-
27.09.2009 Konya Drag birkaç video
-
Emeğine sağlık teşekkürler.
-
Teşekkürler :)
son vidoeda mskyı izlemekten çekim yapamadın galiba :D
-
Alıntı:
nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler :)
son vidoeda mskyı izlemekten çekim yapamadın galiba :D
Aynen:D zaten her kalkışta öyle 'ya izlemek ya izlettirmek' arasında gidip geliyoruz:)
-
ellerine sağlık bunada şükur :)
-
maşallah Ali abinin vtec gerçekten güzel yürüdü maşallah diyorum tekrardan
-
videolar için teşekkürler.
-
vıdeolar ıcın tesekkurler m sky duzgun cekılmıs vıdeosu yokmuu ?
-
B20 herzamanki gibi peşinde :) Bırakmamış.
Cem usta'nın 131 hangi Bmw'yle kalktı ?
-
Videolar için teşekkürler, 4.sınıf 1.lik kupasıyla Ankara'ya döndük. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler..
-
anılım tebrik ederim genç dragger :D
-
videolar için tebrikler.güzel bir günmüs belli...
-
güzel videolar oldukça kaliteli teşekkürler
daha başka arkadaşlardanda bekliyoruz :D
-
Alıntı:
EKEray Nickli Üyeden Alıntı
anılım tebrik ederim genç dragger :D
Teşekkür ederim abi :)
-
anıl beyni taktınız da gülüm ayar yapıldımı yada kim yaptı ? bi anlat hele tolga yarın benim arabayada başlıyo.
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
anıl beyni taktınız da gülüm ayar yapıldımı yada kim yaptı ? bi anlat hele tolga yarın benim arabayada başlıyo.
eray abiye bişe demiştim demedi mi abi :D :D çok cazip bi teklif
-
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
eray abiye bişe demiştim demedi mi abi :D :D çok cazip bi teklif
yok bro hemen sorim :D
-
mustafa nazmiden bi haber varmı bişi yapabilmişmi
-
nazmide 1.bitirmiş . ama sondan birinci 131 e geçilmiş ilk kalkısta :D
-
-
131in cigerinde ne var acaba, gaddar e30lari gectigine gore acayip
-
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
oda yabancı değil m20b25 ;)
-
Alıntı:
124 abi 131 değil :o
-
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
oda yabancı değil m20b25 ;)
hemen olayı kendine çek :D bursalı 131 de hgt motoru var turbolu güzel bi 131 di
-
rakamlar karışmış :D 124 dicektim :D
-
b20 çok kötü zaman yapmış :D
-
b20 formunda değildi,gri vtec sağlamdı,mksy şanssızdı,ankaralı e30 lar gövde gösterisi yaptı ,Günün en başarılı ismi bana göre Bursalı 131 di 280-300hp vardı
-
Alıntı:
team_k20 Nickli Üyeden Alıntı
b20 çok kötü zaman yapmış :D
:D:D:D b20yı gecen k20 mı mı?
-
-
Msky izlemek çok ayrı bişey o gidişe bakarken video çekmeyi unutur insan geçen o yaz sıcagında msky&Msuprayı çekiyim diye niyetlenmiştim ama ben kayıta basmadan yarış sonlanmıştı :))
-
Alıntı:
JumboAli Nickli Üyeden Alıntı
:D:D:D b20yı gecen k20 mı mı?
