evet uzun bi sakatlık döneminden sonra yine iyi bi buluşma yapmayı planlıyoruz kimler gelir acaba??saat ve tarihi hep berbaer ortak karar verelim diyoruz o yüzden sıkıntı yok ama bu hafta içinde birgün olması iyi oluR...
hadi bakalım antalya TT :)
Printable View
evet uzun bi sakatlık döneminden sonra yine iyi bi buluşma yapmayı planlıyoruz kimler gelir acaba??saat ve tarihi hep berbaer ortak karar verelim diyoruz o yüzden sıkıntı yok ama bu hafta içinde birgün olması iyi oluR...
hadi bakalım antalya TT :)
bayram ziyaretleri dolayısıyla araçla gelmem zor ama çalışabilirim , 24 ünde yolcuyum ztn sbhın köründe yani 2 gün süre var önümde sonrası için iyi eğlenceler dilerim :D
fırat geliyonmu gelmiyonmu :D
bizde gelekmüüü brocan:D
Ben gelirim ama şirketin aracıyla hahahaha :D:D:D
Diesel spec :p:p
tabiki geliriz bilader yer zaman söyle
bir gün önceden haber verirseniz gelirim hem tanışmış oluruz tabi sizde isterseniz.
konuyu degiştircem japanese spec yapıca markadas :D
fırat07
erdinç07
usta'S
seyfi07
irfan07
nakayama
piyan
yetgin my friend :D
osman tugral
kemal H
mustafa ulusoy
ve daha niceleri :D
günün konusu fransızların kronik problemleri olucak :D
keyifli muhabbetler.
gelmek istiyorsan osmanım altına ismini eklersin ;) bende seni listeye yazarım
Evet arkadaşlar artık antalya tt toplanmaya başlasın uzun süredir yapamıyoruz böle bır toplantı. Yenı araçlarımız çoğaldı ama kımsenın kımseden haberı yok biraz daha kaynaşmış oluruzzz.. Rolıngg tee yapalıırrrrrr artık herkez toplanına :)
ooo abii ozaman biran önce toplanalım
bana uyarda gün saat önemli
günü bildirin yeter..;)
extra siteden japoncu arkadaslarımızda bende varım derse saglam japon günü yaparız...
Eğer abimi ikna edersem vtile geliriz edemezsem vtisiz geliriz. :D
efe bize de haber verde bizde gelelim :)
hemen yarın bulusalım. Aksam 21.00 okmi
kardesim manavgattan sen sorumlusun tüm vtiları getir :)10 dene burdan ben ayarlarım :D
brocan erdinç usta ankaradaymış çarşamba gelicem dedi perşembe iyiyse yapalım derim 9 da ;)
ama yarında buluşalım fark etmez :D
10 tanede ben ayarlarımda kimse gelmez ben 1.4 civic le gelirim:)
Bende ankaradayım :)
Ekim'in ılk haftası gelıcem sanırım ben gelınce bı daha toplanırız o zaman :)
perşembe iyi olur efe
Bayramdan sonraki hafta olursa işallah gelirim misafiriniz olurum :)
bizim herkeze kapımız açık :D hepinizi bekleriz perşembe günü güzel bi buluşma yapmak istiyoruz...osman tugraLLL duyuyorsun degil mi :D
gün saat belirlenirse ona göre planlarımızı yaparız :D
konu güzel olmuş ama Cuma günlerini perşembeyemi çektiniz şimdi ?
standarda baglamıştık Cuma Rolling & Drag gecelerini ?
perşembe ben sanırım istanbulda olucam gelemiyebilirim bakalım artı ya nasip
yarın netleşir gelip gelemiyeceğim
efe günü sabitleyin eğer çalışmazsam kesin gelirim yaz adımı.....
yav bız tt olarak olmasakta baya bı kalabalık bugun ulupınara gıttık keske burayada konu acsaydık ınanılmaz keyıflı bır gıdıs gelıs oldu arabalar fenaydı
turbo s2k
typer
n/a s2k
s14a
impreza gc8
106 falan vs bırde gıdıs yolunda 2 tane motorcu arkadas denk gelınce serdar(turbo s2k) cıldırttı motorcuları 600 lukcu zaten bıraktı yetısemeyınce :) 1000 lık de baktıkı adam delı 200 le vıraja gırıo kaya kaya tırstı oda bıraktı :)
erken yapmadınki efe gelelim :S
bncede cuma olsun derım ama cogunluk onemlı brda
cuma ıyıdır ıyı
inşallah kalabalık bir gün bizi bekliyor haydi antalya el ele :D
arabaların rahat çekilebileceği bir yerde toplanalım.garanti bankası yanı veya karşısı:)
adımız yazılmıs zaten listeye :) bende yeni aracımLa gelicem bi aksilik oLmassa... bakalım efecan begenecekmisin...
yannız fotograf cekicegimiz ve polisin fazla engel olmayacagı bi yer olsun..
gün ve saat belirlendi mi arkadaşlar ?
zaten persembe aksamı kurtlar vadısı var herkez merakla beklıyo bu bolumu