Pd Saxo
Eksoz -Filtre- Chip -Timing
Vs 106
Chip -Kapak işlenmiş -13-59 Kısa - Eksoz -Filtre -Timing
2 şer kişi var araçlarda. Birinci videoda rüzgar tünelimde geliyor yoksa daha cok geçerdim.
Printable View
Pd Saxo
Eksoz -Filtre- Chip -Timing
Vs 106
Chip -Kapak işlenmiş -13-59 Kısa - Eksoz -Filtre -Timing
2 şer kişi var araçlarda. Birinci videoda rüzgar tünelimde geliyor yoksa daha cok geçerdim.
hey maşallah be yürü kardeşim, VTS terör devam :D
kankama bak ara gazı vere vere geçiyo hehehe masalalh :)
maşallah erkan süper:)
hey maşallah erkan canavar gibii :D
basarılı sonuclar devamını beklerıs:)
tebrikler iyi yurumussun...
maşşallah araçlara o kapak taşlamalı 13 59 lu aracın sahibi kim onla irtibata geçmem gerek
VTS ye maşallah çok sağlam gidiyor...
Maşşallah , ezelinden beri yürüyor bu araba Maşşallah
ey maşşallah maşallah :) canavar hakikaten kaç boy var orda :D
2. videoyu izleyemedim bu arada:S
ya demicektim ama dicem :D , öncelikle maşallah araçlara tabide
2 araçlardaki modlara bakıyorum sonuç normal değil yaw
106nın yürürü kötümü desem elden geçse iyi olurmu ne desem bilemiyorum :D
+ 13 59 olan bi gtı ya bu yazılı modlar yapılmış bi saxo böyle yürüyemez birbirmizi kandırmayalım
heh yine başladık angara 106 ları ile olağan didişmeye :hehe: kadran videosundada aynısı olmuştu adam oraya yazdıysa doğrudur erkanın kime ne yalan borcu var
bu arada 41 kere maşallah erkan on numara
.................................................. ...........................................ceps son :D
Maşallah Erkan abi. Kazasız belasız nazar değmesin. İyi yürüyor Saxo. Bu arada 106 Göktayın 106sımı?
daha detaylı bi vıdeo varmı yan yana çekilmiş kaç km hıza yukseldınız rollmu kalkışmı yapıldı
maşallah kanka budur kısalı 106 geçmenin tadı başkadır :)
ben didişmem kardeşim maşşallah dedim ama kimsede bu videonun bu yazılanlardan başka bişey olmadığına inandıramaz ankaradada görüyoruz bazı şeyler şunlar war walla yoq billa yoq denipte sonradan neler çıktığını çocuk değiliz neyin ne kadar yürüyeceğini kestirebiliyoruz söylememek neden yani onu anlamıyorum yeryüzünde hiçbi araba aynı modlar üzerine + kapak ve + 13 59 lu arabayla böyle yürüyemez bu bu kadar basittir ozmaan millet neden yapsınki o modifikasyonları
valla dostum videodaki yazılanlar neyse o dur erkanın sizin oralardaki arkadaşlar gibi ne kendini ispat etmeye ne arabasını ispat etmeye ihtiyacı yok neyse O.
2. video kameraman yolu çekeceğine araçları çekse daha iyi olurdu...
ayrıca her dolu arac guzel yuruyecek diye bir kaide yok.. bazen maya tutmayabiliyor.
erkancım aracının masallahı var allah kaza bela göstermesin:)
maşallah erkan rollmu yaptınız kaç km hıza ulaştınız
Hiç tartışmaya gerek yok herkes bilir bu arabaların günü gününü dakkası dakkasını tutmadığını aldığın benzinin acayip etkilediğini bazen yapılan tüm modifikasyonların aracı dahada kötü hale getirdiğini hepimiz biliyoruz, Zır orjinal olup sadece filtreyle full gırtlak derecelisine kadar olan araçları çok geçtim ben hiç şaşırmadım video ya çok normal saxo sahibine tebrikler yürütmüş arabasını
şimdi güzel dusunuyosunda kardes burda farklı etkenler var mesela 1. ve en onemlisi bence pilotaj onun nasıl oldugunu bilmiyoruz vede 106 nın ne denli saglıklı oldugunu bilmiyoruz..
ben ne atıp tutanlar gordum arabamda kapak taslama var vırrık var cırrık var eee sonuc orjin güzel bi 106 bakmıssınki 4 boy koymus gidio..bence araca yapılanlardan cok motorun saglıgı önemli komp. ne denli iyi oldugu onemli..
bence sonuc normal saxo iyi giden bi saxo..
olabilir ikide olur 5 te olur arkadaşların dediği gibi plotajdanda olur ben gayet masumhane sordum bu sonuç normal deil die kendi arabamla kıyasladım ben aracımı biliyorum sadece filtre war egzoz bile yok ki orta susturucu bile var aracımın nasıl yürüdüğünü biliyorum yürütüyorumda ondan yola çıkarak söyledim şunuda söyliyimki hiçbir vts benim aracıma bunları yaptıktan sonra oda vts ye bunları yaptıktan sonra bana böyle fark atamaz hatta önümden bile yürüyemez görünen köy klavuz istemez ha 106 cı arkadaşı tanımıyoruz nasıl yürütüyor arabası ne denli sağlıklı bilmiyoruz o konuda haklısınız...
söyliyenleride gördük söylemeyenleride ;)
bu konuda haklısın...
insanları tanımadan yalan soyleyıp soylediğini bilemezsin böyle konulara girmeye gerek yok.. geçmekte var geçilmekte maksat eğlenmek. neyse konu dağılmasın.
tekrardan masallah 2 aracada
maşallah erkan bro:)
Maşallah Araçlara VTS iyi yürümüş :)
Maşallah erkan gidiyor:)
Olayların adamı jobjob erkan yine çekememezlik var 106cılardan :D
kardesim hllsin hakkını veriyorsun...:D onurlada kısalı 106 denedik sonuş ainen bu şekildedir ;)
Hey masallah :)
Erkan her video koydugunda yalancı damgası yiyorsun, nolcak olum senin bu halin :D
Git boz arabanın biyerlerini ne bileyim vites falan kacır da inandırıcı gelsin :)
şu arabayla şanzelin yanında ara gazı versek diyorum:D
MASALLAH erkan :) :icon_tup: :icon_tup:
Zaten 106 Saxoya göre bence yavaş kalan bir araç. Maşallah Erkana ve Saxoya :)