ne gibi :D
-
Alıntı:
eray seni böle mutlu görmek güzel kardeşim ama sizin yapamadıklarınızı ben zaten yaptım ve benim kalktıgım sınıf komple nosluydu bi an de yoktu anılımda oda m5le kalkarken taktı geçti benim haram beygirle işim olmaz ben cigerimle yurudum bunu herkes biliyor ve burun farkı ile geçildim adam tısladı bazı arkadaşların zoruna gidiyor galiba toll gibi cigerden bahsediyor :) bende o yurek var siz nerdeydiniz dün acaba :D neyse polemiğe girmeye gerek yok kalktıgım araba sıkı makinaydı 124 ama 3,25 motorlu grank var dereceli ++ nos zten kendiside dedi nosla geçtigini adam arabasını yapmış bende tebrik ettim netiede hem kilo farkı var hemde nos onun için sorun yok ben dereceme bakarım anladınmı ve ilk kez pistte ben kendim kaldırdım tecrübem oldu panik i yendim eray efendi
-
kanka takılıyoz ya :D medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim ;)
-
bu arada ölen arkadaşlar olmuş allah gani gani rahmet eylesin gerçekten padok alanında duydugumuda çok üzüldük sonra msky sıkıntılıydı arızası vardı kendi rekorunu kıramadı e30 lar tam tekmil ordydım bi kaç kişi hariç günun arabası an ile 131 oldu tfa nında hakkını yememek lazım güzel bir gündü 2 gun uykusuz kaldık ama deydi ortam güzeldi bir dahaki yarışta görüşmek üzere
-
Alıntı:
kanka takılıyoz ya :D medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim ;)
boş koy ery bana herkes takılabilir ama senin takılman dahada koyar sınıf 4 de kalktım ben ve dereceleri 14,650 m5turbolu şahinde vardı onunda derecesi aynı arada salise var ama an naptı tısladı 14,200 le tamamladı yani benim derecem 14,900 dü yılmaz kaldırdıgında şimdi kendim kaldırdım o 124 le arada salise vardı 15,050 ben 15,030 124 dü bilmem anladınmı
-
anıl arkadaşımızı tebrik ediyorum.hepimiz çok beğendik hem aracını hem kalkışlarını.muhteşem kaldırıyo makinayı.zaten hayvan ciğerli:D herkese çok teşekürler bu güzel günü yaşattığınız için
-
Alıntı:
mixercempl Nickli Üyeden Alıntı
anıl arkadaşımızı tebrik ediyorum.hepimiz çok beğendik hem aracını hem kalkışlarını.muhteşem kaldırıyo makinayı.zaten hayvan ciğerli:D herkese çok teşekürler bu güzel günü yaşattığınız için
Allah razı olsun böyle yorumlar bizi çok mutlu ediyor.
-
Alıntı:
34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı
eray seni böle mutlu görmek güzel kardeşim ama sizin yapamadıklarınızı ben zaten yaptım ve benim kalktıgım sınıf komple nosluydu bi an de yoktu anılımda oda m5le kalkarken taktı geçti benim haram beygirle işim olmaz ben cigerimle yurudum bunu herkes biliyor ve burun farkı ile geçildim adam tısladı bazı arkadaşların zoruna gidiyor galiba toll gibi cigerden bahsediyor :) bende o yurek var siz nerdeydiniz dün acaba :D neyse polemiğe girmeye gerek yok kalktıgım araba sıkı makinaydı 124 ama 3,25 motorlu grank var dereceli ++ nos zten kendiside dedi nosla geçtigini adam arabasını yapmış bende tebrik ettim netiede hem kilo farkı var hemde nos onun için sorun yok ben dereceme bakarım anladınmı ve ilk kez pistte ben kendim kaldırdım tecrübem oldu panik i yendim eray efendi
///M5 NOS'u haketti abi bide 400 ün sonunda frene bastım :hahaha::hahaha:
-
Bursa'daki 131'de HGT Turbo ve İşçilik ama bahsedilği üzere 280-300hp'lerde fln değil biraz daha düşük veriler var ama onu burda açıklamam uygun olmaz sanırım Cem ustaya solemeden.
Gerçektende güzel bi yarıstı Herkezi Tebrik ederim Msky neden saglık yürüyemedi daha hala anlamıs deılım Detaylı bılgısı olan varsa yazabılırmı msky neden yürümediği hakkında?
-
Alıntı:
E.ORANLI Nickli Üyeden Alıntı
Msky neden saglık yürüyemedi daha hala anlamıs deılım Detaylı bılgısı olan varsa yazabılırmı msky neden yürümediği hakkında?
Alıntı:
ayhan345turbo Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım ilk önce radyatör alt hortumu patladı, onu yaptık arkasından blow off boostu tutmadı kaçırdı, boost yükselmedi, en son kalktığında ise emme manifoldu yarıldı. senin anlayacağın şanssızlık bugün peşimizi bırakmadı. hepsi bu
...............