dou'nun corollası yan çekmiş ama belli oluyor :)
http://videos.streetfire.net/video/C...100_692603.htm
Printable View
dou'nun corollası yan çekmiş ama belli oluyor :)
http://videos.streetfire.net/video/C...100_692603.htm
kalemim iyi gidyor maşalah :D
11-12 sn felan sürüyor sanırım... :)
maşallah güzel denemem lazım bunlardan 1i ile lewo sağolsun aklımda soru işareti bıraktı
11-12 saniye deil kardeş yaa saniye 3teyken başlıyo 12deyken bitiyo taş patlasın 9bucuk saniyedir :)
bnde 9 civarı saydım :) bnde bi ara çekeyim. :p
eski corolla ile öleydik bro :D ii bilirsin hehehe
maşallah yaw bzim corollalar downrated verilerle piyasa cıkmış :D normalde 0-100 fab verisi 12 miydi 13 muydu neydi :D
bi ara bende deniyim lastikleri değiştirdikten sonra
valla fabrikaya inanırsak arabayı 1000 motor araçlarla fln kaldırmak lazım :D yalan o fabrikalar fln dinlemeyin onları :D bakın dikkat edin 1. viteste aracı tam zorlamadan 2ye alıyorum ayrıca bu kalkışta üzerinde 17ler var :D ben bu süreyi yarım saniye daha cekerim aşagıya :D
bu arada forumda baya bi D4D kullancısı var maşallah maşallah
maşallahı war ya arabanın gerçekten ama abi jantlarında farkı war sende yinede 9 saniye diyelim biz bu hızlanmaya :)
15 sacları takıp 195 55 lastiklerimizle denemek lazım bide :D
11.8 den fazla olması lazım benım hatırladığım 13,3 gibi bişeydi şaka gibi dimi
şimdi baktım 13.3 sn diyo Corolla HB D4D
tam dogru veriyi bize lewo bulur hemen :D ama bu arada lewo diyince .. meydan okuyorum huleyynn sna :D:D:D
benzinlide 10.2 sn ;)
o zaman mantık olarak ben benzinliyi geçiyorum :D:D
valla iyiymiş bende kendim 9sn ölçmüştüm bi ara :soru:
maşalllah 10-11 sn arası saydım iyidir yine..
jant falan varsa ebata göre kadran hatası olabiliyor..
valla ben ne zaman denesem 9-9bucuk saniyelerde cıkıyo zamanım aşagı yukarı.. bu videodada oldugu gibi vvti eger otomatik vites olursa 2 boy kadar önünde oluyorum düz vites olursa 1 boy kadar arkasında oluyorum .. peşini bırakmıyorum ama.. neyse rakip aramıyorum kendime o işin geyigi hepinize yorumlarınız için cok cok teşekkür ederim ..
o değilde yaris'lerden kısada acayip korkuyorum yaw
90lık mı yarislerde ? 1000kg altı bu motorla 106 gibi fln bişey olur heralde :D
yarisler 90 lık ama 1000 kg altı değil malesef :)
Yaris gercekten güzel gidiyor ;)
Chipli cok keyifli olur :D
valla ya yapmak lazım :P
yaris in bende iyi gittiğini duymuştum ama hakkaten de o kadar iyimi ,,, mesela benim c3 ten iyi gidermi(92hp 200nm 1072kg) , kağıt üstünde(yaris 90hp 190nm 1085kg) çok farklı sayılmaz ama şanzıman oranlarında bi numara varsa ona bişey diyemem
yaris C3 kapışmasını cok merak ediyorum şu andan itibaren bi deneyip ekleseniz ne güzel olur.. benim araçlar ilgili yorum yapan herkese de cok cok teşekkür ederim gerçekten tatmin edici bir 1.4 !!!
şanzımanın çok farkettiğini biliyorum , hatta 110 luk rio-accent era ların şanzımandan dolayı 110 u tam aktaramadığını duymuştum...
gerçi arabam.com un testinde c3 0-100 üne 11.3 ; yaris e de 14 sn demişler ama büyük ihtimal yarisi kaldıran benzinliye alışkın bi arkadaştır , 1 de 2 de yüksek devir de fazla bekleyip yığılmıştır ; ondan öyle bi sonuç çıkmıştır..
11.8 sn :D mmt 13.3 sn , bazı kataloglarda basım hatası var düzeltemeden yeni kasa çıktı :D
bırakırım affetmem kardeşim :D
aynen aynen maşallahı var arabalarımızın ama kanka allah kaza bela vermesin 9 sn çok iyi değer ;) göremeyenler utansın :D
edit : ama eski arabamı özledim , pörtlek göz corolla 100-145 9sn :D
lewooo .. canımsın :D alırken demişlerdi bu kasayı 1.4 motor nasıl kaldırsın diye :D onu diyenlere ve hala corollaların gitmeyecegine inananlara bu videoyla cevap veriyorum :D:D:D
lewoo 6 ileri bak şaka yapmiim sonra:D :D :D
aslında güzel bi diesel night fena olmaz :D