-
Arfy's FD2 Civic (yeni resimler eklendi)
-
Masallah cok guzel.Sadece bence jantlara spacer lazim cok icerde kalmislar.Kazasz belasiz.
-
maşallah tam kıvamında olmuş :) Lastiklerden memnun musun ?
-
Alıntı:
BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı
Olmama ihtimali varmı ? :D
Maşallah Araca sade ve şık olmuş.Yüksek spoiler takılan bu kada civic'ler çok kötü duruyo bence.Bu araçta olmaması sevindirici :)
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Olmama ihtimali varmı ? :D
Maşallah Araca sade ve şık olmuş.Yüksek spoiler takılan bu kada civic'ler çok kötü duruyo bence.Bu araçta olmaması sevindirici :)
kamuoyu yoklaması yapıyom genede :)
:D oğuzu arıyom lastik alacam açmıyo telefonu, 205/55 15 adrenalinleri kaça alırız acaba :soru:
-
jantlar cok yakışmış güzel görünüyor araban.kazasız belasız
-
Maşallah çok güzel olmuş..
ama kırmızı Honda logolu bi panjur daha çok yakışacaktır bence
-
maşallah kazasız belasız çok guzel
-
Beyaz jant ıle daha da güzel olur kanısındayım :D
Maşallah :)
-
maşallah çok çekici olmuş
-
maşşallah çok güzel bide resimlerin çoğunluğu yamuk olmasa daha iyi olacaktı
-
-
bencede beyaz jant olsun :) Arka görüntüsü cok hoş egzost cok güzel gösteriyor :)
-
Günlük boyun egzersizimi tamamladım. :) Çok sağol.
Araçta çok şık Maaşallah.
-
maaşallah araç çok güzel bir çok kez canlı gördüm aracı aynı okulda olduğumuz için :) yoldada denk gelioduk kazasız belasız :)
-
kırmızı logolu panjur ve kararyılmış farlarla çok çok daha güzel duracaktır maşallah:)
-
Jantlar altın sarısı olsaymış daha güzel dururlardı...Ama yine de Honda bu sevilmez mi :)
-
çok şık olmuş ama spacerle daha güzel olur bence..
-
çok güzel duruyor maşallah :)
-
Masallah ;)
Spacer konusuna katılıyorum :)
Ayrıca farlar orjinal ici siyah olsa daha hos görünebilir, bu farlardan cok var artık piyasada ;)
-
tam tadımlık olmus... maşşallah..kazasız belasız
-
maşallah kardeşim çok güzel olmuş ön tampon, büyüyünce R olacak :)
-
Alıntı:
cheers Nickli Üyeden Alıntı
+1000000 arka tamponuda dynamite modeli olsaymış efsane olurmujşi :)
-
spacer bence de lazim :)
beyaza kaplansa arac tadindan yenmez ;)
-
-
kardesım masallah T stop yolunda ılerlıyosun =)
-
afferm afferm ii olmş. :D
-
süper olmuş eline sağlık:) dışına dahada bısı yapma bence tam ayarında:)
-
maaşallah tampon cok güzel olmuş tebrik ederim güzel iş cıkarmışsın..
-
valla diğer fd2 civicler arasından bariz ayrılmış...
bence tam kararında olmuş her parça...sadece camlara film yapabilirsin ek olarak...
-
Kardeşim canlısı muhteşem her geçtiğimde maşaallah diyorum :)
Sen işini bilirsin kazasız belasız..
-
Herkese yorumları için teşekkür ederim .. umarım hepimizin daha iyileri ve daha güçlüleri olur :)
Alıntı:
BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler..
yüksek hızlarda gayet güzel .. ama düşük hızlarda yüksek devirle viraja girince 2.vites sonları falan patiye kaldıgındanmıdır nedir kafadan karşıya kayıo :D
ama arkayı asla bırakmıo :)
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
yüksek spoileri şahsen hiç beğenmiorum .. takanların zevkine tabiki saygım war ama böyle daha bi hoş sanki .. yorumun için teşekkrler :)
Alıntı:
cess Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel olmuş..
ama kırmızı Honda logolu bi panjur daha çok yakışacaktır bence
ben özellikle type R panjur istemedim .. kimse type R tamponla mugen panjur denememişti .. deneyeyim dedim böyle hoşuma gitti açıkcası ...
yorumun için teşekkürler ..
Alıntı:
cheers Nickli Üyeden Alıntı
zevk meselesi tabiki .. ama beyaz janta oldum olası ısınamadım .. özellikle siyah arabada .. kırmızıda bi nebze gene :) teşekkürler :)
Alıntı:
::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı
Jantlar altın sarısı olsaymış daha güzel dururlardı...Ama yine de Honda bu sevilmez mi :)
aslında bn jantları almaya giderken niyetim altın sarısıydı .. ama ellerinde malesef kalmamıştı .. bronz ve beyaz kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam ... ama belki boyatırım altın sarısına ..
teşekrler..
-
Maaşallah çok güzel olmuş.
-
mugen panjur kombinasyonu cok iyi olmuş..
arkaya type-r arma istiyor araç istersen bende var
-
Masallah kardesim aracin cok guzel olmus... on plakaligi hatlletmisssin sanirim... jantlarin bir boy daha buyuk olsaydi daha farkli olurdu sanirim ...kazasiz beleasiz ...
-
kazasız belasız kardeşim sade ve çok tatlı olmuş..
-
yine bi ümraniyeli..:D
yaa çok şık araç da kendi kantları ile daha mı basıktı bu araba bana yüksek gb geldi fotolarda...
allah kaza bela vermesin maşallahı var aracın.. ;)
-
masllah guzel arac..kazasız belasız....fotolar atasehır tır yolundamı cekıldı ? :D
-
-
Maşallah herşey yerli yerinde çok şık durmuş.Spacer olursa daha da dolu güzel duracak..
Dikkatimi çekti,orjinal disklerinize delik mi açtırdınız?Eyer öyleyse hiç tavsiye etmem yakın zamanda çatlayacaktır.
keyifli günlerde kullanın...