Bu haftasonu gelcem de bi yüzünüzü göreyim :)
Printable View
Bu haftasonu gelcem de bi yüzünüzü göreyim :)
vayy aşağı tokyoda tatil abi heh :D
adaş ordada bi adaşımız var uğraman şiddetle tavsiye edilir :D zaten görünce yazar oda
Im here ama hafta sonu çeşmeye go spec :)
bayilerini gezmen gerekli abi :D mutlaka bekliyoruz
Mustafa bende karşıyakadayım beklerim ...
bende az daha assağısındayım bekliorum :)
Buyur gel bekleriz.. çeşme spekte yapabiliriz.. :) işin yoksa tabi..
Çeşme demeyin bana , o kadar zamanım yok.Aklım kalıcak zaten gidemeyeceğim için.
Cumartesi akşamı düğünde olucam.Pazar öğleden sonra görüşelim müsait olanlarla.PES falan atabiliriz iddialı olanlarla :)
Her yere gittin , bi kayseri ye gelmedin mustafa abi :D buraya da gel bi ara :D
Amma laf yedim :D olm ben Kayseriliyim aslında ama hayatımda gitmedim daha Kayseriye.Sırayla inşallah :D
sıcakta pazar günü izmirde insan bulmak zor oluyor:D
gel beklerız:)
Pazar günü İzmirin çogunu ben götürüyorum çeşmeye tekne turuna :D
hafta sonu izmirde durulur mu hiç üstad :D buyur gel çeşmedeyiz mustafa ;)
Saat 8:45 en geç 9 da çeşme limanda olun ya nirvanadayız yada pegasus..
pazar bende izmirdeyim inciraltı civarında oluruz sanırım :)
Anladım ki yanlış yere geliyorum , çeşmeye gelmek lazım :)
arabalı arabasız nası geliosun..? :)
çeşme 4ewaaaaaaa cumadan kaçıyoruzzzzzzz haftasonu burda kalınmazzzz :D gözün gönlün açılır çeşmede :D
pazar gunu izmirde olursam pes atarım senle:)ama olurum sanırım semt neresı kalcagın
hacı izmirdekiler kacıyor gel aşağıya in bak sana ne gösterecem ruslarla dolu cluplerimiz var inferno - rai - aura . Sonra kumsallarımız var güzel güzel denize girip cıkabilceğin. Hem suyumuzda bol tuzludur bu sekilde su üstünde hiç hareket etmeden kalabilirsin. Daha ne diyimki :D Ha birde kundu tarafında ıssız bol dönemecli güzel asfalt yollarımız var :D
osman öyle bi yazmışın ki kalkıp ben gelcem antalyaya ruslar clupler falan :hahaha:
pazar günü izmir halkının çoğu çeşmede olur üstad
bende orda olcam sanırım olmazsam eğer görüşelim
mustafa abi yani senin adaş dükkanda olur ama şu sıralar proje üstüne proje yapıyo bi uğra bence :)
bızde foca tarafındayız gıtmessek bostanlı cocuguyuz beklerız :)
su postun uzerine aldim ucak biletini izmirden antalyaya resmen tugral :D
cesme bu yil hayal kirikligi oldu zaten paparazzi ve babylon'a gittik sarmadi sortie apaci kayniyordu ve pek eglenceli degildi.bence cokta bisey kacirmiyorsun,bende bu yil kemer sonrasi bodrum direk ;)
Kemer bu yıl gene dolu ruslarımızla. Acılısı yaptık bicoğunun :D
giden var gidemeyen var canını cektirmeyin milletin antalya antalya diye diye..:D
mustafa gel beraber gıderız mustafa abılerın yanına:)
kanka kimden bahsedecem başka kimi tanıyorum orda mustafa die :D
misafir herzaman başımızın üzerinde mutlaka beklerim sen nezaman tatile geliyom muştuuuu
kuşadası 1...2 kuşadası 1...2 haftaya ordayım inşallah