Söylenti mi bilmiyorum ama Paul Walker 5. film için görüşmeleri yaptığını ve yapımcıların 5.filmin Avrupada çekilmesini istediklerini söylemiş.vin diesel yine oynayacakmış,anladığım kadarı ile.
http://www.movie-moron.com/?p=5114
Printable View
Söylenti mi bilmiyorum ama Paul Walker 5. film için görüşmeleri yaptığını ve yapımcıların 5.filmin Avrupada çekilmesini istediklerini söylemiş.vin diesel yine oynayacakmış,anladığım kadarı ile.
http://www.movie-moron.com/?p=5114
bıktık artık vin diesel'in tricepslerini kasıp paul walkerin dünya üzerinde bulunmayan bir polisi canlandırması sürekli modifiyeli arabaları filmde degisik haraketler yapmalarından ff serisinin kralı 1ncisidir gerisi tırt
cılkı çıktı diyosun :D
5.filmin serinin en iyisi olması gerektiğini belirtmişler.Sanırım seriyi tamamlamaya çalışıyorlar.Zaten artık işleyecekleri pek bir konu kalmadı.
Ayrıca Brezilya mı Avrupa da mı çekilecek,belirgin olmadığını savunmuşlar.Ama dediğin gibi,yapımcılar Avrupa istemiş.Türkiye'de çekilse nasıl olurdu acaba :)
Geçen film gibi olursa bence cekicekleri son film olur :)
Serinin 1.filmi ve Tokyo Drift gibi bir film bekliyor herkes.Bence illegal yarışları bırakıp normal yarışlarla ilgilenebilirler bu sefer.
4te serinin devam ediceğinin tiosunu vermişlerdi zaten . Dom sinsi bir bakış atmıştı . :D
1-2-3 baya guzeldı ama 4te cıdden bılgısayar ızledık ınsallah bundada cılkını cıkarmazlar .
Filmin başlangıcı belli zaten. Dom hapishaneye götürülerken otobüsün etrafını sarmışlardı arabalarla zaten, onu alırlar başlar film:D
otobüs'ten dom'u kaçırıp cunda adasına gelirler rakı balık yaparlar.o esnada garsonluk yapan hatçeyle tanışır.dom hatçe isimli kızdan çok hoşlanır ona aşık olur.meğersem kız çanakkale çingenesi çıkar.birlikte çanakkale'ye geçip at arabacılığı yapmaya başlarlar. :)
vin diesel 'in ifadeye bak adamım ya kaptırmıs kendini..
bi filmde önden çeker arabayla bile amerika sokaklarında yanlayan adamları gösterip,diğer filmde yanlamanın y sinden haberi olmayan bi amerikalı anlatmasınlar bizede:D
Artık arabaları bitek kovalama sahnelerinde görebiliriz...
izleriz gene, keşke bogazı gezdirseler yeni filim de...
Avrupada degilde İstanbulda olsa baya iyi olurdu :D
s virajı fln :D
keske istanbul'da cekselerde böyle dil bilen türk insanlarada oynama sansı verseler erayda düblor falan olur :D
ben nıe dublor oluyom lan :D
Son filmde zaten herıfı kacırıorlardı..heralde oradan kaldıgı gıbı devam eder...
Denıldıgı gıbi pekde bı konu kalmadı ısleyecek...
ff Drag savasları Falan yapsalar. Ne guzel olur hazırlasalar arabaları otobanlarda Antreman yapılsa falan gercege en yakınını yapsalarda ızlesek Hıc sanmıorum kımsenın gtr'la 50metreden Barıyerı krıp anayola atlıcagını yanı :)
ya arkadas su kara para aklama konularını bıraksalar bizim yasantılarımıza dönseler. Gece telefon calsa dom uyurken hadi kalk kumru yemeye gidiyoruz dese paul. Dom sessizce kalkıp aileyi uyandırmadan cıkıp düt düt ettirip rx-7 sine binse kumrucuda bulussalar. Orda Japon meeting yapıp teme cvııp bir iki sıkıp dönseler. Ertesi gün işe gitseler aksamı sanayide arabaya ayar cektirseler. Biraz bizden olsunlar ya
istermisin istanbulda çekilsin :D
bu konuda güzelmiş bence :D bende sıkıldım hırsız polis olayından,tokyo driftteki gibi bir konu olsun maksat yardırmak olsun,kaslı amerikan arabaları yerine japon arabaları çoğunlukta olsun.şöle supralar,rx7 ler imprezalar skyline lar havada uçuşsun :) o zaman birde anket eklensin konuya mod lardan ricam en iyi FF serisi hangisi die :D
edit: ben açabiliomuşum anketi hatta açtım :icon_tup:
Aslında ilk filmi beğenip diğerlerini beğenmemize filmin konusundan ziyade bizim yaşantımızdaki değişiklikler sebep oluyor. Şöyle ki, ilk filmin çıktığı yıllarda swap, aşırı besleme, sayısız jant seçeneği, wide body kit çalışmaları, vinlyler, neonlar ülkemizde pek mevcut değildi. Hatırlayın o dönemleri, bugün sıradan bir jantçıya gittiğinizde görebileceğiniz 10-15 jant seçeneğinin yarısını o günlerde benim diyen tuning shopta ( zaten 1-2 firma vardı ) görmeniz mümkün değildi. Haliyle birçoğumuzda merak vardı ve hepimiz açtık, görmemiştik.
Aradan yıllar geçti, film sayesinde aç olan gençliğin talebi arttı. Talep doğrultusunda arz oluştu ve gördüğümüz şeyleri satın alabilecek seviyeye geldik. Bu seviye sonucunda da doyduk. Filmde gördüklerimiz ilk defa gördüğümüz şeyler değil, doyduğumuz şeyler olduğundan enteresan ve ilgi çekici gelmemeye başladı. Araçlar ilgimizi çekmediğinden konulara odaklandık, ayrıntılarda ilgimizi çeken birşeyler aramaya başladık. Bulamayınca da beğenmedik. Tokyo Drifti hatırlayın, 1. filmden sonra diğerlerinin arasından sıyrılan bir filmdi. Sebebi ise önümüze nispeten pek görmediğimiz bir şey olan drifti koymalarıydı. Nasıl ki ilk filmden sonra ülkemizde vinlyler, wide body kitler, aşırı beslemeler ön plana çıkmaya başladıysa Tokyo Driftten sonra da aynı durum ülkemizde drift için yaşanmaya başladı. Filmle beraber talep doğdu, arz oluştu.
Şundan son derece eminim. Serinin en beğenmediğimiz bölümünü F&F1 olarak yokluk içinde bulunduğumuz o dönemde izleseydik bir çoğumuzun ağzından sular akardı.
Kısaca kimseyi eleştirmiyorum. Ben de yukarıda saydığım sebeplerden dolayı ilk filmden aldığım hazzı diğerlerinden almadım. Görmediğimiz, alışmadığımız, doymadığımız bir şey önümüze sunulana kadar da o hazza erişmemiz mümkün değil.
son film berbatı bence tokyo drift tarzı birşey cekerlerse güzel olur fazla entrika olmicak
konu sıkıntılıydı hep daha güncel konulu bişeyler çekseler bari..İstermisiniz 5, seride rat style german style arablar olsun ... :D
belkı lost gıbı dızı halıne gelebılır :)
1ve 2 den iyisini çekemediler bence :)
Tokyo Drift'in devamı olsun : ) I love Japonese Girls :p