Accord da filtre Vectra da egzos(son susturucu) vardır
Accord tiptronic vectra otomatik vitestir
2 aracada maşallah
Printable View
Accord da filtre Vectra da egzos(son susturucu) vardır
Accord tiptronic vectra otomatik vitestir
2 aracada maşallah
Maşallah.Acaba vectra manuel olsaydı sonuçlar nasıl olurdu :)
burak 2 araçta stock diyosun biyerden hayvan gibi filtre egzost sesı geliyo hangısı :)
ya ben onu unuttum
hemen düzeltiyorum
accord da filtre vectrada egzos(son susturucu) vardır
ses güzel :)
bide kubilay kötü çekti diyodun burak bak mis gibi çekmiş.
reşata ve selcuğun arabalarına maşallah güzel bi geceydi bol gazlamalı :)
cenk sana hiç bişey demiom başkan
bence honda ıcın basarılıı bır deneme olmus masallah dıyelım ıkı aracada :)
araçların arasındaki yaş farkını göz önünde bulundurursak vectra başarılı yürümüş.
Aradaki 20hp fark ve berbat şanzımanına rağmen vectra süper gitmiş:)
vectra selcugun arabami body kitli gri, videodan secemedim..lpgli..
normal sartlarda manuel vectra fena oynar accordla:D ikisi oto olsa bile gecebilir bilemiorum onu tam..
Vectra gayet iyiydi gideri zaten bu :)
Sırayla oldu sırayla :)
güzel deneme olmus ama vectra sanki biraz daha iiii gider die düşündüm ama yanlıs düşünmüsüm demekki..
yalnız accord bayağı ağır bi araba, vectradanda ağır die biliorum yani zorlanması normal. bi de vectra V6 beabi :)
2.4 accord lar stock 190 hp olması lazım. peki vectra stock kaç hp bilen birisi yazabilirmi. speclere göre videoyu açmadan önce düşündüğüm olmuş 2 aracada maşallah tebrikler accorda...
2.5 vectralar 170 hp.....
ikside otomatik tarzı specler yakın gibi. araçlara maşallah. gönül isterdiki ikisininde manuel olmasıydı:)
aradaki 24 hp farkı konuşmuş.
sef neymıs stock gıderi mrk ettım, vıdeomu koyalım yoksa bırazcık:)
ikiside otm ama vectranın sanzımanı daha kötü ikisinde manueli olsa çok daha ii olurdu ama olsn güzel deneme
accordu tebrik ediyorum ama bi arkadaşında dediği gibi vectra manuel olsa sonuç değişebilirdi...
pis accord hahahahahha :D
yaklasık 2 sene 2.5 vectra otomatik kullandım ve performansı oldukca zayıf o sanzumandan oturu.. normal bir sonuc.. duz vitesi guzel gider ama..
demekkı vıdeodan cıkcak sonuc 142 hp otomatık v6 bıle baya ıyı gıtmıs:D:D:D
accordun cok hızlı oldugu soylenemez ama vectrayı gecmesi beni şaşırtmadı.. gercekten cok cok uzun bir sanzuman mevcut otomatik vitesli vectra 2.5 ta.. düzüyle uzaktan yakından bir alakası yok..
80 140 GALIBA ORANLAR :D:D ama accordda baya yetersız onunda sanz kotu bıldıgım..