-
Sel Felaketinin Yaşandığı Garajımızdan Çektiklerim
-
cok yazık ya cumartesi sıra ankaradaymıs allah sonumuzu hayır etsin
-
ooo valla abı su an senın psklojını tahmın bıle edemıyorum ben dun yukarıdan gordum o bile yetti bana offffff
-
Savas alani gibi olenlere allah rahmet eylesin cok uzucu. Saol koray
-
çok üzücü bi olay gerçekten utanmasalar hala bizim suçumuz değil diyecekler...
-
-
Allah sabır, kuvvet ve kolaylık versin... Cana geleceğine mala gelsin diyesim var ama mal canın yongası...
Çok büyük geçmiş olsun...
-
tekrar tekrar geçmiş olsun koray bizim burdan araba başka bir şey ne lazımsa sölersin getirim bırakırım veya başka türlü nasıl yardımımız dokunursa ..
-
Geçmiş olsun.Ne hale gelmiş orası abi.Savaş alanı gibi resmen.
-
Yazık günah ne kadar moral bozucu bir görüntü Allah ölenlere rahmet eğlesin..
Haberlerde zararın 90 milyon dolar olduğunu söylüyorlardı sırf şu garajdaki her bir tırın fiyatı nekadardır zaten..
-
Alıntı:
stlegal Nickli Üyeden Alıntı
tekrar tekrar geçmiş olsun koray bizim burdan araba başka bir şey ne lazımsa sölersin getirim bırakırım veya başka türlü nasıl yardımımız dokunursa ..
Saolasın abi toparladık sadece büyükler kaldı kompressor,tezgahlar falan onun içinde yarın bi Tır ayarlıycaz.
Bizimki kötünün iyisi diyim herkese.gerçekten araç sahiplerinin durumu çok daha kötü.Çoğunun kaskoyu yok olanda sel,deprem vs gibi doğal afetleri ekletmediği için herşeyleri gitti :(
-
suçlusu doğa mı yoksa baştakiler mi..? çok geçmiş olsun...
-
Haberlerde gösteriyordu sayın başbakanımız helikoptere binmiş sağı solu işaret edip ordaki dere yatağıda islah edilmemiş yok burdaki dere yatağındada yerleşim varmış diyor. Bugüne kadar bunları sanki bilmiyormuydunuzda bu felaketler olduktan sonra bunları söylüyorsunuz. Sanki vatandaş gidipte ordaki dereyi islah edicek. Bu belediye başkanları ne iş yapıyor?
-
işin dahada ilginci mağdurlar ile ilgilenecek bir kişi bile yoktu.Belediye dozerler dere yatağını tıkayan tırları garajın ortasına çekti bıraktı gitti herkes kendi başına bişeyler yapmaya çalışıyo.Bi yandan yağmacıları kovalıyoruz.
Hasar tespitti oydu buydu hepsi hikaye yani basında yayınlanan
-
buyuk gecmiş olsun herkese
-
Çok büyük geçmiş olsun çok feci olmuş gerçekten
-
Tekrar geçmiş olsun kardeşim...
-
geçmiş olsun koray abi
yağmura yağışa diyecek bişey yok da zamanında önlem almayan yöneticilere söylenecek çok şey var :mad:
-
herkese cok buyuk gecmıs olsun cok uzucu haftasonuda gelıomus dıkkat edelım kımse cıkmasın dısarı falan bu dogal afet falan degıl bu bastakıler dıger tarafta napıcaklar cok merak edıorum...
-
Çok geçmiş olsun. Gerçekten felaket olmuş Allah kolaylık versin.
-
Cok gecmis olsun koray :(
Ölenlere Allah rahmet eylesin.
Bu görüntüleri görüp de hala kendilerini sorumlu hissetmeyen yöneticilerin de Allah belasını versin.
-
:(... Geçmiş olsun Koray...
Acılı ailelerine başsağlığı diliyorum..
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Cok gecmis olsun koray :(
Ölenlere Allah rahmet eylesin.
Bu görüntüleri görüp de hala kendilerini sorumlu hissetmeyen yöneticilerin de Allah belasını versin.
+1
Çok geçmiş olsun abi
-
Çok teşekkürler Arkadaşlar
-
Tam konuya bakarken allahım cok kötü diyordum ki cok fena sallandık.... Avize ve şamdanlık felan kırıldı :(
Allah kimseye yaşatmasın bi anlık işte diye düşündüm :mad:
-
bilader geçmiş olsun, o garajda bizim şirkete çalışan iki kamyonda telef oldu. selin geldigi sabah papaz köprüsünün üstündeydim 5 dk ile beni es geçti, allah çoluk çocuguma bagışladı, yardım isteyenlere yardım edememek kadar kötü birşey yokmuş elim kolum baglı göz yaşları ile insanları seyrettim.
allah bir daha kimseye yaşatmasın.
tabiat olayıymış doga öcünü almış diyenler inşallah bir gün gelir de, evine ekmek götürmek için işine giden insanların düştügü bu duruma düşer düşerde anlar.
