http://videos.streetfire.net/video/S...355_176041.htm
bu Sierra Cosworth baya deli makinaymış...bu seri tr de var mı acaba.?
Printable View
http://videos.streetfire.net/video/S...355_176041.htm
bu Sierra Cosworth baya deli makinaymış...bu seri tr de var mı acaba.?
bildiğim gördüğüm kadarıyla ankara da 3 istanbulda da 4 adet war sierra cosworth
hala evsane :)
tr 15 adet civarı var ;)
Antalya'da 1 adet var. Görece 'dolu' güzel yürür :)
Ömer koş :D
Çalan şarkıyı söyliyebilecek var mi acaba çok seviyordum bu şarkıyı ama ismini hatırlayamıyorum ?
hayat bu işte yaaaaa
Rallilerde çok can yakmışlığı vardır.
kıbrıstada bır suru vardı ama hepsı kıbrıstakı teknık yoksunlıktan yatmaya baslamıstı 2 sene oncesıne kadar super makına
cosworth haram beygir..
Bana 4 çeker olanının komple motor ve yürüyen aksamı lazım uygun fiyatlı.
ben eskişehirdeki gri olanı canlı canlı gördüm ve o günden beri hastayım :D
Atilla kırımlı'nın arabası orjinal hali ile tutsaydı daha iyi olurdu ama fena sayılmaz.
İzmirde de vardı yanlıs hatırlamıyosam. Hatta darkness Can daha yakından biliyor o aracı
antalyada wardı sedefli beyaz baştaşta baya bi işlem gördü güzelde yürüyodu en son biyerlerini kırdı diye biliyorum..
koyu füme lacivert arası bi renkti
çok güzel tertemiz bi makinaydı kapalı garajda saklanıyodu
komple egzos büyük turbo yazılım gibi şeyler vardı
sahibi 300-350 bg gibi diyordu bi kere bindim gayet de sağlam yürüyodu.
turbosunun spool sesine hastayımdır :) resmen kafanın yanında spool ediyomuş gibi net bi sesi vardı hasta kalmıştım :D
2 tane xr4i var sahibinden.comda fakat eski kasa biride karbüratörlü sisteme cevrilmis siyah olan. motorları 6silindir farklı motor koyarsan ön diff sistemini iptal etmen lazım v6 motorunuda kullanabilirsiniz ama işe yaramaz o motor cok gücsüz ve önü acık degil:)sen aklından gecen projeyi söylersen ben elimden geldigince yardımcı olurum sierra konusunda.
cosworth efsanesi ;)
Izmittede war bitane gri bi tanidigimda, cok temiz bakio.
Gayet guzel araclar.
bakırköy ruh hastalıkları hastanesinin orda var bir tane RS cosworth beyaz renk ama yorulmuş,terk edilmiş gibi.
oktaykanda beyaz ve hafif yorgun gözüken bi tane cosworth olcak o olmasın?
f355 gitmesin dursa da olur :)