http://www.youtube.com/watch?v=WRlIVJcCblY
Printable View
:)Maşalaahh
bu videodan çıkartmamız dereken ders nedir? deneme olmamış ki.. çok yakında cooper ları toplayacağız contact info nu pm lersen senide çağıralım arabanı görmüş olursun...
yasin sende geliosun haa konuyu okumakla kalma :D
cooperlar kim topluyoruz derken :)
mini güzel gidiyor maşallah ama ben hiç bişi anlamadm herseferinde arkadan geliyo mini eçiyo slk da basıyomu onuda anlamadım :S
Bende izleyip amacı anlamayanlardanım :D
bende tam anlayamadım videoda slk onceden basıp cooper arkadanmı gelip geçiyor :D
slk çekim arabası galiba burda???
arkadaslar burda amac roll olarak tunele gırmedk. slkda kuzenım vardı bıyere gıdıoduk ole kendı kendımıze gıttık. butun vıdeoda slkda dipgaz gitti. ılknde ben frene bastım o yanımda gectı gozukuo zaten sonrada ben bastım ve yanından gectm. 2. kısmındada aynı anda gaza bastık. zaten slknında yavas gıtmedıgını yukardakı ısıklardan falan anlıyabılrsnız. ama roll olsun dıye cekılmıs bı vıdeo degıldı kendı kendımıze cektık.
:D yaparız bi ara güzel bi roll night :)
can sende güzel bi hızlanma veya bilinen bir arabayla roll videosu çekersen iyi olur merak ediyorum senin arabayı :) bundan pek birşey anlaşılmamış..
ooo mcs çok hızlı!!
slk ya 136 boy falan atmış
slk nın üstünüde kapasaydınızya:)
daha güzel videolar bekliyoruz,sonuçta 300hp oldugu iddaa edilen bir araç:)
Maşallah.
mini yi satacak mısınız :) ?
dostum az önce beraber çevirmeye girdik bağlamadılar inşallah senin arabayı ? Eğer sen olmasaydın muhtemelen beni bağlayacaklardı muayeneden :) sorun yoktur umarım pazar pazar nie çevirirlerse?
evt can bende senın arabanı merak ediyorum nasıl gidiyor diye**
300 hp biraz abartılmış gibi değil di mi?
Denememi ne olmuş belli değil.Cooper iyi gidiyo ama maşallah