lütfen 2 dk nızı verip okuyun
http://www.ataturkvakfi.org.tr/anare...Ataturk001.jpg
ne konular açıldı burada neredeyse bakkal a giderken başına gelen olaylar konu olucaktı az kaldı neyse ...
kısa kesicem ...
bu gün iş görüşmem vardı karşımda walt disney in baş patronu vardı herhalde aylık geliri 1 milyon dolara yakın olan bi adam ...
adam türk olduğumu öğrenince bana aynen bunu sordu :
ben uluslar arası halk ve ilişkiler bitirdim 6 dil biliyorum buraya gelene kadar dünyanın her yerindne insanla pazarlık yapıp masaya oturdum ...
açıkcası taktiğim hangi ülkeden biri gelse o ülke tarihin araştırır onların seviceği tarzdan muhabbet açardım ...
ama şuan sendn bi çıkarım yok kusrada bakma bendne belki 100 kat aşağıdasın ...
ben Türk biri ile buluşmadan önce sizin memleketinizi araştırdım ve MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 'ü öğrendim.
herşeyi unut işi geç alındın bil bana sadece bir türk olarak onu anlatırmısn ?
-----
kendisine bildiğim herşeyi anlattım .. cevap olarak bunları bende biliyorum dedi bir türk olarak ekstra ne biliyorsun dedi ? anlattım dedim .. kafanıza takılan bilmediğiniz ne var diye sordum ...
kendisi bana atatürk ün gördüğü son cumhuriyet bayramını sordu hane hasta olup çok istediği ankaraya gidemediği zaman .. o gün sonuna doğru kuleli askeri lisesi öğrencileri dolma bahçe önünden geçerken onu görmek için bağırdıkları saraya yüzdüklerini anlattım .
kendisi çok tşk etti ondan sonra yeni kontrat ımı bana verdi.