papaz köprüsünün altında kapalı kasa ile yolcu taşıyan araçları 20 liraya salan memurlar, yatında uyuyun şimdi uyuya bilirseniz.
sessiz asfalt yapıcagına dere yatagı yap, metrobüs yapıcagına emniyet şeridi yap yapta itfayen sivil savunman yetişsin,
yedigin kadar para ye ama kimseyi bir yagmur suyu ile bogdurma.
kader miş deyip geçmeyin bu kader degil KADİR HEMDE EN KOCA KAFALISINDAN.
asker olmasa bi 30 kişi daha telef olurdu. allah başımızdan eksik etmesin. askerin başındanda dürüst komutanları eksik etmesin.
bilmem nerde tutsanami olmuş yardım akıtın, halkalıda oturuyorum hala evine dolan çamurları temizlemeye çalışan komsusunun getirdigi yiyecekle orucunu açan insanlar var. nerde bu devlet millet burda, süreklide burda olcak.
çok doluyum kusura bakmayın arkadaşlar.
-
Alıntı:
HALUK Nickli Üyeden Alıntı
bilader geçmiş olsun, o garajda bizim şirkete çalışan iki kamyonda telef oldu. selin geldigi sabah papaz köprüsünün üstündeydim 5 dk ile beni es geçti, allah çoluk çocuguma bagışladı, yardım isteyenlere yardım edememek kadar kötü birşey yokmuş elim kolum baglı göz yaşları ile insanları seyrettim.
tabiat olayıymış doga öcünü almış diyenler inşallah bir gün gelir de, evine ekmek götürmek için işine giden insanların düştügü bu duruma düşer düşerde anlar.
papaz köprüsünün altında kapalı kasa ile yolcu taşıyan araçları 20 liraya salan memurlar, yatında uyuyun şimdi uyuya bilirseniz.
sessiz asfalt yapıcagına dere yatagı yap, metrobüs yapıcagına emniyet şeridi yap yapta itfayen sivil savunman yetişsin,
asker olmasa bi 30 kişi daha telef olurdu. allah başımızdan eksik etmesin. askerin başındanda dürüst komutanları eksik etmesin.
bilmem nerde tutsanami olmuş yardım akıtın, halkalıda oturuyorum hala evine dolan çamurları temizlemeye çalışan komsusunun getirdigi yiyecekle orucunu açan insanlar var. nerde bu devlet millet burda, süreklide burda olcak.
Ne güzel yazmıssın agzına saglık :icon_tup:
-
-
Alıntı:
HALUK Nickli Üyeden Alıntı
Agzına sağlık cok güzel özetlemişin abi.
-
Koraycım büyük geçmiş olsun resimler herşeyi anlatıyor ölenlere allahtan rahmet diliyorum.
-
Allah'tan ölenlere rahmet diliyorum. Çok geçmiş olsun çok... :(
-
ağzınıza sağlık çok güzel yazmışsın..
umarım birileri anlamışdır emniyet şeridinin önemini..yazık oldu..
vakit gazetesinde haber 7 de yok ergenokon yüzünden oldu yok dalan yüzünden oldu yazıyorlar..ne bir gram utanma ne bir arlanma..yazık bu insanlara...
oy alıcaz başa gelicez diye herşeylerine gözyumdular..
şimdi üzülüyorlardır oylar gitti diye...
yine alırlar..
ne oldu bir sürü mercimekler yemekler dolaplar fırınlar yağdırıyordunuz?şimdi kimse yok...
çevre bakanı diyorki tepki gösteren insanlara tamam bakarız yaparız birşeyler..
sığır.
bunların diğer tarafa yatıcak yerleri yok.gerçi burda da yok ya cahil işte halk ..gerçi halk ne yapsın lale dikmekten okul yapanmı var...
-
bugün bi gazetede okudum istifa da bir erdemdir diye.. ne güzel söylemişler
-
çok hükümet geldi hiç biri bu kadar sığır olmadı bence bu başımıza gelenlerden dolayı oldu bu.buda benim fikrim..koray bu sene size hiç yaramadı allah daha beterlerinden saklasın.babaya selam..
-
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir durum . Ölenlere allah rahmet eylesin .
-
-
çok kötü yaa hayatını kaybedenlerin günahları allah affetsin..
-
Allah tekrar Yaşatmasın. Amin
-
bu selde zarar gormus insanlarin herbinin maddi zararini nasil karsilayacaklar merak ediyorum . hak gecmeden insanlara kayiplarinin degeri neyse o verilmeli bence , sonucta bu maddi zarara uygarayan kisilerden mallarinin vergileri kurusu kurusuna aliniyor zamani geldiginde. asil olay simdi basliyor bence. sabah ntvmsnbc de okuduguma gore 7 kadinin vefat ettigi fabrikanin sahibi ve muduru tutuklanmis , yagmacilar icinde 3 ila 10 yil arasinda degisebilicek ceza uygulanabilicegi yaziyordu .
-
Alıntı:
cery Nickli Üyeden Alıntı
Allah tekrar Yaşatmasın. Amin
amin cümlemize..