-
Corsa OPC ile tanışalım :)
-
ılkını ızlemıstım daha once gercekten cok ıyı..
-
ses çok güzel özellkle ..
-
-
ilk videonun pek bi opc liği kalmamış :)hangi arabaya parayı harcasan çıkıo o ses görkemcim :)
-
OPC lerin herşeyi güzelde 6 ileri olduğu için vites yolları biraz uzun sanırım shortshift tarzı bişey geliştirilmişmi acaba bu OPCler için ?
-
son videodaki kesin turbo upgrade yapılmıştır dimi stock turboyla öle giderse alım yarın gidip bi opc :)
-
2560 var onda :)
ilkinde ne var bilmiyorum ama 370whp dediğine göre 28 fln var :)
yunanlılardan korkmak lazım
-
http://www.petropoulostuning.com/ima...0620091359.jpg
motor bu, tabi para dökmüşler epey:) yakında 1.8 bar basıp kesiciyi 9000 rpm yapacağız yazmışlar. turbo da greddy, 1.55 barda 375 whp.
-
-
:):):)
arastırmacı gazetecı venom:)
-
Alıntı:
M3CSL Nickli Üyeden Alıntı
:):):)
arastırmacı gazetecı venom:)
devam edelim:D astra opc'ye orj turbosunun yerine IHI VF34 takmışlar orj manifolda:) ayrıca, intercooler, 4 bar fpr ve tekrar yazılım ile sonuç; 1.1 barda 310 whp.
http://www.petropoulostuning.com/ima...astra_opc3.jpg
-
gercekten ıyı sonucmus yukardakı....
-
-
-
ibre devir saati gibi iniyor =)
-
ilk video opc aldırır adama,valla taktım kafaya.
-
Alıntı:
DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı
ilk video opc aldırır adama,valla taktım kafaya.
hehe o arabaya en az bi 10 kaat gitmiştir:D
-
5-6 bin harcasak yeter gibi be:)alsakmı 2 tane:)kelepir düşse:D
-
Alıntı:
5-6 bin harcasak yeter gibi be:)alsakmı 2 tane:)kelepir düşse:D
geçenlerde 33 e vardı sahibindende bi gördüm sora kayboldu sattımı naptı :)
-
ilk videodaki sanırım 5-6dan fazla gider:) turbo, manifold, piston, kol, krank, cooler zaten rahat okadar eder:D ama eğlenceli birşey çıkmış ortaya:)
-
orj piston kol yeterince dayanıklı değilmi diye abzürt bi soru soruyorum :D
-
Alıntı:
lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı
orj piston kol yeterince dayanıklı değilmi diye abzürt bi soru soruyorum :D
estafirullah:) adamlar biraz fantezi yapmış 9000k dönüyor motor:) alt yapı sağlam yani. ama orj kollar kaldırmaz bu gücü o ayrı.
-
ya bu opc ii hoş güzellde çok bi corsa duruo yani ne bilim arka tampon hariç dıştan bakınca 1.4 dizel ve benzinlilerde var sanırım o şekilde
yoksa merak ediorum aracı ama ne bilim görüntü frenliyor beni
-
Alıntı:
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
ya bu opc ii hoş güzellde çok bi corsa duruo yani ne bilim arka tampon hariç dıştan bakınca 1.4 dizel ve benzinlilerde var sanırım o şekilde
yoksa merak ediorum aracı ama ne bilim görüntü frenliyor beni
o metalik mavi renk sadece opc de var mesela farklılık için diyorsan:) tamponlardan belli oluyor aslında ama, bence senin bahsettiğin olay 207'de daha fazla var:)(polemik için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)
-
Alıntı:
VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı
estafirullah:) adamlar biraz fantezi yapmış 9000k dönüyor motor:) alt yapı sağlam yani. ama orj kollar kaldırmaz bu gücü o ayrı.
