-
German Style MK3 Golf GTI Night Photography .)
-
Arkadaslar Arac CeM öZeR Nickli Abimin Aracıdır . Kendisine Kazasız Belasız Sürüşler Diliyorum .)
-
Sağol efecim fotorafları eklediğin için arabada çok kirliydi ama neyse :):icon_tup:
-
Alıntı:
CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı
Sağol efecim fotorafları eklediğin için arabada çok kirliydi ama neyse :):icon_tup:
Rica Ederim Abicim , Gündüz Çekiminde Temizken Yaparız :)
-
maşallah kazasız belasız yalnız gündüz çekimi olsaymış daha iyi olurmuş resimler net çıkmamış.
-
yaşayan efsane :D kazasız belasız cem abicim :)
-
Fotoğraf çekimini biraz ilerletmelisin bence:) Araca da maşallah:)
-
Alıntı:
nakayama Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız yalnız gündüz çekimi olsaymış daha iyi olurmuş resimler net çıkmamış.
gündüz çekimi de ayrıyetten yapıcaz ;)
-
Alıntı:
nakayama Nickli Üyeden Alıntı
Sağol Kardeşim Teşekkürler evet malesef fotoraflar biraz kaymış:rolleyes:
-
Alıntı:
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı
Fotoğraf çekimini biraz ilerletmelisin bence:) Araca da maşallah:)
Daha Başlangıçtayız :) daha da güzelleşicek İnş. Teşekkürler :)
-
Güzel gündüz çekimleri bekliyoruz.
-
En Kısa Zamanda Gelicek .)
-
bari titreyen fotoğrafları koymasaydınız renklerde hep turuncu ve sarı :) maşallah
-
resımler sahıl yolundamı cekıldıı ?
-
Alıntı:
astra gsi Nickli Üyeden Alıntı
Seninde bilmediğin yer yok yaa :D Evet sahil muhtemelen ;) Kazasız sürüşler Kayseride grmüştüm aracının çok temiz duruyordu.
-
Alıntı:
Hayır Talas ' da Çekildi :)
-
Alıntı:
serhatgüzelsoy Nickli Üyeden Alıntı
Seninde bilmediğin yer yok yaa :D Evet sahil muhtemelen ;) Kazasız sürüşler Kayseride grmüştüm aracının çok temiz duruyordu.
Sağol Teşekkürler :icon_tup:
-
Alıntı:
serhatgüzelsoy Nickli Üyeden Alıntı
ben her yerdeyımmmmm :)
-
Alıntı:
efe_so32 Nickli Üyeden Alıntı
Hayır Talas ' da Çekildi :)
bence ercıyese dogru cekım yapında ercıyes manzarası seyredelımm nede olsa bır ayagım kayserıde :)
-
Alıntı:
bence ercıyese dogru cekım yapında ercıyes manzarası seyredelımm nede olsa bır ayagım kayserıde :)
Olur Orada da Çekeriz , İstersen Geldiğinde Gsi la Beraber de Çekeriz :)
-
Alıntı:
Belki ufak bi denemede olabilir :):p
-
-
Araca maşallah.
Efe'cim,fotoğrafçılığını geliştirmek istiyorsan eğer elinde ki Sony'ni satıp acil profesyonel bir fotoğraf makinası ya da profesyonele yakın bir fotoğraf makinası almalısın.Aksi takdirde geliştirebilmen mümkün değil =) Manuel çekimlere bir an önce alışman lazım.
-
Alıntı:
cok gelmek ıstıyurm aslında bakalım seneye kısmet :)
-
Alıntı:
Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı
Araca maşallah.
Efe'cim,fotoğrafçılığını geliştirmek istiyorsan eğer elinde ki Sony'ni satıp acil profesyonel bir fotoğraf makinası ya da profesyonele yakın bir fotoğraf makinası almalısın.Aksi takdirde geliştirebilmen mümkün değil =) Manuel çekimlere bir an önce alışman lazım.
Abicim Yavastan Başladık :) En Kısa Zamanda Prof . Bi Makina Almak İstiyorum , Bakalım Kısmet :) Teşekkür Ederim Tavsiyen İçin :)