DÜN GECE DENEYEN BÜTÜN ARAÇLARA MAŞALLAH. SON ANA KADAR GÜZEL VAKİT GEÇİRDİK:D
http://videos.streetfire.net/video/E...-UP_690544.htm
Printable View
DÜN GECE DENEYEN BÜTÜN ARAÇLARA MAŞALLAH. SON ANA KADAR GÜZEL VAKİT GEÇİRDİK:D
http://videos.streetfire.net/video/E...-UP_690544.htm
melih paylaşım için teş. çok güzel olmuş eline sağlık:)
EH in 5i acayip sağlam ya neden böyle bi işlem var mı oranlarda filan?? maşallah 3aracada bilindik araçlar zaten kondisyonları ortada
Maşallah bütün araçlara.
burak,emre haftalık dizi gibisiniz :)
videyolar yine sağlam eline sağlık kanka.
dün geceden ben hiç bişey anlamadım nie çıktığımı bile unuttum yani .video güzel olmuş eline sağlık melih
her hatfa yeni bölümlerden mahrum bırakmıyosunuz bizleri cok teşekkür ederiz :) EH satılıkmı :D ne kadar güzel gidiyo maşallah yaa.. bu arada yanlış anlamayın sataşma yok bilmedigimden soruyom bütün 306 gti lar vtila böyle yürürmü yoksa up ye özgü bişeymi bu ?
çok güzel yürümüş hepsi de eh nin 5 i çok keyifli görünüyo 306ya da maşallah başka video var mı
GECENİN SONUNUNDA VİDEOSU OLSAYDI KEŞKE.. :D
maşallah bütün araçlara hepsi başarılı makinalar.. ;)
rot vtecede maşallah diyelim çok güzel giden bir araç 4. vitese kadar gayat güzel tutunuyor 5. viteste sonuca ulaşıyoruz:D
maşallah maşallah askere geldiğimden beri doğru düzgün video izliyemedim bu iyi oldu
@burak yine sürünüomuşşun haberlerin gelio
maşallah araçlara hep sağlam araçlar
emre burak maşallah yine zevkli bi deneme yapmışsınız ama UP sanırım biraz daha iyi yürümüş bu sefer :):soru:
burak sana dün ne demiştim:) senin rot u geçeceğinden emindim fakat 4sonuna kadar tutunabilecek mi bilmiyordum hakkaten sağlıklı olarak gördüğüm 1 denemede 4 sonuna kadar kafa kafaya 5 e atınca min 1boy eh önde merakım gitti maaşallah..
Dün biz kavacığa doğru şansımızı deniyelim dedik..Dönüşte mcde biraz takıldık siz gelirsiniz diyede otobanda dağıldı herkes sanırım..Bu arada dün bize securty car şeklinde eşlik ettiği için mustafaya çok teşekkürler..
Video güzel olmuş eh yine bi adım önde anlaşılan :) Maşallah tüm araçlara...
öncelikler burak sana ve geceye katılan arkadaşların hepsine teşekkürler.çok zevkli denemeler oldu.eh vtec gerçekten 5.viteste farklı gidiyor,4 sonunu beraber bitiriyoruz sonrası *****.s vtecle denememiz oldu fakat video çekemedik sanırım.vtecten önceki aracım 306 gti dı,up 306 nın gidişide güzel bu arada maşallah diyeyim.
olm burak sendekide ne 5 miş ha. :)
bır oncekı gecenın vıdeoları nerede:D
abı vıdeo cekmedıkkı valla sen solesen cekerdık:D ama bıdakıne cekerız ıstersen
Maşallah maşallah dün bizde terastaydık haberlerinizi aldık. Nazar değmesin araçlara artık ben gelemeyeceğim herşeyiyle orjinale dönüyorum uzun bir süre kadar.
haftaya haftasonu bı deneme gecesı yaparmısınız yıne beyler ?