Buda benden olsun
b18a1 nonvtec
8.5 sıkıstırma
t03 t04 turbonetics (0.6bar)
http://img294.imageshack.us/img294/7760/hall11.jpg
Printable View
Buda benden olsun
b18a1 nonvtec
8.5 sıkıstırma
t03 t04 turbonetics (0.6bar)
http://img294.imageshack.us/img294/7760/hall11.jpg
masalllahhh kazasız belasız.....
kazasız belasız...
maşallah abi on numara.
çok güzel sonuç, maşallah.. :icon_tup:
Halil abi cepten goremiyorum ne vermis makune
247 başkan
İyı dıleklerınız ıcın tesekkurler arkadaslar yakın zamanda 1 bara acılacak tekrar dynoya cıkıcam.
maşallah güzel güç çıkmış lagde azdır heralde
Abi cok iyi deger masallah
Lag yapmıyor gayet ıyı dolduruyor:icon_tup:.Daha sonra gt28-76 ya gecebılırım o zaman cok ıyı sonuclar cıkaracagı kesın;)
halil abi az vermiş yaw :D
maşallah halil abi :)
masallah masallah kazasız belasız daha yolu var al ıkıye gel :D
kazasız belasız halil aga :) ağız tadıyla binmek nasip olsun kazasız belasız ...
maşallah, olmuş sonunda :) hayırlı olsun
oytun
abi çok iyi rakamlar ama çok çok daha iyisi kesin olacak kanımca........ sen rahat durmassın kazasız belasız
abi maşallah, allah içine sindirsin:icon_tup: İzmir'e geldiğinde incelemiştikte... çok özel bir araç cidden:)
guzel degerler gercekten cok zevkli olmustur eminim sorunsuz binersiniz umarim :)
acura'larda abs varmi?donanim olarak farklari neler?
maşallah güzel değerler.
süper gerçekten, zaten arabada harika... güle güle kullanın
sanırım bir iki defa acıbademde ve modada denk gelmiş olabiliriz önlü arkalı olaraktan :)
ya benı alıstırdılar 4 e alıyorum sureklı:D
Tesekkurler Cem,Trex ı bır hafta sonu getırde kulagımızın pası sılınsın;)
Tesekkurler Oytun 6000 km oldu daha ıyı olacak ınsallah
Mantar gelınce bakıcaz, bırazdaha acıcam bıranda fazla acmak ıstemıyorum ;)
Tesekkurler İzmır e gelırım yakın zamanda
boyoz ve kokorece selam:heyoo::D
Tesekkurler,cok sukur sorunsuz gıdıyor motorun ıcıde guvenlı oldugundan gonul rahatlıgıyla sıkıyoruz;)Abs var cruıse control var ıc donanımda bıkac ekstra daha var
Iyı dıleklerın ıcın tesekkurler
maşallah Halil abi Allah gönül rahatlığıyla binmeyi nasip etsin :)
mşllh. çok güzel deger özdin abinin arac gibi 0,6 da, dahada gideri var muhakkak allah zeval vermesin.
renç in dedigi gibi izmirde incelemiştik çiftede :) çok tatlı bir arac
maşallah kardeşim.....allah nazardan saklasın...altta yapılı olunca 1 barlar bile son derece güvenli oluyor...stock motorla 0.8 baralara çıkıyorlar kırmadan gazlıyorlar....1 barın üstüne bile çıkabilirsiniz.....ama her şey zamanı gelince.........gelmeye niyetlenmeden önce haberim olsun...göüşürüz....kazasız belasız iyi günlerde........250 hp integra yeminle tadından yinmez :))))))))))))))))
masllh cok cok guzel
Tesekkurler sende kazasız belasız kullan
Özdin'ın tegı sayılır organ naklı yaptık;)ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler,sanada keyıflı vtec acmalar kazasız belasız..
soyledıgın gıbı 1 bar rahatlıkla olabılır ama herseyın yerı ve zamanı var;)250 hp ınanılmaz keyıflı bırde kaputumla lıp ım gelırse artık usa dan ıhtıyacım kalmayacak
19 temmuzda gorusuruz:heyoo:
Tesekkurler senın makınada cok guzel kazasız belasız.
maşallah.......
hocam çok güzel bir araç bu. maslak sanayide gördüm en son. ayrıca JDM Works HI-organizasyon la beraber olan honda buluşmasındada oradaydı. gerçekten ellerinize sağlık.
halıl aga masallah.gözü olanın gözü çıksın :D
emeğe saygı :D
masallahhh :)
Kazasız belasız kac kg arac. 5 vites kesiciye kac km de dusuyor ?
235 gibiydi benim integramda.......hatrımda öle kalmış :soru:
Bayrampaşa da gördüm aracı yanımdan geçtin yayandım boynum kırıldı bakmaktan elamana bak tilt oldu demişsinizdir :) MAAŞALLAH çok güzel her şey.
masalalh güzel değer vermiş
ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur ederım
integralar bıldıgım kadarıyla 1270 kg cıvarında sunrooflu olanlar
5 vıtes kesıcıye kacta gırdıgını bılmıyorum ama gecenlerde bı arkadasla denemeden sonra soyle soyledı,onumde hızlanmaya devam edıyordunuz ben 255 teydım dedı tam kesıcıye gırmek uzereydık
mantar gelınce basıncı 1 bar yapıcaz artık zamanı geldı 8000 km oldu