arkadaşlar br arkadaş APP plaka bastırmak istiyor da acaba yakın çevrede bakırköy vb. yapan bir yer biliyormusunuz?
teşekkürler:)
Printable View
arkadaşlar br arkadaş APP plaka bastırmak istiyor da acaba yakın çevrede bakırköy vb. yapan bir yer biliyormusunuz?
teşekkürler:)
yokmu bilen??
en temizi interntten yaptırmak diye düşünüyorm?
beşiktaşta plakacı nuri diye birisi var istersen tarif ederim özelden
120tl çift mühür adrese teslim.05359708043 nazmi
120 çok bence de nette var 40 - 50 liraya
fiyatını hiç bilmiyorm. 50 civarına 2 gün içinde gönderiyorlar internet üzerinden.aslında istanbulda bu fiyata yapan yer bulamamakda enteresan geliyor bende merak ediyorm varmı istanbulda bu fiyatlara diye....
cemiyet mühürünü basıpta 100 lira aşşağısı yapan yer bulun hep beraber yaptıralım.
çift mühür yani
ben çift mühür iki aracımada 75 tlden yaptırmıştım ama dost işi olnuştu geçen yaz
bundan sonraki araçlara kesinlikle aynı fiyattan basamam dedi 100dü geçen sene:)
sahibindendeki profili biliyordum önceden zaten de pasif olmuş:)
sanırım ama suan acık:D
Ben değilim ozaman :D pasif bırakdım duruyor öyle.
o zaman değil:):)
cıft muhur 120 tl olması lazımdı arkadasım bastırıyor dusunursen bana don konusım...0532 685 1907 köksal yılmaz
normal plaka 15 tl ıken app 100 150 ıstenmesı cok komık hatta 200 dıye bıle duydum
tamam muhur ıcın pahalı ben muhur falan ıstemıyorum adamlar 75 dıyor bu sefer mıllet ucmuş
malzememı farklı sadace yazı karakterlerı değilmi nedir bu hava be kardeşim
(ankaradakı adam 40 tl yapıyor muhursuz fakat ben ınternet uzerınden kredı kartı kullanmıyorum. kapıdan odemelı gonder dedım onada adam yanaşmadı )
peki ankara'da çift mühür basan varmı?
Meteora nickli Mert arkadaşımıza ulaşırsanız size yardımcı olacaktır. Yanılmıyorsam mühürsüzü 60YTL, mühürlüsü 90YTL idi:)
Valla ben nazım kardeşime söyledim fıstık gibi geldi 120 ye çift mühür :)
sadece boş app plaka 60 lıramı :S:S:S
cok pahalı ankarada 20 25 lıraya rahatlıkla yaptırırsın.
tek mühür 60 çift mühür 90.
Yalnız eleman tatilde,arıyorıyoruz ulaşamıyoruz dükkana kamp kurucaz :)
App plakayı polis yakaladığı zaman sök değiştir dediği oluyor başımızıda geldi.Peki bunun haricinde pekte iyi niyetli olmayan polise denk geldiğimiz zaman başka ne gibi işlemler yapmaya hakkı var app yüzünden ??Yoksa sadece 'sök orjinal plakaları tak' bununla mı kalıyor olay ?
Ateş açma hakları var.
Polisle ters düşersen işin sonu sahteciliğe kadar gider:icon_tup:
Bu "çift mühür" olayı yasalmı?
yasal, nesi varki? :)