iş yapmışsın ama memnun değilim açık filtre kullanıp kazan yapacam diyorsan aküyü oraya koymaktansa bagaj daha mantıklı benim fikrim
Arkadaşların dediği gibi,
Kaza anında ön takıma zarar verme riski yüksek, su temas riski yüksek, acil durumlarda müdahale imkanı sıfır.
Ayrıca filtre için konuşmak gerekirse, aracında headers var. Açık filtre kullanman fayda değil zarar getirir, headersın ısısı motor civarında duracak açık bir filtreyi öldürür. Kapalı tip bir filtre kullanacaksan da şuan filtrenin durduğu bölümdeki yer fazlasıyla yeter, kapalı tip filtrelerin ucundaki boruyu ister ön tampona ister aşağıya sarkıtırsın kâfi.
Maceraperest bir uygulama olmuş :)
headers wrapla sarılı evren :) geçen akşam otobana çıktık kaputu açtım manifoltun 4 ten 2 ye birleştiği flanşta az bi kısmı görünüyordu :) kıpkırmızı olmuş ama wraplı yere elimi değebiliyorum :) zaten yine o boşlukta kazan olucak :)
aslında sonradan sonraya benimde içime sinmedi ama en azından yağmurlar başlayana kadar kalsın. eski haline getirmesi sorun değil :)