-
Megane Scenic Escaladeyi Devirirmi...?
-
Geçmiş olsun kötü kaza.
SAgına soluna bakmadan 80le anayola fırladı demek ilginç.
-
ohannes.sağ yandan mı vurmuş escaladeye?
-
-
hıımmm ilginç escalade cidden sağlam araçmış kapıdan aldığı halde darbeyi fazla birşey yok
-
-
Devrilmese fazla bişeyi yokmuş.
-
-
Sanada bayram eglencesi çıkmış ha :D
dewamı warmı posta posta olmuo böle :D
-
bayram eğlencesi deel ordaki mağdur olan civic in sahibi ark ım.escalade ona yaslamışta azcuk..
-
TEkrardan geçmiş olsn dielm o zaman.
Scenic surucusuyle ilgili bi tartışma yaşanmadımı merak ettim..
-
yoq cocuk zaten ruh gibiydi.daha 10 gün olmuş ehliet alalı ilk kazası.ama escalade sahibi gayet large tı :D sağ sunroof tan sığmamış yan kapıdan çıkmış
-
allah korusun kimseye bişi olamış iiki
-
bu cadillac suv lar ne kadar cok kazaya karısıyo yaaa. ozeeilke buyuk yuksek olması nedeni bence ;)
-
densizliğin göstergesi olaiblrmi bu kaza escaladenin?
-
evet bir de sol seritte zincirleme kazalarda da cok goruyorum ;) ford explorer lar da oyleydi
-
bu escalede F plakamı yaa çok severdim kendisini :D
scenic in şöförde yetenekliymiş yani sen koskoca suv u devir :p
-
lan ıyıkı cekerken senı dowmemısler allah korumus her ıkı tarafıda
-
bu kaza bugünün efsanesiydi ya ztn ezdi yemin ederim
-
-
kimseye bişi olmaması sevindirici ALLAH kimsye vermesin bole saçma bi kaza :D
-
allah korumuş cana gelmesinde :) 80 yoktur bu arada ya taş çatlasın 50 dir :D
-
sadece scenicin hızı değil aynı zamanda escaladein o andaki hızı durumu da önemli düzyolda takla atılırmı sorusuna cevap nasıl evetse bence gerekli ortam olunca o aracı daha ufak bi araçda bu hale sokabilirdi....
ayrıca kazada kimsenin başınabişey gelmemiş olması sevindirici çok geçmiş olsun ....
-
buyuk geçmiş olsun ya
sacma kaza olmus ama allahtan cana gelmemiş...
-
-
escaladeye yazık olmuş ama sağlam araçmış kapıdan yemesine rağmen milim göçmemiş içeri resimden gördüğüm kadar ama nası taklaya gelmiş yaauhw:D:D:Dkomik sen kalk suv'q parende attır olcak işmi :P:D:D:D:D
-
yaw tolga ne adamsın :) bi de düzeltme videosu koymuşsun
aynısı anılların evinin orda olmuş dün arabayı yıkatırken adamlar söylüyodu
-
bi scenic in suv ye durduğu yerde giderken vurup devirmesi olacak şey değil, aracın dengesini bozmuştur yandan darbeyle..
yeşilköy ara sokakları feci ya, her köşebaşında durmak lazım
-
koca suv'u devirmiş çok çalışmakla lazım isteyerek çarpsa yapamz
-
az benzerini bu gün ben yaptım araç 2 teker yan kaldı... araç pert...4x4 diye alıyoz yine pert ediyo kaçamıyosun hiç bişeyden...
-
gecmis olsun allahtan bisi olmamis kimseye...esclade baya korkmustur ama...scenicte baya iyi az hasar almis:D
-
-
bu ne be koskoca tank gibi suv u yana cevirmiş ,gecmiş olsun ,allahtan kimsenin basına bişi gelmemiş :(
-