stock kollar pistonlar forged mi peki bunların altyapısal olarak nası orj kaç hp lere dayanabilir, bunlarınki tabii fantazi 9k rpm biraz ayrı fantazi ztn başlı başına :D
estafirullah = aynen öyle bu arada :D
-
Alıntı:
VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı
o metalik mavi renk sadece opc de var mesela farklılık için diyorsan:) tamponlardan belli oluyor aslında ama, bence senin bahsettiğin olay 207'de daha fazla var:)(polemik için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)
yokyaw 207 nin 1.4 leriyle rc leri arasında bundan daha fazla fark var gibi sanki :)
-
ben 5-6bin derken hani bu paralarada adam gibi bişey olur 375whp olmazda 280-300 arası bişeyler zorlar diye düşünüyorum :)
geçenlerde burda hem mavi hem cam tavanını gördüm,çok hoştu gerçekten corsa ile uzaktan yakından alakası yok canlı görmelisin :)
-
Alıntı:
yokyaw 207 nin 1.4 leriyle rc leri arasında bundan daha fazla fark var gibi sanki :)
opc de tamponlar komple değişiyor, rc de ise tamponlar aynı diye biliyorum.:)
-
Alıntı:
ben 5-6bin derken hani bu paralarada adam gibi bişey olur 375whp olmazda 280-300 arası bişeyler zorlar diye düşünüyorum :)
geçenlerde burda hem mavi hem cam tavanını gördüm,çok hoştu gerçekten corsa ile uzaktan yakından alakası yok canlı görmelisin :)
haklısın zaten krank fln değiştirmişler ben ondan bahsetmek istedim fantezi spec diye:) yoksa komple egzoz(dp dahil) cooler ve yazılım ile(çok fazla tutmaz bunlar) zaten 240 civarı oluyor, zevkli olur diye düşünüyorum bende:)
-
Valla çok zevkli olurda hem cam tavan olcak hem mavi veya kırmızı olcak hemde 32 33 bin tl fiyatı olcak:)işte ozaman acımam alırım bi opc:)
Görkem'inde kulakları çınlasın videolarla aklımızı aldı :)
-
Alıntı:
bence tam tersi opc baya farklı duruyor:
http://wallpapers.bpix.org/wallpaper...a_OPC_2007.jpg
http://www.desktopcar.net/wallpaper/...sa-OPC_134.jpg
-
Alıntı:
lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı
stock kollar pistonlar forged mi peki bunların altyapısal olarak nası orj kaç hp lere dayanabilir, bunlarınki tabii fantazi 9k rpm biraz ayrı fantazi ztn başlı başına :D
estafirullah = aynen öyle bu arada :D
bunları 300+ için öneriyorlar.
http://theimghost.com/images/852_10_Medium_.jpg
http://theimghost.com/images/860_1_Medium_.jpg
orj turbo da sanırım 250 hpleri sağlıklı veriyor, sonrası için değiştirmek gerekiyor.
ayrıca opc turbosu, opc enjektörü, opc afm'si yani astra'dan birtakım oem parçalarla çok güzel modifiye oluyor:)
-
aynen ole gokanın dedıgı gıbı..
ayrıca opc ınanılmaz agresıf duruo ama fazla genc ısı gelıo bana kucuk haşarı arabası gıbı.. :)
astra dedınmı ıdeal ama cok gereksız para:(
-
Alıntı:
M3CSL Nickli Üyeden Alıntı
aynen ole gokanın dedıgı gıbı..
ayrıca opc ınanılmaz agresıf duruo ama fazla genc ısı gelıo bana kucuk haşarı arabası gıbı.. :)
astra dedınmı ıdeal ama cok gereksız para:(
GSİ var aynı kasada stock görünüm aynı motor ama 150 beygir:)
-
Alıntı:
OmerRS Nickli Üyeden Alıntı
bence tam tersi opc baya farklı duruyor:
+1
opc bambaşka bir otomobil..Hatta şöyleki hayatta corsaya,astraya binmem ama bir opc yede asla hayır demem :D
207'lerde fena deil ama gt,rc opc kadar farklı değil...
-
-
Opc sitede de var sanırım uygulasın canlı görelim nasıl olacak performans , kaldırcak mı kaldırmıyacak mı ? :)
-
Alıntı:
murat1 Nickli Üyeden Alıntı
Opc sitede de var sanırım uygulasın canlı görelim nasıl olacak performans , kaldırcak mı kaldırmıyacak mı ? :)
sponsor olacakmışsın öyle duyumlar aldık?
-
Alıntı:
murat1 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşta yüklemek için senin bu yazını bekliyordu, kaldıramassa sen kaldırcakmısın?:)