pazar gunkı cekım ıcın japon plakası lazım 2 tane elınde olanlar ogunluk odunc verebılırmı
Printable View
pazar gunkı cekım ıcın japon plakası lazım 2 tane elınde olanlar ogunluk odunc verebılırmı
djalican ile pmles selcukcum
ok bakalım
trgy nickli arkadaşta var, ama muhabbetiniz nasıl verir mi bilmem :)
su an elimde yok ama basılacak yer bulduk...güzelde yapıor adam...
arkdaslar japon plaka basan yer hakkında bılgı verırmısınız nerde basıyorlar ve ne kadar orjınal duruyormu en onemlısı bayadır arıorum bulamadım :S
istemem :)
ben küstüm bıle
jdm bı japon yaya tatıle cık bence :D
şaka maka ömerrs te benim japan plakası var ona ulasirsanız temin edecektir.
cıktı herhalde :D
fuardakı kırmız 2006 model dp plakalı cıvıcte wardı selcuk sahıbınden de ılanı wardı ara bı sor ıstersen
savasacazmi sevisecezmi ?
Yav biri resmini koysada gorsek ansıl bişi buu?
Turbo nazmi basar bu plakayı hemde çift mühürlü :D
konuya bak alemsiniz ya
selçuk hala plaka arıyor :)
sen niye ugraşıyosun gel sen ben bizim orda bastrım reklamcıya güzel işçiligi var kardeşim :icon_tup:
hort. bu plakaları nereden bulabiliriz ya da bastırabiliriz?
fotoğrafı reklamcıya götürsem plakaya basabilir mi acaba?
önemli olan kabartma zaten :/ satılıklarda bir si vardı birkaç ay önce kırmızı hatch ön camın altında SPEEDHUNTERS sticker vardı çıtır yüklüydü çok temiz bir araçtı onda vardı tam istediğim plaka tanıyan var mıdır o arkadaşı? onun gibi turuncu ve kabartmalı plaka lazım işte. yok mudur kabartmalı basabilecek yer?
kabartma yapcak varsa alıcıyım
bir yerle görüştüm yarın tekrar ayrıntılı görüşürüz dedik kapattık yaparız dediler ama kabartma ve malzeme daha detaylı konuşamadık fiyat çok uygun eğer olumlu olursa dönerim buraya
ebay :) alicaksaniz bende dusunuyorum beraber alabiliriz kargo ucuza gelir :)
akşam akşam tüm yorgunlugum gitti yıhhamınaa :D:D
o plakadan bende istiyorum
Fiyati uygun olursa bende alırım