-
Ferrari F458 Italianın İLK CANLI FOTOĞRAFLARI
-
Gercekten muhtesem olmus..sadece jantlarını yakıstıramadım..
-
harika..
ama jantlar kötü
ve 3 egzoz rezalet..
-
-
-
bundan daha otesi yok derim gercekten muhtesemmm oolmuss
-
eksoz 2 çıkışı 4 çıkışı anladık ama 3 :S
bu sefer ferrari gerçekten çok sert olmuş özellikle ön tarafı arka tarafta eksoz ve bagaj üztünde yazan ferrari yazısı olmasa daha hoş olurmuş :D
-
Alıntı:
kansu_ilhan Nickli Üyeden Alıntı
eksoz 2 çıkışı 4 çıkışı anladık ama 3 :S
bu sefer ferrari gerçekten çok sert olmuş özellikle ön tarafı arka tarafta eksoz ve bagaj üztünde yazan ferrari yazısı olmasa daha hoş olurmuş :D
niye bu kadar sasırdınızki daha oncedende Ferrarinin 3 cıkıslı egsoz tasarımları olmustu
Dıstakı egsozlar turbolardan gelen egsoz gazını ortadakıde wastegateden geleni dısa aktarıyor F40larda :)
http://www.seriouswheels.com/pics-de...ngle-14-st.jpg
-
f40 ta ortadakı egzos en azından dıerlerınden farklı duruyor bellı bıle olmuyor ıtalıada ıse 3 tane krom yuvarlak sacma olmus .
-
-
Alıntı:
Serencebey Nickli Üyeden Alıntı
olmuştu ama onları bi şekilde yakıştırmışlardı yada böle göze fazla batmıyordu;)
yanlış anlaşılmasın ferrari mühendislerinden de akıllı değiliz tabiki onların yuvarlak olmasınında muhakkak bi sebebi vardır ;)
-
bence gayet başarılı :)Yorum yapmaya gerek bile yok egsozu dert etmeyn arkdaşlar komple cat back yada venüs egsoz kafalığı çiftli oldu bitti :D uydururus bitane devamm 3 egsoz die almamazlık yapmayalım :D
-
-
ramazan ramazan alkole teşvik :D
-
-
egzostlar haricinde çok şık olmuş..
-
-
Diyecek bir şey yok harika. Jantlar daha güzel olabilirdi.
-
F50 nin çizgileri var biraz herşeyiyle mükemmel olmuş beklenildiği gibi her modelinde tasarım güzelliği bakımından bir öncekinden daha iyi bana göre (360-430)
-
-
bence sona otto racıng carbon koysalar daha ıyıymıs...
-
ağaoğlu oğluna alsada caddede görsek :)
-
çok güzel olmuş walla adamlar işlerini iyi yapıyolar helal olsun
-
Baya iddialı olmuş. Gallardo kadar bir şey heralde?
-
egzos hariç çok beğendim.
-
bu nasıl bir tasarımdır ya.fena valla
-
430 rezilliğinden sonra ( bana göre tabii ) iyi geldi bu ilaç ;)
-
3cıkıs dısında asırı guzel ...
-
-
son derece mükhemmerl olmuş bence
-
-
birşeyi ferrari yapmışsa muhakkak güzeldir anlayışı çok saçma.teknik anlamda güzeldir şüphee götürmez.ancak çizimi rezaletülfinunn.çok hoş detaylar yakalamışlar.ancak bütünlük sağlanamamış.F430 ile içimi yıllar sonra tekrar kıpırdatan feroş bu modeliyle düştü gözümden.
-
-
unutmadan muhakkak bu 3lü çıkışı tekli yapan bir firma çıkacaktır.ozaman arkadan göze hitap edebilir.
-
-
bugülük yeter bu kadar ferrari. sayısal oynamaya gidiyorum :D
-
-
-
355den sonraki en guzel ferrari..ama 3 egzoz ve janttan vazgecmeliler.
-
Bi tek beğenmeyen ben mi varım acaba.:confused::confused: