Videolar bölümünde rex in dynosu altında bayağı uzayan bi muhabbet olduğu için burayada taşımak istedim sizlere göre durum nedir?
Printable View
Videolar bölümünde rex in dynosu altında bayağı uzayan bi muhabbet olduğu için burayada taşımak istedim sizlere göre durum nedir?
:D crx ıne gore deısır....
CRX herhangi bir şekilde swaplanmamış ise VTI karşısında hiç şansı yok. Hele hele zıwordum :D Muratımın AB fitengi karşısında hiç yok.
egsozuna kadar stock vti varsa bursada ben roll yaparım gönüllü rex var yani :) stock vti lazım son susturucuma kadar stoğum filtreyide sökerim
106 olur mu stock...
oda olur :) egsozuna kadar stock ise olur sorun değil ama bursada stoğum diye gezen 106 tıların en stogunda egzantirik var :) 106-vti stock olsun ben kalkarım sorun değil geçmek geçilmek ama diyorum roll yapıcaz drag için lastiklerim müsait değil
sağlıklı bir stoc rex ile sağlıklı bir stoc vtiın rollunda rexin çok şansı olmayacaktır her ne kadar şanzıman oranı avantajı olsada
diğer konunda yanlış görmediysem cat back 4-1 headers filtre var demiştin değil mi ?
o kalktıgım vti da vardı :) ben full stoğum birtek filtrem var onuda sökerim
dier konu kitlencekmiş burayada yazaym
2 gece önce kom vti ile denedm fatihin yeni aldigi araçla araba tamamen stock.2de vtec ustu direk 3boyu gecio nerdeyse tutunamiorm bile.
2de vtec alti ve 3.viteste biraz daha tutunuorm yaninda vtec acinca gene 2boyu ciwarlari gecio..
Fatih , burak veya tolgada yorum yapablirler.
Aracimda aem filtre - 4-2-1 headers - crx 3-4 dişlisi var.
Aracim crx deil ama ayni motor var sonucta.kilo ve mod farkliligiyla bi fkir verir illaki.
ya fikir değil zaten ben kalkım baya vti ile :) ki stock değillerdi kalkmasam bilmesem konuşurmuyum bu şekilde sence :) tüm kalkışlar vti 6000 rpm
si den fazla devirim var artı baya bi hafifim rüzgar direncimde baya bi iyi:)
hatta bursadasın sanırım bi ara zevkine çıkarız hep beraber kahvemizi içer muhabbetimize bakar gazlarız
artı olarak tekerinde 100 hp var dyno sheetinde kasan benden ağır rüzgar direncin benden yüksek vti ı 2-3 boy arkasında kalmışsın benim tekerimde 117hp kasam hafif rüzgar direncim çok çok iyi iken o vtiları neden geçemeyim :)
crx dohc mu ? vtecte var mı ayrıca ?
crx d16a9 dohc motor 130 beygir 890 kg vtec değil araç
abi bence vti alır ya.crx hafiflikten 1. ve 2. viteslerde kafa kafaya gider herhalde ama sonrasında vti uzar gider.honda uzmanı değilim ama dier konudada verilen verilere göre böyle olması lazım.ama denenip görülmeden yorum yapmak ne derece sağlıklı orasıda ayrı bir konu
ben 3 yıl VTi kullandım. o günlerde hondam.com dan bir arkadaşın CRX ini de kısa süreli kullanmıştım. güzel yürüyordu ama VTi ım gibi gitmediğini de görmüştüm.. stok CRX in stok VTi ı geçeceğini sanmıyorum.
ben bu vti geçtim demedim yine apachi zihniyeti ile okuyorsunuz konuları kafa kafaya gittik 4 bitiremedik keşke bitirseydik dedim
istanbulu falan yok bursadayım bursada yürüyen stock vti vardır heralde apachilikte yapmıyorum çıkalım deneyelim diyorum rexine güvenen var vti ına güvenen adam yok ama lafta herkez ken block arabalarınında maşallahı var herkezin icraat lazım bursadan stock iyi yürüyen vti aranıyor egsozuma kadar stogum + fazladan orta susturucum var yani çift orta susturucu orjinal son susturucu filtremi sökerim vtida benim gibi olsun
benmi apachi zihniyeti ile okuyorum ?
saçma sapan konuşup hakaret edecekseniz hiç boşuna konuşmayalım o zaman. Napıym bursadaysanız istanbulda olsaydınız denerdik yazdık.
yazdıklarınıza dikkat edin biraz
ben de 3.5 sene crx kullandım, iyi kötü gidiyor da vti mti geçemez. barışın söylediği gibi falan olur.
bu bahsettiğine değil
4-1 headerslı cat backli caili vti rollde tutunamıyor stock rexe... buna dedim ben lafı çünkü tutunamayan birşey yok kafa kafaya gitmekle tamamen ayrı şeyler
arkadaşlar söylemekle yapmak ayrı şeyler ben stock vti istiyorum buyrun cıkalım diyorum siz hala geçemez edemez madem geçemiyor crx kabul geçemesin neden bir kişi çıkıp ben varım demiyor hem vti ına güvenen yok hemde kalkıp geçen çok ne iş anlamadım
şunuda ekleyim komple stock rexe sayamayacağınız kadar fark attığımda var zaten benide arabamıda tanıyan bilen birisi gelip elbet buraya yazacaktır
yok mu hiç stok VTi bu efsane CRX ile denemek için? amerikayı yeniden keşfeden bu arkadaşa bir VTi bulmak lazım :)
yok çıksın biriside bu laubali lafları bakalım sonrasında nasıl editleceksiniz merak ediyorum :) bizmi amerikayı keşfediyoruz yoksa yürüyen rex mi görmemişsiniz cıkar ortaya :)
aracın güzel gidiyor maşallah.
stock vteci 4 boyla geçen headerslı cai'li düz borulu bir vtecin arkasından 1 boy ile gelirken izledik yani
deniz bilen biliyor zaten kanka ki o drag ta 175 taban 5-6 yıllık boya lastikleri vardı onun dönüşünde roll de yaptık biliyosun kafa kafaya burunlar bile oynaşmadı sanki iki araç birmiş gibi ilerledik ama köfte rexlerle kalkıp şöyle böyle yaptın diyenler var yapacak birşey yok
azimliyiz bulacağız sanırım stock vti ET yi ayarlayacak inş. ilker
yok mu stock vti'ı olan yaw :D ben bile heyecan yaptım vallahi sonuç ne olur :D
vtec değil de SI olsaydı karşılaştırma o zaman sierix derdim:) VTI a karşı şansı yok.
yalniz bu bi celiski ..her 2 lafindan biri kalkmak ama roll yapcaz diosun ,sorada yazmissin iste yukarda denisin cevabina mahsuben(lafa bak haha) herneyese sen kalkcan mi roll mu yapcan? roll yapcaksan bence sansin yok,kalkcaksanda bence sansin yok..cok gaz birine benziyosun cunku..:) Kaldiki bu kadr iddaliysan iddani gostermek istiyosan hani diyosun ya ben deposunuda fulleyip yollarim vs diye..
gel istanbula dene bahsettigin speclerdeki bi vti ile yada stock vti ile(halen var merak etme) gorelim..kisacasi sen baskasinin deposunu fullicene boyle bi iddaan var iidaani gerceklestirmek icin kendi deponu fulle,merak etme agirlar herkes seni en guzel sekilde istanbula geldiinde;) hadi dunyayi yeniden kesfedelim....
deniz yaptıgımız dragtan behsetmiş bense roll den bahsediyorum roll yapacağız diyorum bunda anlaşılmadık birşey varmı gazcı falan değilim bilen bilir ama sadece doğru olarak bildiğiniz yanlışlar var rexlerin hepsini aynı sanıyorsunuz istanbula gel bilmem ne ben kimseye bursaya gel demedim bursadan bi vti cıksın dedim neden cıkmıyor cıkmıyor acaba artı olarak istanbulda olsa deneriz diyen stock vti sahibi arkadaşlara diyorum çağırmıyorum yanlız dikkat edin nasılsa geçiyosunuz demi nasılsa geçeceksiniz bedava full depo var hem gezmiş olursunuz hemde benzin parası vermezsiniz ben kimseyi cagırmıyorum sadece arkadaşın yazdıga yoruma bu şekilde cvp verdim koskoca bursada stock vti yoksa yürüyen bilemicem
burda forumda klawyeden sallamıyorum yaparım ederim geçerim deyip konudan kaçmıyorum bursadayım bursada stock vti ile ben yürüyüm roll yaparız diyorum ben gazcı oluyorum :) doğru diyorsunuz sizin gibi yapmam lazım yerim yutarım 5 boy atarım deneyelim diyen oldumu konuyu bırakıp kaçmak gazcılık değil benim gibi buyrun deneyelim diyen gazcı :) komiksiniz
Komik olan sensin,bursada yasayan sensin stock vti varmi yokmu bilmeyensensin ?
Gecmis forumda ahkam kesiosun ,illa bursadan 1141581851uye mi olmasi lazim? yada varsayalim 15151uye var hepsinde vti mi var?? kendi coplugunde otceksen eger ilk basta nerde yasadigini ogren (demek istediim stock vti var mi?) yada bu forumda stock vti sahibi varmi vsvs.vs.vs. ahhahaha al sana komedi....
yaw bende vtı'cıyım bnm aracımıda bilen bilir nasıl yürüdüğünü,bende denemeden önce sizler gibi konuşuyodum crxmi ynmda gelicek fln die ama denedikten sonra gördk çok yakın geliyor hatta rollde diğer vtı'yı geçmişti 4ün sonuna doğruda bnm yanıma gelmiştin iice.
okanın Rex gerçekten iyi gidiyor ;) yada sen bzmle kafa buluyon stock abii die :D
ne kadar güzel birşeyler anlatamaya çalışıyorsun ama ben anlamadım birşey :) bursada stock vti var yok değil ama bunu bile anlamadığına göre ne deyimki anlatayım bari; siz bulun diyorum burası büyük bir forum bursadan bir sürü üyesi mevcut siz bulun dememdeki amaç sonradan bu vti yürümüyor gitmiyor denmemesi için anladın umarım değilmi komik arkadaşım :)
en basitinden ilkerde bilir gazcımıyım değilmiyim arkasında kaldığımda dahi ne güzel geçtin la beni diyebilen biriyim ki ilker ile yürürken oda biliyor filtrem dahi yoktu motor kulağı kopuk manifolt ortasından kaçırıyor egsozda çift orta susturucu + 5 patlakla yürümüştüm yinede dönüp cazgır yapmadım rollden sonra yanına gidip ne güzel geçtin la diyebildim :) ben gazcıyım işte :soru:
stock abi... :D
Bence vti 1de hafif kafa çıkarır sonra crx yer, yalar, yutar, deler, sokar, saplar vs vs.
Görünen köye niye klavuz arıyosunuz? Ha crx' in vitesin yanında bi şalter varsa nosu ateşleyen (f&f tripleri:D) iş değişir.
Edit: Ki bu kadar emin konuşuyosun, ihtimal tanımıyosun vti' a öyle bişiler mi var nedir:D
Dostum sen yazacağını yazdın. Merak etme anlayan anladı, işine gelmeyen ise cümleden cımbızladı kahkaha yarattı. Bu saatten sonra sana VTİ gelmez, gelsede sakın ola sen stock olduğuna inanma derim. Burada vti ile yürürüm diyen herkesin karşılaştığı tepki seninki, sakın kafana takma.
ben stock vti ile yürümedim hiç yürüdüklerimin en azında filtre komple borular son susturucu vardı ve ben kalktığım bu vti lar ile değerlendirme yaparak yazıyorum ki zaten reximi bilen bilir ortalıkta birçok köfte crx oldugu için rexleri gitmiyor sanıyor herkez ki sanılanın cok aksine 1-2 falan değil crx 4 viteste yürümeye başlıyor
diğerleri köfte CRX peki, ya seninki iskender mi beyti mi? :)