beyaz typeR!!
arkadaşlar beyaza boyatmak gibi bi düşüncem var ne diyosunuz bu konuda ne tepki ne destek alırım sizce?
Printable View
beyaz typeR!!
arkadaşlar beyaza boyatmak gibi bi düşüncem var ne diyosunuz bu konuda ne tepki ne destek alırım sizce?
nası satcan boyatmaak kolay da ?
Bence boyat abi:)
Bence beyaz daha rahat satılır :) Beyaz sevenler çok..
Ama boyatmadan önce mutlaka resimlerini çek..Kazadan dolayı boyanmış sanmasınlar..Folyo kaplatmayı düşündünmü peki ?
sulhi biz ne desek sen bildiğini yapıcan ..ama en iyisi seni siyaha boyayıp aksarayda zenci diye saat sattıralım :D
folyo mantıklı olm malmısın ne boyası
kaplattır yav ne boyası ?
Beyaz iyidir : ) Sahibinden'de bir tane var güzel gözüküyor : )
ee ne güzel işte
Boya ne kadar tutuyor?
cok ya bugun boyacımla 3 lira gibi paraya anlaşırız...
ya kaplattır sulhicim ne boyası 3 lira diyosun oha yav..
En iyisi bence kaplatmak satarken zorlana bilirsin aracı
o zaman kaplatalım devam:D
kaplatmada hiç uygun gelmiyor bana fiyatı yüksek açıkcası ve kapı içleri vs siyah kalıyor :)
bence bilinen araç için satmada problem olmaz düzgün sokulup boyandıktan sonra kimsenin sorun ediceğini düşünmüyorum mezarcılar hariç ;)
folyo 1.400 boya 3.000 , ama folyo daha mantıklı hem orjinal boyası duruyor , istediğin zaman dönebilirsin ayrıca satarkende zorluk olmaz , bence en mantıklısı folyo , özellikle protac ın sitesinde çok güzel örnekleri var..
ya bu taksiciler 400 e mi ne kaplatıyor folyoyu 1400 çok para.bence araştır biraz
olm ne boyatması dursun böyle şeylere para harcama turbo yap :D
Boyat Sulhi Abi, kaplamayı felan boşver. Kafana girmiş bi kere. Gc' yi satmakta kafana girmişti, ama bundan pişman olma.:D Ama orjinal ep3 beyazı olsun, bu iki beyaz arasında biraz fark gibi.
Bu orcinali:
http://carphotos.cardomain.com/ride_...0002_large.jpg
Bu sonradan boyası:
http://image5.sahibinden.com/photos/...5450834feg.jpg
Ama sonradan karbon kaputla, bagajı almayı unutma.:D
http://i478.photobucket.com/albums/r...ivJamesc-3.jpg
http://i478.photobucket.com/albums/r...Picture001.jpg
Bide kazası olmadıktan sonra boyası olsa nolcak? Beyaz iyidir iyi.:D
En mantıklısı folyo bence güzel işçiliği olan bi yerde folyoyla kaplatabilirsin hem boyası temiz kalır hem orj rengine sadık kalırsın istediğin zaman eski rengede dönüşyapabilirsin. Karar senin..
Sen farklı adamsın Abi, kaç tane beyaz var?
Fena gaz veririm.:D
Siyah iyidir komple bi uygulama yaptır tertemiz olsun bin.İlla beyaz istiyorsanda folyoya 1400 verene kadar cek resimlerini komple boyat.Folyo hiç guzel değil bence..Zaten tanıyan biri alır senın arabanı satmak istesenki anladığım kadarıyla satmak değilde hobi arabası yapıcan..Sen bilirsin.
Kararımı değiştirdim boyat gitsin,cilalarsın miss..
folyokaplatcaksın ıp kopuk var cızcek yırtcak folyoyu ugrasmaya degmez buarada 7oo ytlyede 1o numara kaplyoalr 14oo vermene luzum yok boyatmak en mantıklısı beyaz yerıne baska renkte olabılır
folyoyla alakalı bişeyler soruyum konusu açılmışken..Bu folyonun bi ömrü varmı,ne kadar sürede deforme oluyor,şişme kabarma vs yapıyormu?
her folyocunun kullandığı malzeme aynı değil.protac'ta ben 3 araç kaplattım ve işçilikleri 10 numara,malzeme çok kaliteli sökülürken boyaya herhangi bir zarar vermiyor aksine boyayı güneşten ve dış etkenlerden koruyor.Ayrıca protac'ın yaptığı kaplamaya cila çekebiliyorsunuz.Diğer folyocularla protac'ı karıştırmamak lazım.sitesinden yapılan araçlara bakabilirsiniz.
sulhi,bence siyah güzel ama illa ki beyaz diyorsan bence kaplat hem boyayı korumuş olursun hem de satarken sıkıntı olmaz.ben gri civic sport beyaz'a kaplanırken gördüm,mükemmel olmuştu:)
Biz cila yapmaya calıştık.uğraşmaya değmez öle diim.Zaten mantıken vernikli bir boyanın cilaya verdiği tepkiyle plastik esaslı folyo malzemenın aynı sonucu vermesi imkansız.Ama beyaz kaplanınca çizilme derdi olmuo catır catır fırcayla yıkıyoruz banamısın demiyo o ayrı :)
ben protacta tavanı siyaha kaplatmıştım,her yıkama sonrası elle cila yapardım,ayna gibi olurdu.boyaya atılan cila ile folyoya atılan ciladan aynı sonuç alınamaz zaten orası aşikar :) ama renk değiştirmek isteyenler için kaliteli bir folyo ile kaplatmak en ideal yol bence.hem satarken sıkıntı olmuyo,hem de asıl rengi korumuş oluyorsun.
baran senı sevıyorum boyatıcam:D
Satmadan sorun yaşayacağını sanmıyorum. Şimdi buraya bi type-r plakası konsa lastiğindeki kauçuk sayısına kadar söylenir. Yani kazadan değil, keyiften boyatıldığı anlaşılır. Kaldı ki kazası olmadığını bilipte yinede boyalı olduğu için almıyolarsa da almasınlar.:)
tabiki doğukanım senide:d
hazır mis gibi siyah araç ne güzel yaw , napcanızz beyazı bugün moda olur yarın gçer moda siyah olur :D