http://www.youtube.com/watch?v=b-7YKTFWlEk
daha önce ies ile otobanda 320 ile kapışıyordu.gene o arkadaşın 106 gti ile drag videosu.
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=b-7YKTFWlEk
daha önce ies ile otobanda 320 ile kapışıyordu.gene o arkadaşın 106 gti ile drag videosu.
GTI ın hevesi kursağında kalmış bence ies gayet güzel yürümüş zaten sonunu göremedik videonun arkadaşlar kadrana merak sarmış :) yine de çekişmeli bir mücadele emeğinize sağlık...
106 bizim eski arabamız debriyaj sıyırdığı için sonuç böyle :) Hayal kurmayın otomatik civic ile sağlam 106 ile bu şekilde yürüyebileceğini ayaklarınız yere bassın biraz.
yok ya debrıyaj sıyırmadı burda:) o cıvıc otomatık diil naptın abi:D burdakı en ıyı yuruyen ıes tı zamanında:)
abi daha hıc bısı yoktu arabada o zaman fıltre bıde son susturucu vardı
yorumsuz :)
maşşallah iki aracada ies ii tutunmuş hatta uzun gitseniz geçecekmiş nerdeyse ne gibi işlemler war ies de paylaşırmısınız bizimle...
komple egzos ve j'r filtre kiti vardı.17 jantlıydı aynı zamanda:D
evt ies gerçekten iyi yürümüş. Gti 2.vtese erken atmış ve direk ies öne hoplamış.Benimde anlatmak istediğim bu 1 de biraz bekletmemin sebebi bu arabanın oturması ve 2 ye attığım zaman kusursuz devirlenmeye devam etmesi aynı yol sonuçta :)
17 jant olmasa daha da iyi yürür arayı açardı bence bu bir gerçek doğruya doğru arkadaş ayaktan yere basmaktan bahsetmiş bence de ayağın yere bassın biraz bazı şeyleri görebilmek lazım :icon_tup:
her iki aracada maşallah ama GTI bu ölüsü bile böle gitmemesi lazım .....
burda gtı super gıtmıor ama ıes ıyı gıdıyor.farkın kapanmasının nedenı bu
ya arkadaşlar tüm bu karışıklık yoldan kaynaklanıyor.Bu yolda gerçekten iyi yürütmek gerekiyor arabayı biraz sert bi asvaltı var garip yane.Doğru zamanda doğru devirde vites atılmazsa araba pısar :)
ben de 106 sahibiyim lakin adam video yapmış koymuş konuşulanlar bu video için olayı dışarı kaydırmaya lüzum yok bu video da herşey ortada başka bi gün 106 alır sonra yine ies alır parayla değil ya sırayla bu işler her iki pilotu da tebrik ediyorum zevkli bir video olmuş :)
Ben el şeyini savunmuyorum 106 bizim diyorum anlayabiliyormusun. Senin ies le durumunu nedir sizinmiydi ?
Bende diyorumki ies hiçbir şartta alamaz aynı klasmanların arabası bile deil biri hot hatch diğer sedan aile otomobili gti nin rakibi vti dir baskası deil. Bak serkanım hazır al 106 ile buyur hodri meydan 17 jantlısınıda istemiyor adam 15lisiyle deneyelim filtre eksoz çiplisi.
yukarı da eski arabam yazmışsın dolayısı ile şuan senin olmuyor madem ki sen öyle diyorsun bildiğin vardır saygı duyuyorum bende bildiğim yada bilmediğim kadarıyla konuştum insanoğlu işte yanlış ta biliyor olabilir idare etmek lazım dimi ama sevgili erkan dostum :)
chipi senden kapak taşlama port polish benden olsun yine 106 geçemez böylede yürüyemez var elimizin altında 2 boy geriden geliyo en ciğerlisinden ies bizde yürütmeye çalışıyoruz 106 geçtirmeye çalışıyoruz fikir alışverişi yapalım dedik ama yoq falan diyolar ies nin nasıl yürüdüğünü bilmesek tamamda ha şuda var belki 106 bariz keke dir yürüyemiyodur onada bişi diyemem eer 80 hp ye kadar düşen bir 106 ise ozaman anca böyle yürür filtre egzozlu 17 li ies ile
ies e maşallah delmiş geçmiş resmen yarmış... bu cümleyi kullanmıyorum gerek yok bi video var ies alamaması gerekirken almış tebrik ederim...
Erkan abi bence gerek yok bu kadar uzatmaya fanatikleşmeye olmuş bitmiş gti vti ın rakibimidir değilmidir onuda zaman zaman görüyoruz ...
No Fanaticlik No Gerginlik....
SaygıLarımla...
doğru dıosunda abı bazen istisnalar cıkıyor.bencede cok mantıksız gecmesı,
bak buda baska bı gtı la basarken aynı ıes hemde uzunda
http://www.youtube.com/watch?v=sPg0E...e=channel_page
Gelicem ama sizleri görmeye :) uçakla :)
Kamer ben ies e bişi demedim o ies iyi gidebilir gz öyle kolay geçilcek araba deildi sende biliyorsun ben bunu söylüyorum. Bu videodaki gti da nevar ne yok bilmiyoruz nedir durumu ha zaten kısası falan varsa normal bu şekilde uzunda geçilmesi normal biliyorsun videonun başlarında adam 5 6 boy onde gidiyor ilerde arabası bitiyor kısa vardır ondan büyük ihtimal..