-
Kan 88 cabrio e46 m3 & e46 coupe m3
-
-
-
kanka video yok yanlış link atmışsın..
-
-
düzelttim.. ama video yok
-
-
-
valla fark normal değil :D
maşallah araçlara
-
eet arkadşalr video bu teşekkürler
-
bu vidolara araçlardaki özellilker
kan88 cabrio
kat iptal
ve borla egsoz var
standart filtre (fabrikasyon) :)
diğer araç coupe
essinman egsoz
gruppm hava filtresi
spurchip yazılım
gaz tepkisi
-
gaz tepkisi dediğiniz spirnt booster mı ?
-
-
maşallah inan.cupe aynada nokta olmuş...
-
saol ertanım aynen öle oldu yha maşallah.
-
böyle giden cabrio görmedim,maşaallah
-
Aksiyonun tünelde olması olaya dahada renk katmış.İnan maşallah araban çok hızlı gibi:)Gelmiyorsun artık balolarımıza:D
-
sen davet edersinde ben gelmezmiyim abicim ne demek
-
sıyah geç basmış veya basamamış vs dıyebılırım hiç bi m3 dierini anında bu kadar geçemez
-
alırsın bi m3 gelirsin deneriz sorun değil her yol paris :)
-
Alıntı:
06roz54 Nickli Üyeden Alıntı
sıyah geç basmış veya basamamış vs dıyebılırım hiç bi m3 dierini anında bu kadar geçemez
katılıyorum.
senin aracına bi lafımız yok iyi gidiyordur dooru ama hemenhemen aynı speclerdeki iki model için biranda açılan o fark hiç normal değil, üstelik cabrio modellerin agırlık dezavantajınıda hesaba katarsak hiçhiç normal değil.
-
kim demiş cabrio m3 yürümüyo die maşallah arabama :)
-
sanırım cabrio 2. vites coupe 3.vites basmıs
-
bildiğin ayırmıs maaşallah :)
-
Alıntı:
inan mpower Nickli Üyeden Alıntı
ıste buuu :D Relax olmak lazım bu hayatta
masallah ıyı gıtmıssınız
-
maşallah araçlar. tam koordinasyon sağlanamamış gibi geldi bana da.
-
Alıntı:
parisi çorumu sen geç ankaraya gelirsen denetecek arkadaşım var kusrua bkmada hiç bi m3 ü öyle geçemessn adam basamamış gelip koymuşsn videoyu kardeş boş konuşmaya gerek yok gerçek ortada
-
-
siyah'ın m3 oldugundan eminmisniz krom yan citalar fln var sanki m3deilmis gibi duruo
-
Bende krom çıtalardan dolayı tereddüt ettim. Ancak sonra ön çamurluklara vede ön kaputa dikkat ettim. Bunlar pahalı değişimler, m3 e krom çıta takmıştır heralde dedim artık.
-
ne durumda e46 m3 ler var görün ...
-
arkadaşlar siyah olan krom çıtalı m3 bnm eski aracım o çıtaları ben özel olarak kendim yaptırdım ve o aracı arkadaşıma sattım yeni cabrio aldım ve ufak bie deneme yaptık hepsi bu
-
Alıntı:
06roz54 Nickli Üyeden Alıntı
+1
Alıntı:
bs type-r Nickli Üyeden Alıntı
katılıyorum.
senin aracına bi lafımız yok iyi gidiyordur dooru ama hemenhemen aynı speclerdeki iki model için biranda açılan o fark hiç normal değil, üstelik cabrio modellerin agırlık dezavantajınıda hesaba katarsak hiçhiç normal değil.
+1
Alıntı:
arkadaşlar siyah olan krom çıtalı m3 bnm eski aracım o çıtaları ben özel olarak kendim yaptırdım ve o aracı arkadaşıma sattım yeni cabrio aldım ve ufak bie deneme yaptık hepsi bu
ben arkadaşının yerinde olsam bu kadar fark yedikten sonra arabayı aldığıma pişman olarak hemen satardım M3 ü.. ;) :)
-
-
maşallah araçlara....
m3 coupe motor ister diyorum ....
-
Alıntı:
Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı
Aksiyonun tünelde olması olaya dahada renk katmış.İnan maşallah araban çok hızlı gibi:)Gelmiyorsun artık balolarımıza:D
beni nie caarmiosunuz abi artik yoksa beni sevmiomusunuz :confused: :hahaha:
-
Alıntı:
nightkids_han Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara....
m3 coupe motor ister diyorum ....
Uzman konuştu :D :D :hahaha:
başka neler yapabiliriz sayın hocam :D
-
Alıntı:
ertan typer Nickli Üyeden Alıntı
maşallah inan.cupe aynada nokta olmuş...
katılıyorum fark net olarak ortada :icon_tup:
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
ben arkadaşının yerinde olsam bu kadar fark yedikten sonra arabayı aldığıma pişman olarak hemen satardım M3 ü.. ;) :)
Ne alırdın onu da söyle :D
-
Alıntı:
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı
Ne alırdın onu da söyle :D
valla sağlıksız M3 ü eski sahibine geri verip, onun elindeki Cabrio yu alırdım :hahaha::hahaha: