auehueh :D:D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1111856590386
Printable View
fantezi olmuş :D:D
Hakkaten fena olmus , ama vardır bisey :)
:D:D:D ahuauh ıyımıs vıdeo..
nzm a yazık olmuş :D
Ziriltilarina yandigiminin motoru :)
nazminin araba fena gidiyo ordan hesaplayın :D
ilker abi hardcore yapmis hahah :D
typerla denemek lazim bi
Typer mı :S hemen denensin bence :D
Eke adamım şunu streetfire falan yapın gözün sevem, bizim gibi antisosyaller izleyemio facebook olunca :D
maşallah...
ruf 3.0-3.2 :confused:
s50; 3.0 motordur yani 286lık
Birazdan NZM yazar konuya:confused::D
m 50 swap + nos :D ilker abimin aracı maşallahı var kendisi ile bundan 3 ay önce denemiştim beni kırmadı kalktı dogrudur.ama 400 sonunda ben geçtim :D yuvanın 400 bilen bilir :D:D:D ee oda normal dir geriden geldi nos sıksa geçerdi.. gene o bizim gönüllerimize taht kurmuş bir insan e30 da alayına gider dedi ve en kral yuruyen typar a rahat abartmadan sölüyorum 7 boy koyar s 2000 e 46 m3 çerez yani yakında benim için gelicek buraya bi otobanda roll yapacaz nasip olursa.
eke benim anlamadıgım sen bu videoyu yenimi buldun izliyosun olum :) herkes biliyor arabayı zaten gerçi ist daki arkadaşlar namını pek duymadı yakında duyar :D eray cenabet spec seninle kalktıgım videoyu koysana fıs fıs içinden geçtim 10 boy attım sana koyda millet de izlesin :D
nazmi video yenı koyulursa napaayaım. bende biliyorum 3 ay oncekı deneme oldugunu :D senın benı geçtiğinin videosu yok olm nos basmadım bide nosu sattım amk elli kere söledim yüzüne hala fısfıs diyosun :D
arkadaşalar mesafe 400 bılemem ama iki direk arası 50 metre ben bı dırek arkayı ayarladım nzm cok ıyı gıden bı 325 nazmı benım kerdesım sayılır ben vıdeo koymadım ama bırı 325 bırı 321 m3 varsa s2000 typer hemen denerım
eylencelı olmus :)
ruf harika, maşallah
Ruf'u eski halinde yaklaşık 1 sene önce kadardı galiba enkada izlemiştim kalkışını felan.Şimdi görüyorum ki o zaman 2 ye çekince verdiği tepkiyi şimdi 3 e çekince veriyo.Maşallah maşallah her yönüyle çok hoş bi araba Allah nazarlardan saklasın.Sağlam yürüyor. :)
Ruf ada helal olsun Nzm kardeşimizin aracınada :) Ruf gerçektende olağan üstü bir araç. Type r la denemek fantastik olur.Mertcan sizin aracı ruf la denedinizmi?
iizmirdeki orçun coolvtec turbo vti ı geçiyomuş. 220 230 a kadar bı arkdasa sölemıs benım
nefret ettim 220 230 km den 1 ayda
şu fotorafta elenor melenor diyo :D biri türkçeye çevirebilirmi
http://www.cybernation.com/images/su...reams_moon.gif
Gelecege ait güzel şeylerden bahsediliyor.
"Eleanor Roosevelt"
yani birgün typer da m3 geçicek gibi bişey.