arkadaslar adanadan tasınıyorum antalya manavgatta işe baslıorum artık oraya yerlesecegim oradakilerle tanısmak isterim
Printable View
arkadaslar adanadan tasınıyorum antalya manavgatta işe baslıorum artık oraya yerlesecegim oradakilerle tanısmak isterim
hoşgelirsin mustafa manavgatta
emretorlak
sinan007
gökhan07
hakantunalı
kaya007
ve daha bissürü vti kullanıcısı var :D yalnız kalmazsın
ehehe saol efe ewt tanısacagız artıkk
buyur gel abicim bende manavgatlıyım yardımcı olabilecegimiz bir konu olursa her zaman burdayım..bu arada ne işle meşgulsün??
hoşgelmiş olursun manavgaat güzel yerdir ;)
mustii hayırdır yaa nie gidiyon adana napacak sensiz :(
hoşgelirsin 50km aramız kalır :D
ne iş mustı neyeapacan
Ne zaman gidiceksin abi görüşelim gitmeden ?
antalya alanya manavgat ekipi hosbuldukk goruselimm orada
mustafa geçici mi kalıcı mı?
mustı bı konvoy yaparız gıderken askere gıttıgın gunku gıbı:D:D
Hayırlı yolculuklar musti gitmeden görüşürz :)
gardaşım yolun acık olsun
Gel tabı manavgat guzel yerdır :)
kardesim kal tabii yha bizde iyi bakarız sana :D problem olmaz adanayı aratmayız :D
Yine bir organizasyon yine bir Efe:)
Arkadaşların dediği gibi burası vti dolu.Buranın yolları da çok müsayit hepsi akşama kadar gazlıyor benim evin önünde:)
Hoşgeldin
özellikle manavgat alanya arasına hayran kaldım ben gelirkene:D
valla parçaları ben sattım die sölemiom , iyi giderli bi vti olucak inşallah mustafanın vti :D
ben ona satarken sakın 50mm takma dedim yalvardım:D
bizdeyken 35mm idi dedim yeri öpüyordu dedim hatta yemekte söledim.
yok ben 50mm takıcam dedi :D dediginide yapmış haha hll olsun mustafa :D
verdik ayarı koniyede nasıl oldu bilmiom :D lastikler kalın ondan sürtüyodu sanırım
ilk en alt sewiyede taktık bir baktım jantın bacakları içine girmiş saat aksam 21,30 civarı
sora geri sokturdum bir halka yukarı aldım yine yerlerde cart curt surtuyor 22,30 civarı
sabah ilk işim 7,30 tekrar arasına bilenzik atırmak oldu şimdi eski halinde ama yine memnun diilim :S lastikleri degişecem 15 e donerim surtmesinn
bu arada v2 cok fark ettirdiii:D
ciyerli o V2 boşuna vermedik...:D
Kumluca'da oturan yok mu yaw :D veya yakın olan bana.
olm beni dolandırdın gittin antalyaya:D hem rc arabamı aldın hem dolandırdın:D su borusuyla filtre kiti yaptın kandırdın beni:D şaka bi yana kanka özleyecez valla.temellimi gittin sen.ben yaz sezonu için gidion sandımm.neyse kemalcanda antalyaya taşınıyo.tosunum la beraber takılırsınızz
buyur gel kardeş hepberaber takılırız
mstı nete gıremıor sımdı bnde manavgattayım oda burda cok sıkılıoz beyler bı gun tanısalım..:D:D
hemen bi organizasyon düzenleyelim kardeş ayıp ediyon