-
EK Sedan Kayseri Yeni Jantlarımız .)
-
-
-
güzel görünüyor, maşallah. Yalnız farlardaki ledlerden kurtulmanız lazım bence :)
Allah kaza bela vermesin :icon_tup:
-
Evet Farlardaki Ledlerden Ben de Sıkıldım ama Açıkcası farları Açmaya Üşeniyorum :) Teşekkür Ederim.
-
Başka Yorum Yokmu Yahu :D
-
lastik yanakların kalın etli duruyor kardeşim kaç yanak?
maşallah kazasız belasız..
-
Araba genel olarak güzel masallah ama o jantlar pek olmamıs gibi, yanak da cok fazla :)
-
Maşallah diyelim. Çok güzel rengi var aracın kazasız belasız. Farklı bir jant modeli düşünebilirsin.
-
jantları beyaza boyarsan guzel durabılır :) kazasız belasız
-
masşallah guzl olmus gule gule kullan ama jantlar beyaz daha ıyı dururdu
tekrarlamadan duramıyacagım yıne EK Hb 96-99 Model olan civic lerin Kasa kodudur.
Sedan lar Ek degıldır :)
-
Masallah yalniz birsey dicem lastik yanaklari cok kalin olmus giibime geldi.kazasiz belasiz kullan,ekin montajli hali fotolarinida bekliyoruz.
-
Maşallah cok hoş görünüyor , stoplarını sattın sanırım :( jantların rengi konusunda istersen biraz düşün farklı bir şeyler yapı :) Kolay gele
-
Alıntı:
mur_84 Nickli Üyeden Alıntı
lastik yanakların kalın etli duruyor kardeşim kaç yanak?
maşallah kazasız belasız..
Lastiklerim 55 Yanak . :)
-
Arkadaslar Hepinize Teşekkürler :) Lastiklerim 55 Yanak Ama 45 Yanağa Geçmeyi düşünüyorum . Jant Rengi Olarak Spoom Bronz u Ya da Beyaz Düşünüyorum . Tsk.ler.
-
güzel duruyor. lastik yanakları az incelse daha güzel durur. kazasız belasız...
-
Evet Lastikleri 45-50 yanağa cevirmeyi düşünüyorum . Tsk.
-
efem jantlarda güzel olmuş.allah kaza bela vermesinn
-
-
efe kırmızı yakıyo hani maşallah ama ne yazıkki o jantlar ve lastikler hiç olmamış hiç eskileri daha güzeldi bence bide o kaşlarını aldır :D
-
efe lipi takıp öle resm çekseydin :)
arkalar jdm stop istio demedi deme :)
-
Alıntı:
16EC913 Nickli Üyeden Alıntı
efe kırmızı yakıyo hani maşallah ama ne yazıkki o jantlar ve lastikler hiç olmamış hiç eskileri daha güzeldi bence bide o kaşlarını aldır :D
Gürsel Abicim Jantların Rengi Büyük İhtimalle Değişcek , Artık Jant Değiştirmekten Sıkıldım Vallahi , Bunlar Son Jantım Olcak Büyük İhtimalle .. Lastiklerin Ebatını da 45 ya da 50 ye çeviricem . Kaşları en kısa zamanda aldırcam merak etme :D
-
Alıntı:
MeJo Nickli Üyeden Alıntı
efe lipi takıp öle resm çekseydin :)
arkalar jdm stop istio demedi deme :)
abicim lipe biraz daha var . Tsk. :)
-
MAAŞALLAH efe cok güzel olmuş panjur yapmışsın ;) Stoplara el at ama.
-
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
jantları beyaza boyarsan guzel durabılır :) kazasız belasız
+ ben. maşallah kazasız belasız
-
Alıntı:
D16inside Nickli Üyeden Alıntı
MAAŞALLAH efe cok güzel olmuş panjur yapmışsın ;) Stoplara el at ama.
Tsk. Serkan Abicim . Stoplara El Atar mıyım Bilmiyorum Valla Belli Değil :)
-
Alıntı:
df274 Nickli Üyeden Alıntı
+ ben. maşallah kazasız belasız
Tsk.ler ...
-
Efecim Jantlar hiç olmamış yanaklarında maaşallahı var :)
-
Cem Abi Dün Aksam da Konustuğumuz Gibi Yanaklar Küçülecek . Tsk. Ederim :D
-
hayırlı olsun kazasız belasız...
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız...
Tsk. Ederim.
-
Alıntı:
efe_so32 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar Hepinize Teşekkürler :) Lastiklerim 55 Yanak Ama 45 Yanağa Geçmeyi düşünüyorum . Jant Rengi Olarak Spoom Bronz u Ya da Beyaz Düşünüyorum . Tsk.ler.
kardeşim jantın 15" ise 50 yanak 16" 45 yanak yap lastik ölçünü.. bronze rengini iyi yapabilen varsa güzel olur yapamazlarsa beyaz da güzxel durur... ;)
-
araç süper olmuş bişe sorcam o plakaı nasıl takıyorsunuz oraya
-
Alıntı:
mur_84 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim jantın 15" ise 50 yanak 16" 45 yanak yap lastik ölçünü.. bronze rengini iyi yapabilen varsa güzel olur yapamazlarsa beyaz da güzxel durur... ;)
Evet Abicim Dediğin Gibi 15 de ideal 50 yanak :) spoom bronzu çok yakısır sanırsam , ama reng kodu vs. bulmak baya zor :) o yüzden beyaz ideal :)
-
Alıntı:
emredağla Nickli Üyeden Alıntı
araç süper olmuş bişe sorcam o plakaı nasıl takıyorsunuz oraya
Önceden Çift Taraflı Bantla Yapıstırıyordum Ama Sürekli Düştüğü İçin , Metal Ayaklarla Ayak Yaparak , Ayaklara Hem Çift Taraflı Bantla , Hemde Silikonla Tutturdum . Şimdi Asılsan da Gelmiyor eline :D