Beyler bu son durak 4 bugün girmiyormu vizyona bakıyorum halen yok sinemalarda. Merakla bekliyorum kac haftadır bugünü
Printable View
Beyler bu son durak 4 bugün girmiyormu vizyona bakıyorum halen yok sinemalarda. Merakla bekliyorum kac haftadır bugünü
bugün vizyonda
http://www.sinema.com/film/277907/son-durak-4-3d
gitmek lazim acilen
şüküüüür:)
bende merak ediyordum ne zamandır. Bugün giderim büyük ihtimal...
beyazperde halen yakında diyor. Heryerde bugün gösterim tarihi yazıyor cinebonusu arıyim bakalım ne dicekler. Sabahın köründe "deli" derler anca gerci
ben dün gnctrkcell den bedava 2 kişilik davetiye kazandım Ankara Panorada 3 boyutlu ön gösterime,gidecek adam bulamadım yandı biletler :)
hadi bakalım mybiletten aldım bileti :D
kesinlikle soysuzlar çetesine de gidin ;)
Ben bilet aldım bile sondurak4 3D için auahuaa
@soysuzlar çetesi fenalarda bi film yaa tarantino yine yapmış ;)
Gecen cuma gıtmıstım soysuzlar cetesıne hakıkaten guzel fılm fakat cooook uzatmıslar bı yerde bayıordu fılm fakat son sahneler flan sahane...tawsıye edılır...
Bırad pıtt aksan olayı komedı....ızlenebilitesi olan bi film....
Son durakda kısmetse bugun gıdıcem :D bu 3 boyut olayı nasıl olacak acaba:D fakat hakıkaten psıkopata baglamıslar bazı sahnelerde:D
3d olayı fena :D ama göz yoruyor alışana kadar :D
En yakın zaman'da izliyecem İnş..:)
Bu 3D olayı ile bu film güzel olur .
az önce geldim filmden hoşuma gitti ama ilk film gibi değil sahnelerde bilgisayar aşırı derecede fazla kullanılmış gerçeklikten uzaklaşmış
bende gıttım bugun guzeldı 3d olmasıda ıımış fılmın başında kadının tekıne v8 motor gırıyor yav:)
Güzeldi ama PC olayı özellikle yürüyen merdiven abartıydı.. Havuzdakine çok yazık oldu adamın k.çndan kan alırlar hesabıııı :D::D:D
Berbat ötesiydi...
kotu mu dıosunuz arkadaslar ona gore gıdelım mı gıtmeyelım mı?
gidilebilir filmama öncekiler kadar gerçekçi değil.. yani şöyle aşırı derece bilgisayar olduğu belli oluyor yada gözlüklerden mi öyle hissettik bilemicem... muhakkak üstün teknoloji kullanılmış amadaha gerçekçi olmalıydı bence... gidilebilir film şayet "Son Durak" serisini kaçırmadıysanız bunu da kaçırmayın derim ben...
ilk üç film gibiydi. ama 3D olayı çok güzel yanık küller üzerimize uçtu felan:) 3D siz olsa açıkcası gitmezdim.
3D olmasa sırdan bi film olurmuş açıkçası....
guzel flıme benzıyor :)
Soysuzlar çetesinin yanında lafı edilemez. Ama şuda bir gercekki özellikle bazı sahnelerde 3D de oha dedirtiyor. Ben sırf 3D oldugu için deli gibi merakla gittim. Bikaç sahne ilede mest etti diyebilirim. Filmden cıktıktan sonra dışarıda yürürken alışveriş spetlerinin seslerinden yolda yürürken bozuk para düşünce cıkan şıngırtaıya kadar bütün seslere önem verdim bir süre. Biryerden zincirleme reaksiyonla gitmiyelim diye :D Yılan sahnesi beni benden aldı diyorum. Hele filmin basındaki tornavida olayı da kafayı geriye atmaya sebep olmadı değil
Berbattı film genel anlamda.
Tornavida sahnesi dışında
o ordan atlıor bu burdan kayıyor :D
bunu yazan yapan yoneten adamlar problemlıdır kesın. Surekli komplo teorileri falan yasiyolardir.
tasi al at o ordan girsin orda bir sis bulutu o ordan oraya akıyor iyy falan o hesap :D
cinebonus da var :D 10 numara olmuşş ben gittim cuma akşamı gidin gidin :C