Bu araçları aklımıza gelen tüm açılardan karşılaştırabilir miyiz? Özellikle performans, yol tutuş ve yakıt?
Ayrıca rolling de nerde ne olur?
Teşekkürler.
Printable View
Bu araçları aklımıza gelen tüm açılardan karşılaştırabilir miyiz? Özellikle performans, yol tutuş ve yakıt?
Ayrıca rolling de nerde ne olur?
Teşekkürler.
zor bir karşılaştırma olmuş ^^
Ep3>TT>Fn2
standartta tt hepsni geçer,çip egzost yaparsan diereri atmosferik yine geçer tt
Standart sanırsam karşılaştırma . EP3 ile kafa kafaya giderler sanırsam 1345 kg TT .
deneyıp gormek lazım :) tt yabana atılmıcak bır arac deyılll
Eğer iki araçta stocksa,TT uzunda alıp gidiyor maalesef :)
type-R sarsın dursun daha 50 km hıza ulaştığında 5 boy önünde bi TT görür... Sonrasında yavaştan yavaştan uzayıp farkı açan bir TT.TypeR dolu olsun TT de dolu olsun 1.8 t den bahsediyoruz ne derece sağlıklı bolt on kitlerle ne derece yüklenebilen ve aktarma kaybı olmadan yere nasıl basılabileceğini biliyoruz.Type R diyip kendimizi kandırmayalım. :D TT diyoruz boksör motor diyoruz sarmadan ölümüne uzayıp gidecek bi araba ;)
ep3 tt denk olur bnce yuksek hizda tt alir gibi geride dendigi uzere:D..\
varsa chipli TT denemek lazım beyinli typer ile. bende merak ediyorum sonucu
biz filtre headers eksozlu S2binimizle denedik güzel giden bi arabaydı stock 200 hp lik DSG TT 200 e kadar 2 boy falan önde oluyodu S2bin TT yavaş bi araba değil stock type r ı falan geçer rahatlıkla
Sen ne dedin ben hiçbir şey anlamadım bu dediklerinden.Var mı elinde bir veri?Ben denedim de o bakımdan soruyorum.Sardığını görmedim 2.vites 5800'deyken :) Benim bildiğim yüklüler sarar ama :beuj: Demek ki yanlış biliyormuşum herhalde.
Bir de bu motor boxer değil.Haberin olsun.
http://image.automotive.com/f/auto_s...tro+engine.jpg
evet ya bende şaşırdım boxer nerden çıktı :D keşke 1.8t ler boxer olsaydı ne güzel olurdu :D:D
ama TT nin geçiceği bariz yani :)
Ep3 yalan eder hiç kasmaya gerek yok ;)
dogrudur kanka yeni kasalar hızlı ama yeni kasalarda 225 hp.lik bi motor yokki ayrıca 1,8t motor eski kasalarda vardı. benim bildiğim yeniler 2.0 fsi 200hp , 3.2 quattro 250hp , tts 272hp
aynen 2.0 200 hp ama ciddi hızlıydı biz tunanın s2k ile denemiştik ii geliodu tt onla
yani biizm o zmn dediğimiz çip yapsa s2k yı geçer demiştik,s2k yı geçerse cai,egzost,header,beyinli typerıda geçer demek yani
taypar'ın şansı yok burda.TT şaka yapar
iyide cem kardeşim cai,egzost,headers,beyinli ep3 s2000 i geçiyor ama,
ben diyorumki iki araçta stock (tt fsi 200hp , civic type-r 200hp) olursa arada çok fark olmaz aynı giderler gibi, tt (chip,egzost,filtre) type-r da (cai,egzost,headers,k-pro) yaparsa type-r geçer bence..
yok be kanka nerden geçio typer s2k yı 5 te s2k öne çıkıo her zmn hatta 4 sonu
kanka denetirim istiosan 2 arkadaşımda var ama çok geçiceğine emin olabilirsin valla çünkü ben tahmin yürütmüorum gördüğümü sölüorum
soylenen duyulan yenı tt farklıymıs.. deneyın yokmu tt sı olan :D
Burada bahsedilen TT 1.8T 225'lik quattro olanlar. Yani 4wd. Ayrıca eksi kasada 1.8T 150 ile 180'lik Fwd, 180 ve 225'lik 4wd ile 3.2 250'lik VR6 Dsg 4wd modelleri var.
1.8T 225'lik olan eski kasa S3 ile Seat Leon Cupra'lar ile aynı makineye sahip. Fakat 4wd getirdiği ağırlık dezavantajına sahip. Fwd 1.8T TT'lere göre 150 kg daha ağır olması lazım.
Rolling esas alındığında ben ep3 Type-R ile TT hemen hemen denk gideceklerini düşünüyorum.
ve boksör motor nerde?
200'lük DSG TT ile ben denedim ben 105kg'dım o zamanlar arabada 2 kişi daha vardı benim. Toplam 255kg insan vardı benim arabamda.
TT'de ise 130kg üzeri bir arkadaş ( orta okuldan beri tartılmıyor prensiplerinden ötürü) birde 80kg şoför vardı.
Yan yana gittik 220 ye kadar.
bende gözümle gördüm cem kardeşim skn nin s2000 geçtiğini hangi s2000 demeyin ama iyi giden hafif yüklü bi s2000 di.
arkadaşlarındaki tt ler de en az benim kadar stock motormu?, senin arkadaşınsa onlarda kesin bekir in parmağı vardır kanka, ufaktan bi yazılım atılmıştır