windows 7 cikicak laptoplarda pil suresini ortalama 1 saat uzaticagi yaziyor ne diyorsunuz arkadaslar?
Printable View
windows 7 cikicak laptoplarda pil suresini ortalama 1 saat uzaticagi yaziyor ne diyorsunuz arkadaslar?
Cıksın gates nası para kazanıcak
XP Rulaz...
walla bi çıksında görelim...ilk başta kullanılmaz zaten...sonra sonra...
Konu enterasan bi yere açılmış ama yorum yapayım :]
Ben kullanıyorum Notebook'umda, çok memnunum Vista görünümü ve Kullanımı XP hızında...
Kanımca Microsoft un son yıllardaki en iyi işi ;)
windows 3.1 devam :D
xp'den şaşmıcaksın sorunsuz çalışıyor garibim.
7 yi desktopumda kullanıyodum vistaya nazaran çok daha hızlı bir sistem arabirimi kullanımı çok hoş.
pardus 2009 rc2 verelim ;)
ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/pardus/kurulan/2009-RC2/
Kullananlara sorularım olacak, cevaplarlarsa sevinirim.:D
-p4 2.4ghz 2 gb ram' de xp den daha mı hızlı çalışır?
-setupunu indirip direk kuruyormuyum? C,D,E,F diye 4 tane bölüm var. D,E,F dekilerin gitmemesi lazım. Kalır dimi?
-Xp nin cdsi var bende. Beyenmezsem geri xp yükleyebilirmiyim.
-Oyun ve programlarda vista gibi problem çıkarır mı?
-Full sürümü çıktı mı? Beta, deneme paketi felan olmasın da.
-Denemelimiyim, başarabilirmiyim...:D
valla biizim arkadaş yükledi sorunsuz çalışıyoo
degisik olmak istiyosaniz solaris kullanin buyuk ihtimalle olmiycaktir cogunluk gibi mac os kullanin yada x86-x64 platform olmayan bi pc secerseniz daha da eglenceli os yazmaya baslarsiniz baya degisik olur...
Şimdi şöyle birşey..
Oyun oynarken sorun yaşayabilirsin..Tüm driverları otomatik tanıdıgı için senin sürücüne uygun codec bulmakta zorlanabilirsin..Ancak vista driverını bulup yüklemen gerekir..Yoksa oyun sesleri karışıyor takılıyor vs..Aynı olayı ekran kartında da yaşayabilirsin..
benım bılgısayarım bıraz eski 32 edo ram 8 mb pcı vga 3.2 hdd slot 333 cpu mevcut bu söledıgınız win7 kullanabılırmıyım acaba ?
paran varsa red hat, paran yoksa fedora ;)
ağbeyy benım kasada bırde turbo butonu var elimdede 2 tane keş ram var bılmedgm ıcın soruyrum ama bahsetınız anakartların uzerınde yanlıs hatırlamıyorum 2 tane cpu yuvası olurdu bırı slot bırı soket olmak uzere çarpanlara gore ayarlayınca mmx 333 calısyordu ağbeyyyy bende senı sevıyorum sımdı bu win7 bana olmazmı
bende yaklasık 1 aydır masaustu pc de windows 7 kullanıyorum, baya memnunum...
yakında laptop a da yukluycem...
x86-x64 platformunda olmayan pcler icin os bile yazabilirsin yani oturup satir satir kod yazicanki dosya kopyalayabilesin dosya kopyalamak demek hdd'den belirtilen dosya hangi baslangic ve bitis adreslerindeyse onlari belirlemek ve yeni random adrese yazmaktir buffer,cache vs istersen cok ugrastirir. kopyalamak icin bi programin var artik geriye kalani yazican...:)
XP;) vista inspirat :D
http://www.techturkey.com/forum/show...light=windows7
Repost diyoruz ...
Forumda yukarıda bulunan arama butonundan arama yapmadan konu açmayınız .
Arkadaşlar 7 kullananlar beta mı kullanıyor ?
Erken daha kullanmak için. Biraz zaman geçsin.
Programların çalışmaması falan gibi sorunlar yaşıyormusun ?
Bide 32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsun ? Ben 64 bit indireceğimde..
Şu ana kadar çalıştıramadığım program olmadı...Çalışmamakta ısrar edenleri Uyumluluk moduyla hallediyorsun,hiç bir sorun olmuyor.bende 4 Gb ram olduğu için 64 bit kurdum.Eğer işelmci 64bit ve 4 gb üzeri ram varsa,64bit kurmanı öneriririm.
Windows 7 şuan itibari ile tamamiyle RC( Release Candidate). Bundan sonra belli bugları fix edip son sürümü yayınlarlar. Ondan sonrada bol bol güvenlik yaması yamarlar.
Ubuntu 9.0.4 desktop edition + virtual box (Xp)
2.36 gb hayırlı olsun basladı indirmeye :D
Yavuz abi korsancılık yap, cd ye çek pazar günü sat herkese:D
ortaliktaki rc ve beta ama rtm(release to manufacture) cikmak uzere
buura bize bilgisayar ogret forum ogret naihiah
edit: bol bol yamarlar kismi icin $oyle bi bilgi var win7 rtm=vista sp2 olacakmis guvenlik acisindan cok fazla cikmamali diye dusunuyorum ama illaki ufak tefek biseyler cikar mesela bu ayin 13unde rtm cikicakti windows activationda bi bug bulduklari icin ertelediler...
Win 7 zaten Vista'nın optimize edilmiş hali...
http://www.microsoft.com/windows/win.../download.aspx
Bu adresten RC sürümünü indrebilirsiniz...
Xp Rocks..