yaklasık bır ay kadar oldu denememız arsıvımde duruyordu daha yenı vakıt buldum duzenlemek ıcın ve sızlerle paylasmak ıstedım ıyı seyırler bu arada mustafayada tesekkur ederım ;)
http://videos.streetfire.net/video/T...18T_693674.htm
Printable View
yaklasık bır ay kadar oldu denememız arsıvımde duruyordu daha yenı vakıt buldum duzenlemek ıcın ve sızlerle paylasmak ıstedım ıyı seyırler bu arada mustafayada tesekkur ederım ;)
http://videos.streetfire.net/video/T...18T_693674.htm
Maşallah :)
olm sesleri karıştırmışsıun ya orjinal eklede patarakütere ses duyalım
Maşallah :)
iki aracada maşallah.. si tahmini kaç hp çıkarır?
maşallahh araçlara salih 0,4 e göre cok ii
garibim mustafam delik deşik olmuş :D
bu araç gitmesede olur görüntüsü yeter gördüğüm en cici SI;)
gt28 e 0.4 bar iyiymiş..bnce 0.8 basıp orda durmak lazım kırmaya gerek yok :D o zmn da 270 hp falan verir tahminimce..
mustafa ya acı hayat isimli şarkıyı armağan ediyorum :D
maşallah araçlara ... :)
kilit olayına falan girersin o zmn battı balık yan gider :D:D
salih yine maşallahı canavarın..........................:-)
ehheheeh salıh intikamım acı olucak klibin arkasına acı hayat ın müziğini koyucam :D maaşallah si a da moruk kankanın turbosundan haberin yok eheheh k04 dedim gt25 le aynı büyüklükte dedim sen gt25 yazmışın farketmez garett gt25 le kkk k04 aynı boy sonuçta:D araban süper maaşallah basınç açma fazla da bende gt28 almak zorunda kalmayayım yeter yaptığım masraf :) videoyu koyduğuna çok sevindim bayadır bekliyorduk yapıcamdie tehtid edip duruodun kurtulduk :D
güzel video olmuş sonundada şeklini yapmıssın had bakalım :)
masallah cok gusel gidiyo si...bu hafta bir action olursa cairin, siyla denemek isterim, istanbuldaym bn de...
salih al 2 ye gel cumartesi :D kokoreç spec :hahaha:
sorma adamlar geliyor sonra kokoreçe vuruyorlar kendilerini :D bari yanlız kalmasınlar diye bende yükleyecem makinayı :hahaha:
yakında motorla bismillah diyecez.. sonrası allah kerim ( anladın sen):D gerisi kolay
bide kendime pixel yapayım bari herkeze yaptım bende yok :D
Allah kazalardan belalardan saklasın.Maşallah.
Ya zaten Sormayın Turbo integra sahibi olmakta zor iş..kategorisiz kalıyosun bi yerden sonra..ya çok güçlüler var senle denemezler..yada atmolar var torktan çekinirler yine senle denemezler :) , bu arada bu hafta sonu biz yine ***** yerdeydik kaanın megamc yemesini izledik :)
ama beklenilen kişiler yoktu..Turkcell ' in bir kaç şebekesi çökmüş ulaşamadık baya kimseye....
Salih al ikiye gel sende ,turbosu 5000 de gelen 6700de kesiciye giren 1700 devirde hepi topu 0.4 (BAR DEĞİL PSİ) basan gariban kardeşimbenim ,parfüm şişesi sıksam içeri daha fazla basıncı vardır, şu basıncı açta yürüsün artık ,ben şu haline yürüyor bile diyemiyorum. ;)
BKTvtec sanada 0-400 alto spec gider , kokoreçine :allaalla:
ahahah korhan abi bitirdi olayı :D aradığımız kişi şuanda nerde bilinmiyi :D
salih seni www.al2yegel.com a üye olmaya davet ediyorum eheheh
d16 için eagle kol aranıyor acil buldunuz garıban adamı yuklenın bakalım :D 4psi lada gider si bu ahaha :D