arkadaşlarım bu hayatımdaki deişikliği sizinle paylasmak istedim ben artık hayatımın yalovada devam ettirmeye karar aldım ve su an yalovadayım evimi düzüyorum...evlilik planları icersinde yeni bi hayata bismillah dedim....
Printable View
arkadaşlarım bu hayatımdaki deişikliği sizinle paylasmak istedim ben artık hayatımın yalovada devam ettirmeye karar aldım ve su an yalovadayım evimi düzüyorum...evlilik planları icersinde yeni bi hayata bismillah dedim....
hadı hayırlısı olsun kanka :)
İnşallah hayırlısı olur ağabey senin için İstanbul yakın özledikçe gelirsin
hayırlı olsun :)
Hayırlısı olsun bazen değişilkler istiyor insan hayatında
nere sülü :(:(:( http://www.youtube.com/watch?v=OgNAnUiIltI :D
Hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin özletme kendini gel ara sıra :) sanki yüzünü gördüğüm vardıda eheuheu bunalım spec yoldaşım benim ehehehe
hayırlısı olsun hakkınızda :)
hayırlısı olsun,yalova güzeldir..
hayırlı uğurlu olsun
hayırlısı olsun walla :)
Hayırlı uğurlu olsun
sağolun arkadaşlarım iyi dilekleriniz için tesekkür ederim...
Hayırlı olsun
yalovanın neresindesiniz , merkezmi ?
Allah mesut bahtiyar etsin sevindim senin anına gönül evine girmek bu dünyanın en güzel tadı olsa gerek :)
yalovanın tek sevdiğim özelliği vardı , polisi etliğe sütlüğe karışmaz kendi halinde kavga gürültü cıkmadan sokaktakilerin yüzüne bile bakmaz , yok cam filmi yok egsoz cok ses cıkartıyo fln fln ilgilenmez böle konularla :)
Hayırlı ve uğurlu olsun abi.Umarım dilediğin gibi bir yuva kurarsın ve çok mutlu olursun.
çalışma alanınızı bilmiyorum ama pek iş olanağı yoktur gerçekten zorlanacaksınız , yaşadıklarımdan bikaç kesit anlatayım...fazla insanlarına özellikle esnafına güvenmeyin yıllar gectikten sonra diyosunuzki ' harbiden deprem buraya ceza niyetine vurmuş gibi..' büyükşehirden oraya taşınınca insana uzaylı muamelesiyle yaklaşılması ilk başlarda garip geliyor alıştıkça sorun kalmaz..esnafa dediğim gibi taviz vermeyin gelip geçici müşteri gibi davranmayın , ekmeği birgün 500 öbür gün 700 bin den alırsanız şaşırmayın , akli dengesi bozuk çoktur sokakta küfür eden olursa dönüp bakmayın ya 100 bin ister yada 1 adet sigara :D niyetiniz kalıcı olmaksa yaz kış keyiflidir ama belli süre sonra sıkmaya başlar ;) maximum 3 sene sonra acaba taşınsammı demeye başlayacaksınız :) imkanlar kısıtlı olmasa çok güzel bir şehir..
Degisiklikler her zaman zordur....Allah yardimcin olsun.Mustakbel esinle birlikte umarim sorunsuz sekilde atlatirsin bu zamani.
Hayırlı uğurlu olsun , Allah bir yastıkta kocatsın Bro :)
Sulhi hayırlı olsun Allah bi r yastıkta kocatsın
SULHİ sana 6 ay veriyorum maximum..KEşke hiç gelmesen ama yine gelicen hayırlısı olsun bakalım...:)
Kanka ilk imzandan basla degisime:) allah bir yastikta kocatsin hayirli olsun
yine bunalım spec takılıyo moruk hadi yazın iyidir canlıdırda kışın ne yapacan orda :D git olum izmire yerleş valla işimi gücümü ayarlasam gidip yerleşirim.
Helal olsun :) en sonunda başarmışsın demekki süli abi :) artık cıkarsın bunalımdan.
hayırlı olsun değişiklik iyi olur bencede:)
Hayırlı olsun inşallah herşey istediğin gibi olur
hayırlısı olsun, önemli olan kafanın rahat olması biraderim.
hakkınızda hayırlısı olsun dilerim aradığınız mutluluğu ve huzuru fazlasıyla bulursunuz...
Hakkında hayırlısı neyse o olsun abi :)
allah rağzı olsun can arkadaşlarım...
hayırlsıı olsunn her ıste hayır vardır
Hayırlısı olsun. BEnimde aklımda İstanbul'u terk edip Bursa'ya yerleşmek var ama. Herşey duygusal... :/
Hayırlı olsun , yalova güzel bir sehir dısardan gordugum kadarıylar.
En güzel ozelligi ise İstanbula yakın olması sıkıldıkca gelirsiniz:)
Hayırlısı neyse o olsun inşallah.
ALLAH mesut bahtiyar etsin.