-
Murat 131 Şenlik Fotoğrafları
-
-
Çok güzel hepsi maşallah Hele o BBSli turuncu yokmu ona ayrı bi maşallah :)
-
Beklenen gün gerçekleşmiş. Merak ediyordum bende fotoğrafları. Katılım azmı olmuş fotoğraflardanmı yle gördüm ben. Otomobillerin hepsi ayrı güzel ama aşağıda ki 2 araç çok güzel. Maşallah :)
http://i282.photobucket.com/albums/k...R/SDC11714.jpg
http://i282.photobucket.com/albums/k...R/SDC11684.jpg
-
hepsi süper hepsine maşallah T stoplular bitiriyo beni :)
beyaz istanbul plakalı olandaki malzemelerle bi 131 daha yapılır herhalde :D
-
katılım aslına bakılırsa benım bekledıgımden fazlaydı hatta bı ara tunıng show edasına donustu diğer marka araçlar falan geldi ama ben sadece beğendiğim 131 leri çektiğim için katılım az gibi gozuksede tahmınımce 70 civarı 131 vardı
-
maşallah güzel bi gün olmuş ... dün yolda bi tane yeşil gördüm t plaka t stop on numaraydı dedim bursaya gidip gelmiş gibi ama resimlerde göremedim...
Bende T stop hastasıyım... ve bugunlerde şunu farkediyorum T stoplu şahinlere 3 harf plaka hiç yakısmıyo tek harfli olanları ayrı bi güzel duruyo gözüme
Teşekkürler murat fotolar için...
-
hepsi birbirinden güzel t stoplular beni benden aldı.eline sağlık fotoğraflar için
-
Mercekli farlara bittim gercekten cok güzel durmus
-
Alıntı:
aca-R Nickli Üyeden Alıntı
şöyle bir havam olmadı yaw ona yanarım. :D:D
-
-
vallayi hepsine maşallah süper olmuşş bende bi tofaş hastasıyım zaten,bi tane t stop alsakmı ne yapsak :D
-
-
Alıntı:
Taz307 Nickli Üyeden Alıntı
vallayi hepsine maşallah süper olmuşş bende bi tofaş hastasıyım zaten,bi tane t stop alsakmı ne yapsak :D
[Serkan Bu yorumu Beğendi :icon_tup: ]
Kardeşim 99umuz var alalım bi Turuncu 79 sende rahatla bende rahatlıyımmm bitsin bu sevda :D
-
geçen bir gazete ya da dergide okumuştum eski ve yeni araç renkleri hakkında idi.Özellikle eski amerikanlarda mavi,mavi-beyaz,kırmızı,yeşil,turkuaz,ve bir çok canlı renk kullanılıyordu.Ama şu anki arabalara bakıyorsunuz gri,siyah,beyaz...acaba insanların ruhundaki sıkıntıyımı yansıtıyor şu anki renkler?? diye sormuşlardı.Şimdi 131'leri görünce rengarek o aklıma geldi.Hakikaten güzeller
-
Hepsi birbirinden güzel valla,masallah..
-
-
-
-
16 ld 277-8 ikisi de çok güzel.. ;)
-
-
3 yeşil 1 turuncu 2 tanede sarı krem rengi gibi olanlar harikaymış
-
-
35 DER 96 ! Benim favorim bu !
-
keşke ıstanbulda olsaydıda gıdebılseydık
ıkıncısını ıstanbulda beklıyoruz artık
maaşallah araçların hepsı bırbırınden guzel
-
Turuncu gercekten mükemmel :)
-
35 DER 96 mükemmelmiş..maşallah
-
t-stop lar bi başka gerçekten.burda bi abimizde vardı arabayı sattı 3 gün uyku uyumamış geri aldı :D
-
bl1429 tolgahan abinin arabası
zf515 serkan abinin arabası
p0079 bizim eski 131 imiz
59dk131 bizim ercan abinin arabası çok samimiyizdir bende çektim onun arabasının fotolarını
bizde davetliydik ama gelmek nasip olmadı
-
35 DER 96 izmirde gerçekten cok guzel T stop oda eskiden ustunde Borbet vardı ama şimdi Bu jantlarla bi ayrı guzel olmus :)
-
maşallah hepsi birbirinden güzel özellikle beyaz olan ve turuncu 35 plaka olan , ama o monte carlo harika ötesi hastası olduğun bi araç :o
-
Sari farli beyaz murat ne guzel olmus :)
-
Etiketçi ruhum depreşti:D Süpermiş gerçekten ya bi dahaki inşallah ist de olurda bizde gideriz..
-
Alıntı:
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı
35 DER 96 ! Benim favorim bu !
Benimde
Ayrıca plakası da tam bana göre :D hele bir de sonu 76 olsa bittiğim an olurdu :)
-
Çok güzeller , motorlar da tertemiz :)
-
s.a arkadaşlar bana mirafiorinin körüklü amerikan tamponlarından lazım elinde olanlar bana pm atabilirler
-
ah o tampon kolay bulunsa genelde yurtdısından getırtıolar cok zor bulman
-
seneye bende katılcam inşallah :D süper bomba bişeyle ;)
-
DER satmaz di mi şimdi bunu :confused:
-
ilkokuldayken bizimde var 131doğanımız sunrooflu falan çok seviyordum
maşallah hepside çok güzeller
e30 biraz iç çektirdi
lancia montecarlo bitirdi :)